- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Combativeenemy
analarımıza tabi ki laf yok, her zaman baş tacı, zaten onları hoş görmeyi istemek de sevgiden.Bizde anne kopru olsa ustunden gecmeyiz.analarimiza laf yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
analarımıza tabi ki laf yok, her zaman baş tacı, zaten onları hoş görmeyi istemek de sevgiden.Bizde anne kopru olsa ustunden gecmeyiz.analarimiza laf yok![]()
Annenizle ilgili dedikodu mu geldi kulağınıza? Kim yapmışsa neden ağzının payını vermediniz?Anlatamıyorum galiba ben annem inadına yapıyor çok konuştum giyecek kıyafeti olmadığından değil olupta giymediginden dışarda orda burda ne giyerse giysin beraber o şekilde bir yerlerede gideriz sorun o değil zaten öyle çok kötü giyinmez basma etek yazma falan yok yani olsa da sıkıntı değil lakin bizm burda çok dikkat ediyorlar dedikodu gırla ile anlatamadım herhalde neden bu kadar üzerime gelindi anlayamadim ayrıca kompozisyon yazmıyorum istediğim şekilde yazarım anlayan anladığı şekilde yorum yapabilir anlamayanda kendini zorlamasın hemşireye klası çok görüp yüksek mevkilerdeki kişilere normal karşılayanlar düşüncelerinizde bayağı çelişki içindesiniz bakıyorum da
Allah annene "çevre için yaşayan, dış güzelliği önemseyen, hayırsız" evlat vermiş.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Normal yani uzun monto altina gunluk bir etek üzeri triko kazak eşarp yapms ama meselâ saçına bone takmamış saçları boyası gitmis onlar görünüyor topuklu ayakkabı içine ince çorap yerine kalın patik çorap giymiş uyumsuz"Ben ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,ne elbiseler gördüm içlerinde insan yok."
-Mevlana
Birden bu aklıma geldi nedense ne güzel söylemiş Mevlana bence biraz sorgulayın kendinizi anneniz nasıl giyiniyor tam olarak ne giyiniyor çok merak ettim
Yırtık değil eskide değil ama özensiz uyumsuz alakasız tek tip defol kariskHep mi böyleydi, sonradan mi boyle oldu?
Iyi kiyafetleri varken yirtik ve eski kiyafetlerini giymekte israr etmesi bunama göstergesi olabilir.
Ya ben seni çok seviyorum. Küçük yaşına rağmen şaşırtıyorsun bazen :)"Ben ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,ne elbiseler gördüm içlerinde insan yok."
-Mevlana
Birden bu aklıma geldi nedense ne güzel söylemiş Mevlana bence biraz sorgulayın kendinizi anneniz nasıl giyiniyor tam olarak ne giyiniyor çok merak ettim
Alintilamadan laf söyleyince polemik olmuyor yani. Neyse Size iyi günler.Polemik yaratmıyorum. Fikrimi söylüyorum. Bak hatta polemik yaratmamak için kimseden bir şey alıntılamamışım!

Ay allah aşkına kadın kimbilir kaç yaşındadır bunları mi düşünsün.Normal yani uzun monto altina gunluk bir etek üzeri triko kazak eşarp yapms ama meselâ saçına bone takmamış saçları boyası gitmis onlar görünüyor topuklu ayakkabı içine ince çorap yerine kalın patik çorap giymiş uyumsuz
Ah yazık, kadın nerden bilsin biricik kızı topuklu ayakkabının içine kalın çorap giydi diye rezil olacak , klası sarsılacak. Kaç yaşına gelmiştir kadın kimbilir "styling"yapmak zorda mi ??Yırtık değil eskide değil ama özensiz uyumsuz alakasız tek tip defol karisk
Annenizin görünüşünü kıyafetinizi beğenmiyorsunuz diye ondan utanıyorsanız insanlar benle dalga geçer mi diye çekiniyorsanız bence tamamen yanlışsınız.Ama "annem en iyisine layık,biz ona güzel şeyler de alıyoruz ama hiç giymiyor kötü giyiniyor üzülüyorum annem bakımlı olsun hoş olsun istiyorum" diye düşünüyorsanız düşünceniz çok doğru ama tutumunuz yanlış.Normal yani uzun monto altina gunluk bir etek üzeri triko kazak eşarp yapms ama meselâ saçına bone takmamış saçları boyası gitmis onlar görünüyor topuklu ayakkabı içine ince çorap yerine kalın patik çorap giymiş uyumsuz