- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Annen kaç yaşında ?
Ben olsam hiç görüşmem varlığı da yokluğu da bir zaten herhalde
yapacak bırsey yok annenı anne olarak degılde uzak bır akraba gıbı gormekden baska çaren yok eşinle sorunların varsa buna çare olacak olan bellıkı annen de degıl sen sırtını Yaradana yasla ve bence en kısa sürede iş bul çalış paranı biriktir eşinden madem ayrılacaksın madem kurtulmayacak bır evlılık olduguna kararverdın yavasyavas evlıyken duzenını kur evını tut esyanı al yeterı kadar kenarına paranı koy ve kendı hayatını yaşamaya başla
İnanın çok üzüldüm adınıza ama hayat çok acımasız hayatınız da anneniz olmadığına düşünerek yaşamaktan başka çareniz yok güçlü olmalısınız güçlü durmalısınız yada en azından güçlü olmayı öğrenmelisiniz anneniz de pişman olacak elbet ama onun oişman olmasını beklemeyin önünüze bakın inşallah hep mutlu olursunuz.
Anneni arama bence. Boşver. Böyle anne olup seni üzeceğine en azından sildim attım dersin. Evliliğin içinde çok üzgünüm önceki konunu biliyorum. Sen güçlü ol dayan..
Annenin bu sekilde davranmasina cok uzuldum. Ama ondan beklenti icinde olmaya devam edersen daha cok uzulursun. Aranizdaki iletisimin aynisi esim ve babasi arasinda var. Hatta babasi ikinci evliliginden olan oglu icin yilin babasi bile secilebilir. Ama esime komsu cocugu muamelesi yapiyor. Artik esim de onu komsu amca gibi gormeye basladigi icin en azindan kafasi rahatladi. Sen de oyle yap bence. Insanlari degistiremezsin maalesef.
Boşanmalarının nedeni olarak sizi mi görüyor acaba anneniz?Belki hamileyken aldattı babanız onu olamaz mı?Ne olmuş olursa olsun bunu size yüklememesi gerekirdi böyle yapan anne babalar olmasa da olur diye düşünüyorum.
Değişik o zaman bu durum anlamadım hem anneniz hem babanız sizinle görüşmüyor ama ikisi kanka gibi görüşüyor allah allah...Hayir 4 sene flort edip deli gibi asik evlenmisler. Sonra annem babanemle yasiyomus evlendiklerinde babanem hep babami gazliyomus falan. Babam beni aramiyor annemle her gun telefondalar kanka gibi canim cicim ki annem evli suan babama kini olsa niye canim cicim telde olsunlar diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?