- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
- Konu Sahibi Combativeenemy
Allah hayirli evlat versin bu ne ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Kaplumba kabugundan çıkmış, kabugunu begenmemiş!! derler bizim orada. Ne doğru söylerlermiş megersem!!
sıze ne annenızın gıyımınden demekkı kadınında tarzı bu, hem klasımı sarsmak ne demek o sızın annenız kılık kıyafetıne gore mı seveceksınız kendısını? bence sızde esınız doktor oldugu ıcın ıcten ıcebır asagılık kompleksı olusmus sızde bunu annenızın gıyım kusamı ıle ort bas etmek derdındesınız bır kendınıze bakın derım...Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Haksızsın. Dibine kadar haksızsın. Seninki annenin haline üzülüp de "annem güzel şeyler giysin" değil.
Seninki "ben hemşireyim kocam doktor bizim klasımız var annem bizi utandırıyor"
Ve bu o kadar çirkin ki.
O kadın kim bilir ne kadar yokluk çekti, seni giydirebilmek için neler yaşadı. Nankörlük bu sadece.
Evet cimrilik, varken kullanmamak hoşolmayan alışkanlıklar ama sadece bundan ibaret.Utanç duyulacak, yüz kızartacak bir durum değil, bu kadar tepki bu yüzden. "Annem bizi utandırıyor, klasımı sarsıyor"diye düşünmek yerine,"böyle bir alışkanlığı var, nedendir, ne yapabilirim?" Tarzı bir düşünce yapısında olsaydınız tepki yerine tavsiye alırdınız ..Ben de tam olarak olayın burasındayim
Bende annem bizi rezil ediyor deyince bir iffetsizliği falan var zannettim kadının.Böyle sizi rezil ettiğini düşündüğünüz için siz utanmalısınız bence Allah evladın hayırlısını versin umarım cocugunuzda böyle sacma sebeplerden dolayı sizden utanır!Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
klasınıza uygun şeyler alın anneye kadıncaız hasta olduğu zaman hastaneye gelirken giyinip süslenip sizin ve eşinizin klasına uygun olarak gelsin çok evlat istiyorum ama sizin gibileri gördükçe evllatta istemiyor insan annesinden utanan insandan gercekten tiksiniyorumMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin