Yok daha neler bu nasıl konu yaaa
Öyle düşünmeyin bence. Belki yeğeninizin kıskanacağını düşünmüştür veya belki hiç bilinçli bile değildir. Gözden uzak olan her zaman gönülden de uzak olmuyor.
Bebek çocuğunuza vuruyor ve anneniz de gülüyor mu? Evet bebek sonuçta ama sizin evladınızı da alıp yavrum gel sen de benim yanıma demeliydi. Çocuklar malesed unutmaz bazı şeyleri. Dönün evinize düzeni daha da bozulmadan.
Annenizi en iyi siz tanırsınız. Normalde de çocukları arasında ayrım yapar mı ben bilmiyorum. Yapmadığını varsayarak yazdım ben. Bazen büyükler düşünceli olamıyorlar ama. Çok büyütmeyin bence boşuna kendinizi de doldurmayın. Bir olayın gidişatını görün en azından.Yeğenim kıskanıyor ama benim çocugum da kucuk hic dusunmedi ve ona gosterdigi kadsr sevgi de gostermedi. O sozun dogruluguna inanmazdim ama haklilik payi varmis sanki. Yegenimin ona duskun olmasi heralde egosunu oksuyor sirin de yegenim tatli bir cocuk aslinda bilemedim insallah dediginiz gibidir
Bence dön evine insanın kendi evi gibi yok gerçekten bazen aileler hangi evlada nasıl davranacaklarını şaşırabiliyorlar ama kasıtlı değildir kendini doldurup üzme. Bebişinde hareketliymiş rahat ettirmez seni iyice düşünür kendini strese sokarsın.
Annenizi en iyi siz tanırsınız. Normalde de çocukları arasında ayrım yapar mı ben bilmiyorum. Yapmadığını varsayarak yazdım ben. Bazen büyükler düşünceli olamıyorlar ama. Çok büyütmeyin bence boşuna kendinizi de doldurmayın. Bir olayın gidişatını görün en azından.
Merhaba 1 bucuk yasinda çocugum sehir disinda annem babamdan uzakta yasiyorum malum pandemi surecinde annemlere 3 ay gidemedim maksimum 2 haftada bir giderdim normal şartlarda.. yasak kalkinca tabi solugu yolda annemlere gitmekte aldım torunlarini surekli cok ozlediklerini dile getiriyorlardi gercekten de cok seviyor duskunlerdi de. Kiz kardesim calisiyor bir tane de 1 yasinda yegenim var annem bakiyor yegenimi de cok seviyorum fakat son geldigimizde annem cocuguma eskisi gibi davranmadi yegenime baya duskunlesmis benim cocugum biraz boynu bukuk kaldi yegenim de cok kiskanc ozellikle annemi cok kiskandi ve hircin surekli cocuguma bagirmalar vurmalar bebek biliyorum ama annemin o hali o kadar hosuna gitti ki eglendi resmen sirin geldi fakat ben çok üzüldüm belli etmedim ama çok kırıldım. 1 hafta da burdayım biraz pisman oldum geldigime hem çocugumun duzenini bozmusum gibi geldi hem de o halimize uzuldum ben mi abartiyorum acaba diyorum. Boyle durumlar yasaniyor mu? Cocugum cok hareketli ve her yeri karistiran zor bir cocuk buraya geldigimizden beri o kadar huysuzlasti ki ve mutsuz gibi surekli kucagimda yanimdan ayrilmiyor lavaboya bile gidemiyorum 2 gunde huyu degisti. Nasil davranmaliyim ne yapmaliyim biraz icimi dökmek istedim kirginim :/
Yanlış anlamayın ama duygusal bi anınızda olabilir misiniz acaba? Kendi torunları arasında bu sevimli bu artık büyümüş sevimli değil diye düşünmemiştir anneniz bence. Bazen çocuklar da belli süre görüşmeyince hemen ısınamıyorlar büyüklere. Birkaç güne tekrar normale dönecektir işler belki. Bariz bir hareket görürseniz tepkinizi koyun tabi ki. O ayrı bir konu.
Bidseyleri bahane edip evinize donun bence. Belli ki mutsuz olmussunuz hem cocugunuz hem de siz. Evinizde huzuru bulursunuz. Bebeginizle evinizde guzel vakit gecirirsiniz.
Benim kaynanamda yapiyor torunlarina
Pek hoşlanmasamda el mahkum.
Ikisini de ayni seviyordur illaki... ama demekki ayni ilgiyi gosteremiyor. Benim 2 yigenim var ikisini de ayni severim ama biriyle daha cok ilgilenirim. Cunku cok cilve yapar bana. Digeri yanasmaz. Sizin cocugunuz da mi oyle ondan olabilirmi
Evet oyle yapin en iyisi. Eski arkadaslarinizi, akrabalatinizi falan ziyaret edin. Gormek isteyip goremediginiz ozlediginiz kisileri de gormus olursunuz hem. Lutfen uzulmeyin. Oyle oluyor sanirim. Babaannem de amcamin cocuklari onun yaninda buyudugu icin onlara daha cok duskundu. Belki de oyle oluyor bilemedim ki.Evet biraz mutsuz oldum ama burayi da cok ozledim kardeslerimi babami havasini yani bir anda cekip gidersem yanlis anlasilirim gibi geliyor o duruma dusmek de istemiyorum evde cok vakit gecirmemeye calisicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?