kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Anneniz hakkında böyle düşünmeniz çok yanlış...Annenizi degistiremezsiniz.Keske annem olmasaymiş deme hakkınız yok.Anlaşamıyorsanız çok fazla zıtlaşmazsiniz olur biter.Kardeşimde sizin gibi annemle pek anlaşamaz karşılık verir.Hatta aynı seyleri soler.Senden korkuolar benden korkmuolar diye.Defalarca uyardim bu cumleyi kurmamasıni.Keza annem cok bilgili becerikli bi kadındir.Yani annenizin cahil olmasiyla bu davranislariniz bagdastirilamaz.Ergen olabilir misiniz? Şimdikiler böyle.kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Oh birde beddua et millete. Anayi cahil gormek bu dunyaya evlat getir pesine cahio desinCahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Daha yazacak çok şey ama buraya sığmaz
Kınadığınızı yaşarsınız o zaman hissettiklerimi anlarsınız
Ne diyelim peki evet haklısınız , anneniz çok cahil, keşke anneniz olmasaydı mı diyelim, annenizin "cahil" oldugunun ispatı size ne kazandıracakCahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Daha yazacak çok şey ama buraya sığmaz
Kınadığınızı yaşarsınız o zaman hissettiklerimi anlarsınız
Profilde 38 yaziyor ama bilemedim.yaş kac 16 falan mi yazdiklarinizdan oyle anlasiliyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?