Rabbim şifa versin annene ve tüm hasatalara.
Geçen hafta arkadaşımın annesi de aynı ameliyatı geçirdi. Şimdi çok şükür iyi taburcu bile oldu. İçini ferah tut inşallah bir an önce sağlığına kavuşur annen. Seni çok iyi anlıyorum iki yıl önce aynı şeyleri yaşamıştım hem benim annem çok daha ağır bir ameliyat geçirmişti. ama şimdi çok şükür iyi. anne bu başka şeye benzemiyor. Allah anneni size bağışlasın.
Sezeryanla doğum gibi halam oldu aynı ameliyatı ve 2 gün yattı çıktı hiç korkacak birşey yok endişe etme göz açıp kapayana kadar bitecek. Acil şifalar...
geçmiş olsun canım eğer dr güveniyorsan sorun yok ama soru işareti varsa başka bi dr daha gidin derim
inşallah başarılı bi ameliyat olur
inşallah canım teşekkürler zaten 2 tane doktora gösterdik birisi özel digeri dogum evi ikiside ameliyat diyor hijyen açısından dogum evi daha iyi oldug için orda ameliyat olcak
anladım tatlım dua edicem annen için
bitanem ya allah ne muradın varsa versin şu an işteyim vardiyalı çalışıyorum işten çıkıp annemlere gitcem bi kız kardeşim var evde babam var yemek felan yapcam eşimde akşam oraya gelcek moralim çok bozuk anneme üzülüyorum ama dua etmekten başka çare yok tabi
üzülme canım benim hem üzüldüğünü de annene belli etme ki morali iyi bi şekilde girsin
tamam canım haklısın
operasyondan sonra da durumunu haber verirsin
annen girdi mi canım ameliyata durum nedir dua ediyorum annen için
cok gecmis olsun,ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)
ay canım çok sagol allah kimseye yaşatmasın çok zor şu an halen evde yatıyo annem 15 gün sonra kntrole gitcek babam ve ben yemekleri hazırlıyoruz kendi evim annemler kayınvaldem koşturup duruyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?