Annem bizi rezil ediyor

Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin

Kaplumba kabugundan çıkmış, kabugunu begenmemiş!! derler bizim orada. Ne doğru söylerlermiş megersem!!

Benimde görüşüm bu yönde öncelikle.
Madem çok rahatsızsınız söyleyin annenize üstü kapalı şu elbiseni giysene veya şu kazağın çok güzeldi hiç giymiyorsun diye...
Ya hiç bir zaman önemsemedi kıyafeti annen ama siz belli bir statüye geldiğinizi düşündüğünüz için beğenmiyorsunuz yada belki kendine özenecek kadar iyi bir psikolojide değil bir de böyle düşün . Yaşı kaç olursa olsun kadınların mutsuzken kendine hiç aynada bakmadığını düşünüyorum biraz ilgilen bence annenle.

Yanlış düşünüyorsun canım benim seni yargilamaya hakkim yok ama sen içini rahat tut annende asla utanma bırak sen utancak bisi yapmadım ve esine bile küçük düşürüp annemizi alçak duruma düşürme seni hemşire yapan bu yerlere getiren kadın o değilmi bole düşünceleri atın bu gün gider ama ozaman kötü olur pişman olacak şeyler demeyin inşallah annenizi elini opun bu kariyer şu bu bizi onlar ne emeklerlen getirio arkadaşların senden imrensin

Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
sıze ne annenızın gıyımınden demekkı kadınında tarzı bu, hem klasımı sarsmak ne demek o sızın annenız kılık kıyafetıne gore mı seveceksınız kendısını? bence sızde esınız doktor oldugu ıcın ıcten ıcebır asagılık kompleksı olusmus sızde bunu annenızın gıyım kusamı ıle ort bas etmek derdındesınız bır kendınıze bakın derım...

Siz annenizden değil anneniz sizden utanmasın. Nasıl bir evlat yetiştirdi ki kendisini beğenmiyor. Çok ayıp.Altı üstü hemşiresiniz sanarsın ceo. :/

Haksızsın. Dibine kadar haksızsın. Seninki annenin haline üzülüp de "annem güzel şeyler giysin" değil.
Seninki "ben hemşireyim kocam doktor bizim klasımız var annem bizi utandırıyor"
Ve bu o kadar çirkin ki.
O kadın kim bilir ne kadar yokluk çekti, seni giydirebilmek için neler yaşadı. Nankörlük bu sadece.
:KK9::KK9:

Ben de tam olarak olayın burasındayim
Evet cimrilik, varken kullanmamak hoşolmayan alışkanlıklar ama sadece bundan ibaret.Utanç duyulacak, yüz kızartacak bir durum değil, bu kadar tepki bu yüzden. "Annem bizi utandırıyor, klasımı sarsıyor"diye düşünmek yerine,"böyle bir alışkanlığı var, nedendir, ne yapabilirim?" Tarzı bir düşünce yapısında olsaydınız tepki yerine tavsiye alırdınız ..

Yeni yetme ergen gibi annemin kıyafetinden utanıyorum ne beee ???
O sizi büyütürken hiç pisinizden pasağınızdan şımarıklığınızdan utanmadı ama:KK43:
Acıdım valla size hemşire hanım ilerde sizde çocuğunuzun klasını sarsacaksınız bu işler beyleee !...

Bende annem bizi rezil ediyor deyince bir iffetsizliği falan var zannettim kadının.Böyle sizi rezil ettiğini düşündüğünüz için siz utanmalısınız bence Allah evladın hayırlısını versin umarım cocugunuzda böyle sacma sebeplerden dolayı sizden utanır!

klasınıza uygun şeyler alın anneye kadıncaız hasta olduğu zaman hastaneye gelirken giyinip süslenip sizin ve eşinizin klasına uygun olarak gelsin çok evlat istiyorum ama sizin gibileri gördükçe evllatta istemiyor insan annesinden utanan insandan gercekten tiksiniyorum

bir avukat abimiz vardı, ailecek görüştüğümüz biriydi benim ergenlik yıllarımda.
eşi lise mezunu olduğu için arkadaş ortamlarında dışlanırdı. çünkü genellikle karı koca avukattı çevresindeki insanlar.
bunun için o abinin eşinin anneme ağlamaklı "beni küçümsüyorlar, yakıştırmıyorlar" diye dert yandığını hatırlarım.

doktorlar da kendi içlerinde, hemşireyle evlenenlere biraz küçümser gözlerle bakarlar doğrusu.
doktor dışındaki mesleklerin hemen hepsine önyargılıdırlar.
bunu kırabilen bir iki meslek var.

bana sorarsanız doktorluk da (eskiden) çok ciddi paraların kazanıldığı, böylece statü atlanabilen, Anadolunun parlak çocuklarının sınavla kazanabildiği bir meslekti. Hem günümüzde eskisi kadar çok paralar kazanılmıyor.
Ayrıca günümüzde evine iki maaş giren pek çok insan, belli standartlarda yaşıyor.
üç beş doktor dışında aileden zengin, asil, klas yoktur yani..
HT Klüpteki cemiyet insanları, bir avuç insan,dışında...
hangi klas? kimin klası? yapmayın Allah aşkına..

40 sayfa olmuş. konu sahibi banlı, ama konu açık. daha önce de belirttim. gördüğüm en anlamsız uygulama. konu sahbii banlanıyosa konu kapatılmalı. böyle yazıp durmanın ne anlamı var?

Ben ortaokuldayken yapmıştım anneme ama o zaman 13 yaşındaydım anlatırım anneme şimdi annem benden daha güzel ;) hem zayıf hem daha iyi giyiniyor ben çocuk tedavileri ile kilo aldım hastalıklar vs birgün iyiysem birgün berbat sokağa çıktığım kıyafet umrum değil canım umrumda ki dün ölüyordum öyle olunca başkasını nasıl düşüneyim ?
ha benden utanan biri eşyalarımı düzenlese hasta olduğum zaman o kolaydaysa onu giyer çıkarım yoksa ne elime geçerse o
Annenle ilgilenmediğin için mahsus yapıyordur farkındalık yaratmak için

Benimki de aynı yokluktan değil yaşama sevinci kalmamış içinde . Gider basma Şeyler giyer üzeri her renk var karman çorman . Tek renk bi kıyafet giy daha şık durursun diyorum yok.
Çantasının sapı kopmuş nerden bulduysa koyu renk çantayı beyaz çuval ipiyle dikmiş saçma sapan
Bu durumda evlat mı suçlu anneyi babayı beğenmemek mi oluyor kesinlikle değil . Hangi devirdeyiz insan azıcık da dikkat etmeli
Geçen zahide nin programında kadın yardım için çıkmıştı .eleştiri almış marka Şeyler giyiyorsun diye . Üzerindeki parçaları saydı 5-10 tl likparçalar . Gerçekten de şık . 60 a merdiven dayamış olmasına rağmen .
Demekki bazı Şeyler için çokta para pul gerekmez. Temiz ütülü uyumlu giyinmek gerekir diye düşünüyorum

Back
X