Annem caldi

Niye bu kadar sasirmis ki herkes? Hapisteki butun insanlar,yankesiiciler,dolandiricilar,hirsizlar,katiller... hepsi bekar çocuksuz insnlar mi? Yoo
hepsi de birilerinin cocugu birilerinin annesi babasi. Bazi degerleri kutsallastirip kutsallastirip gerceklikten uzaklastiriyoruz.
Anne de ne yani? Dunyadaki kadinlarin cok kucuk bir azinligi anne olmadan ölüyor. Herkes anne yani bu dunyada. Tum kadinlar mi kutsal?
Kendi kardeşine bile sahte altin takan,daha onceden vukuatli birisi annesi.
Konu sahibi ben senin yerinde olsam hicbirsry yapmam. Ama annemle de arama mesafe koyarim. O gelince tum onemli seyleri odama koyar kapimi da kitlerim. Ama iki yuzuk icin yuzgoz olmaya degmez.
Bu arada esinizle konustunuz mu?
Belki de o ortalikta gorunce "anasinin huyunu bilmiyor sanki" diye sinirlenmis,ortadan kaldırmıştır

:olamaz:
Bütün yazdıklarımdan bunu çıkardıysan benim baska lafım yok.
Anneni rezil etmede basarilar dilerim.
İyi akşamlar.

Annemler bize geldi Gitti ve bznyoda olan 2 altin yuzugum yok tek banyoya giren annem ve herzaman plan rafta yok siz olsaniz naparsiniz cok uzgunum
Aklimin ucuna bile gelmez boyle bir sey. Annenizle nasil bir iliskiniz var sizin?

Allahım daha kotu ne olabılır dıyorum ılla kı benı kahredecek agzımı acık bırakacak bır vaka okuyorum:KK57:

Annenin hasta olduğunu düşüneceksin, anneni reddetip kıramayacagina göre tedavi olmasını sağlayıp, bu süreçte de madur olmamak için ortada birşey birakmayacaksın. Sen bu şekilde olsa idin annen sanmıyorum ki senin yaptığını yapsın...

Belki düştü yuvarlandı girdi bir yere? Ya da anneniz kaybolur burda diyerek başka yere koydu söylemeyi unuttu? Sordunuz mu? Düşünmeniz bile çok ayıp.

Annen veya ailenin başka bir ferdi yada eşinin ailesi kim olursa olsun. Giden gitmiştir. Sukunet etmelisiniz. Belki düşmüştür Belki başka yerdedir. Bu cidid konu. Konuyu kapatmanı tavsiye ederim. Etraftan kaç kişiden duydum evimden şu çalındı şu kişiler vardı en son diye. Konuşulmaz kapanır böyle konular.

suphelendiginiz biri olursa hediye edin yazik o da calmasin o kada
Şüphelendiğin, itham ettiğin kişi her hangi biri değil annen farkında mısın?
Yaa insanın annesini bu şekilde itham etmesi bir tek bana mı anormal geliyor?

İnşallah o yüzükler evden çıkar da vicdan azabıyla kalakalırsın.
İki yüzük annenin tırnağı eder mi acaba bence bunu düşün.

Yazan olmuştur belki ama anneniz kleptoman olabilir mi?
Yani bir annenin evladının evinden birşey çalmasını başka türlü açıklayamıyorum beynime çünkü.

Bir yengemiz var, çocuktum hep anlatırlardı benden şunu çaldı, onun busunu çaldı diye. Onun hırsızlığı hikayeleri bizim çevrede hiç bitmez hep anlatılır... En çok da halamı soymuş. Halam başka şehirde oturur, her sene bir kere ziyarete gitmiş bir şeyleri çalmış, halamlar arkadan şaşmış kalmış...

Yine çocuktum, yine yengemler halamlara ziyarete gidecekti. Halamlar bu sefer her türlü tedbiri aldı. Para eder ne varsa evde saklandı, pür dikkat herkes bu defa çaldırmamakta kararlı...

Yengemler eve döndü, halamlarda kıyametler kopuyor. TV kumadası çalınmış! Deli oldular kumanda ararken yok yok yok... Kesin o aldı! Bu defa kesin amcama söyleyecekler. Bu güne kadar ne altınlar ne paralar çalınmış, kimse deli amcama karısını şikayet etmeye cesaret edememiş, bu defa kumanda olayını kesin söyleyecekler...

Çocuk aklımla dün gibi hatırlıyorum. Yapmayın etmeyin hala, kumandayı kim neden çalsın diyorum. Allah diyorlar peygamber demiyorlar. Belki onların kumandaya benziyor diye çaldılar diyorlar. Belki sırf zarar vermek için çaldı diyorlar...

Neyse kimse beni dinlemedi, yengem amcama şikayet edildi. Deli amcam iyice delirdi. Kapıya dayandı bağırdı çağırdı, sizin de kumandanızın da... Kabahat hala diye karısını size gönderende deyip esti gürledi...

Birkaç gün daha geçti halamda oturup hala olaya üzülüyoruz. Hala kumandayı yengemin çaldığından eminler. Ben hala yanlış yaptıklarını düşünüyorum. "biricik, öyle diyorsun da hani nerde kumanda o zaman" dedi halam. Kaltım, koltuğun altına baktım, koltuğun ayağının ardında kumandayı buldum... Ortam buzzzz En Büyük KK
Birini itham etmeden önce 100 kere düşünmek lazım. Geri dönüşü yok bunun.

Çok emin konuşuyorsunuz ki zaten anneniz daha önceden de vukuatlıymış.
Zor bir durum bilemedim ama yine de emin olmadan itham etmeyin derim ben.
Ayrıca, konu sahibini yargılayanlara bir çift sözüm var. Kusura bakmayın da bir insan anne sıfatını aldı diye evliya olacak yada o insanın ayaklarının altı öpülecek değil. Bir anne de kötü olabilir. Yani bu kadar dramatize edecek bir şey yok ortada.
Bir üye zaten sormuş, hırsızlık yapan annen mi kaynanan mı diye. Kaynanası olsa buradaki yorumlar daha değişik olacaktı. Çoğunluk tabi ki yapmıştır, git yüzüne söyle hatta şikayet et diyecekti. Kız anası olunca olay anneliğe dayanıyor oğlan anası olunca anne kavramı yok oluyor.
Kusura bakmayın ama kız anneleri de hırsız olabilir.
Bu olay aile içinde halledilmesi gereken bir şey ve konu sahibi annesini biliyor ki bu ithamda bulunabiliyor.

Fakat yine de benim tavsiyem konudan iyice emin olunmalıdır.

Amann boşver iki yüzük canın annene feda olsunn. Ama suçlamadan bu olayı da yüzüne vurmadan psikiyatriste goturun tedavi ettirin hastalık diyenler olmuş ben bilmiyorum bu hsstaligi falan 🤷‍♀️ tedavisi varsa mutlaka goturun. En azından o yaptıysa üzülür ilgilendiğini görünce. Eğer yaptıysa da itiraf eder sana sen de "canım annem iki yüzük sana feda olsun istesen verirdim" dersin olay mis e baglanir

Back
X