- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Kv kp
bağ kelimesinin psikolojik anlamından bahsettim
Öyle elbette ki emeğini hakkını ödemem mümkün değilHayat çok kısa. bunu hep aklınızda tutun ne olur. Evlat her zaman evlattır ve anneniz ne kadar cahil olduğunu düşünseniz de size can vermiş dokuz ay karnında taşımış besleyip büyütmüş kutsal varlıktır. Onu kaybetseniz nasıl hissedeceğinizi bir düşünün. Emin olun anne sevgisini tatmamış pekçok kişi dövse sövse ama bir annem olsa diyor. Anlaşamadığınız konuları ona anlatmayın, sizi anayacak birilerini bulun. Belki ablanıza düşkündür onunla iletişimi iyidir ve size bu daha az geliyordu. ama unutmayın dünyada sizi kimse onun kadar sevemez.
Neden onun hakkında böyle düşünüyorsunAnnemle kavgalı değilim elimden geldiğince de kırmam ama
Orası malum zaten anlaşılıyor merak etmeCahilligime verin
kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Gecmis olsun.Allah annenize acil sifa versin.Konu sahibi annem bagirsak kanseri ben kucukken yakalandi kemoterapi goruyor. Keske cahil olsaydida iyi olsaydi. İki evladim var. Allah onlarin bahtini guzel etsin.. Annem su anda rahim sarkmasindanda ameliyat olacak. Neddn beni ve kardesimi dogurdugunda rahim sarkmasi olmus. Benim annem beni fogurmak. İcin hasta olmus peki hak ediyormu cahilligi. Aslinda annem melek melek. Ona anne yaa dedigim gunler aklima geldikce cirpiniyorum kalbim aciyo. Lutfen cahil olsun koy omzuna basini annenin kirma.
Orası malum zaten anlaşılıyor merak etme
Ne kadar küçümsemişsin annenikızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
Bir teselli için yazdım
Seni anlıyorum sıkıntılarını önemsemeyebilir,seni yeterince anlamadığını da düşünebilirsin ama bazen yapı itibarıyla insanlar karşılarındakinin sorunlarını çok büyük de olsa önemsemezler. Cahillik değil ki. Bunun empati duygusunun eksikliğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü biri bana bir derdini anlattığında genellikle kendi başıma gelmiş gibi düşünür o şekilde çözüm alternatifi sunarım. Malesef bu durumda yapabileceğiniz çok birşey yok çünkü karşınızdaki insan yetişkin biri, onun düşüncelerini değiştiremezsiniz. Sizi anlamadığını düşünüyorsanız anlatmayın bence.kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir teselli için yazdım
Amin arkadasim sagolasin.Gecmis olsun.Allah annenize acil sifa versin.
Bağ kuramamak değil meseleYıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
Ergenliği geçeli çok oldu
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık
Konu sahibi annem bagirsak kanseri ben kucukken yakalandi kemoterapi goruyor. Keske cahil olsaydida iyi olsaydi. İki evladim var. Allah onlarin bahtini guzel etsin.. Annem su anda rahim sarkmasindanda ameliyat olacak. Neddn beni ve kardesimi dogurdugunda rahim sarkmasi olmus. Benim annem beni fogurmak. İcin hasta olmus peki hak ediyormu cahilligi. Aslinda annem melek melek. Ona anne yaa dedigim gunler aklima geldikce cirpiniyorum kalbim aciyo. Lutfen cahil olsun koy omzuna basini annenin kirma.
Amin sagolunRabbim acil sifalar versin insAllah. Allah basimizdan eksik etmesin onlari.
Allah evlatlarına torunlarına bağışlasın anneniziKonu sahibi annem bagirsak kanseri ben kucukken yakalandi kemoterapi goruyor. Keske cahil olsaydida iyi olsaydi. İki evladim var. Allah onlarin bahtini guzel etsin.. Annem su anda rahim sarkmasindanda ameliyat olacak. Neddn beni ve kardesimi dogurdugunda rahim sarkmasi olmus. Benim annem beni fogurmak. İcin hasta olmus peki hak ediyormu cahilligi. Aslinda annem melek melek. Ona anne yaa dedigim gunler aklima geldikce cirpiniyorum kalbim aciyo. Lutfen cahil olsun koy omzuna basini annenin kirma.
Amin cok sagolunAllah evlatlarına torunlarına bağışlasın annenizi
Tez zamanda şifa bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?