- Konu Sahibi CakilTasi_
-
kızlar çocukluğumdan beri annemle çatışma içindeydim hep, evlendim hiçbirşey değiişmedi... yapım gereği biraz baskın karakterim ama annemin probleminin narsizim olduğunu bugün araştırınca daha iyi anladım... böyle kişilerle bir arada yaşayan arkadaşlar varsa tedavi olup sonuç alan varmı??
Nasıl vardınız bu kanıya, tespitleriniz nedir?
Egoya aşık olma biçimi demişti doktorum bir kez, mutlaka tedavisi vardır ama tedavi törpülemeye yöneliktir diye düşünüyorum, tamamen ortadan kaldırmaz.
Anne kayınvalide neyse de en kötüsü narsist iş arkadaşı… hiç ama hiç çekilmiyor………….
Annenizin ve sizin burcunuz nedir acaba?
İki baskın karakterden biri anne ise, çocuk olan susacak
Bu yaştan sonra huyu değişmez ki annenizin, biliyorum zor ama tartışmamaya gayret edin.
Onun anneniz olduğunu ve hayatta kimsenin sizi daha çok sevemeyeceğini hatırlayın hep
Üç günlük dünya, ne tartışmaya değer, ne ego savaşına, Allah annenizi başınızdan eksik etmesin
Wayyy, demek benim Kvde'de bir narsist!bende Zadece bir ruh hastası sanıyordum
neyse canım, sanırım aynı evde yaşamıyorsun? Bazen büyükleri değiştiremiyoruz ve oldukları gibi kabul etmek sorundamiyiz...
annem kova ben oğlak..
amin tabi ama ne yazık ki dediğiniz gibi olmuyor.. benim babam yok ve tek çocuğum.. yani annem kesinlikle tedavi olmak zorunda!
evet ayrı evlerimiz ama o benim annem yani bunu hiçbişey değiştiremez.. olduğu gibi kabullenemiyorum çünkü ben evliyim ve kendi iç huzurum bozuluyor her tartışmamızda.. annemle küsmüştük 5 gün aramadım diye kırk tane laf yedim ( 3-5 sokak ötemde oturuyor)
Benim annemde öyle ama hiç narsist olduğunu düşünmedim. Bence tek taraflı anlatıyosunuz. Bşde annenizden sizi duymak lazım.
Sen değişe bileceğine inaniyormusun?
inaniyorsan, zayıf noktasını biliyor olmalısın,
zaman içerisinde belki, belki değişir.
mesafe koymaya vişdanin el veriyorsa, mesafe koy, haftada 1,2 hal hatrini sor. Yok, rahatda edemem diyorsan katlanacak ve saygını bozmayacaksin. Allahda onu öyle yaratmış. Önemli olan ici vasyatlik, kötülük olmazsın
Emin ol ben sürekli Insanlar icersindeyim, ve senin dedigin gibi değişmezler. Bir şekilde belki değişir ama yaşliysa kaldıramaz..dediğim gibi tek çocuk olduğum için mesafe koyamıyorum.. eğer bir kardeşim falan olsaydı onun evinde mesafe koyardım anlamasını beklerdim. belki farkederki bir gün ama o şansımda yokdeğişebileceğine inanmıyorum aslında, yani bu kişi annemse kendi rızasıyla kesinlikle değişmeyecektir..
Emin ol ben sürekli Insanlar icersindeyim, ve senin dedigin gibi değişmezler. Bir şekilde belki değişir ama yaşliysa kaldıramaz..
oda saldırmak, düzeltmek ve yanlışlarını tek tek göstermek, ama yaşlıysa biraz mesafeli durarsın olur biter, mesafeli derken hergün görüşmemek. 2 gün gitme sonra gider bakarsın.
Ben şahsen delirsemde giderdim, ama siz tahammül edemiyormuşsunuz o yüzde bu şekilde düşundum.
narsistlik kovalarda olan bir özelliktir
aslinda kova ile oglak en iyi anlasan iki burctur
burclari birakalim
annenizde narsist kisilik bozuklug olabilma ihtimali yuksek
ve böyle hastalarda beraber yasayan insanlarin hayatlari sadece cehennemdir
iyi biliyorum
ikinizin de yükseleni aslan olabilir mi?:26:
İyi aksamlar canim annenin cevresinde acaba iyi anlastigi kimse yok mu bir komsusu bir arkadasi yada bir akrabasi eger varsa onlarla konusun annenizi tedavi almaya ikna edebilirler belki anneniz kac yasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?