• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni yeterince sevmiyor mu?

Bence çok yanlış bir düşünce bu yani zorunluluk değil bu vicdanen Zaten ben söylemeden onun kalmak istemesi gereken bir durum yani bir Düşünsenize kendi Canınız zahmetle doğup büyütüyorsunuz evlendiriyor sunuz. Ki siz o çocuk bakma zahmetini meşakkatin biliyprsunuz bizzat ve çocuğunuzda anne oluyor en çok sizin onu anlamamız lazım En çok Sizin ona yardıma Koşmanız lazım yani 1 hafta 10 günlük çok fazla bir süre değil ya Bir hafta on gün kalabilirdi yanımda hastanede anneniz kalmak zorunda değil diyorsunuz Ben de şunu söylüyorum oğlum da hastaydı oğluma bakabilecek leri bir durum değildi bu yani oğluma eşimden iyi kimse bakamaz dı Bunları bunları Onlar da çok iyi biliyor ve benim çocuğum hastayken annesini babasını Arar hani eşim onu gidip orada bırakıp dönemezdi benim de aklım kalırdı yani çok zor bir şey değil ya iki üç gün hastane kızın yanında kalmak ben hastanede çocuk katındaydım arada koridora çıkardım kızımla birlikte hava alsın diye falan yani Abartısız söylüyorum Herkes annesi ile birlikte kalıyordu herkesin eşi sadece gün içerisinde uğrardı işleri varsa hastane işleri varsa işte yemek işleri varsa getir götür işleri varsa onları halleder akşam tekrar eve giderdi Bir tek benim eşim gece gündüz benim yanımda hastanede kalmak zorundaydı. Yaşamadığınız için beni anlayamazsınız

Anneniz siz çocuk yapmadan önce “lütfen doğur, ben bakarım” demediyse haksızsınız. Tabii ki hastanede eşiniz kalacak, tabii ki çocuklar hasta olunca anne ve baba olarak siz bakacaksınız. Annenizin de sorumlu olduğu bir ev ve çekirdek ailesi var.

Tabi kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama insan çocuğu basit bir grip olsa bile destek olacak birisini arıyor. Ayrıca kişi evladına zor gününde destek olmuyorsa o zaman evladının da ona destek olmasını beklemesin bir zahmet. Sadece doğurunca herşeyi isteme hakkına sahip olmuyor insan bence. Annelik kavramı çok bsşka duyguları içinde barındıran bir kavram bence.
Yani ben de eşinizle aynı fikirdeyim.

Eşinizi anne-kız ilişkşnize karıştırmayın
Annenize gitmenize falan neden karışıyor, ileride kv ameliyat olsa ozaman ona da gitmeyeceğinizi belirtin
Nasıl davranacaksanız öyle davranın ama kocanızı annenizle olan ilişkinizde söz sahibi etmeyin

Bu hikayede garip olan. Eşiniz sizin annenizi hunharca eleştirirken, kendi annesininde bir babaanne oldugunu onunda torunu oldugunu unutması sanırım. Onun annesi sizin arkanız varken mı size yardim edecek ancak. Eşiniz sizin yüzünüze vuruyorsa sizde eşinizin yüzüne vurun. Ikisi de ayni şeyi yapmış

Ohoo yine dogumunda 3gün kalmış daha ne.benim annem dogumuma gelmedi bile kayinvalidem kaldi.ağir bi ameliyatimada gelmedi babam kaldi yanimda.hicbir zor animda yoktu biliyorum sevmez beni bende onu sevmiyorum zaten artik

Back
X