Annem çok cahil

Etsin o anayi bana yolla konu sahibi onun gibi analar bulunmaz. Ben analarima sahip cikarim. İki anam olur. Onun gibi evlat olmaktansa anasi gibi anam olsun.

Annenizin ufkunu genisletin o zaman, bir okuma yazma kursuna gitsin hem kendine yetebilsin hem de yeni cevresinde tanidigi insanlarla sizi daha iyi anlar.
Okuma yazma seferberligi baslatilmisti keske siz de biraz uyanik olup annenizin bu eksikligini giderseymissiniz.
Arkadaslara yazdiginiz cevaplardan agresiflik yayiliyor, annenizle de bu uslupla konusuyorsaniz o da ters davraniyordur size.
Maalesef ebeveynlerimizi ve diger aile bireylerimizi secemiyoruz.

Zamanında senin şuan sıkıntı diye anlattıklarının 10 katını yaşadığı için anlamıyor olabilir mi ?
Hoşgörülü ol ve annen hakkında cahil vs. bu şekilde konuşma derim.

Su yazdiginiz sizin ne kadar engin bilgili biri oldugunuzu gosteriyor.

Yazık annene ya senin gibi asıl cahil bi evladı var
Insanlar okuma yazma bilemez herkesin bu arada kendi fikri var sana normal gelen ona anormal gelir ne var bunda annen dıe herseyine evet desin istiyorsun
Bu arada cahillik okuma yazma ile değil insanın kendisi ile alakalı mesela sen bnm gözümde suanda tam kara cahil derler ya aynen öyle bi çizgide sin
Annene üzüldüm senin gibi okumuş cahil bi çocuğu var
Hakaret kızıp bağırmak çok çağdaş gibi utanmadan yazmissin bide ..
Baş tacı anne bnden slmlar
Sana da tavsiyem kendini gelistir

Yıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
Ergenliği geçeli çok oldu
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık

Kime hakaret ettim

İyiki yok konu sahibi iyiki

Evet siz bagimsiz bir donanima sahipsiniz ondandir. Annenize cok uzuldum.

Tekrar baslatin hicbir sey icin gec degil. Yasiniz 38 ve ayni duzen icinde yani ayni evde yasiyorsaniz problemler olabilir.
Ayri eve cikin, haa bu arada bazi insanlarin ergenligi uzun surebiliyor yasa cok bagli degil.

Hayat çok kısa. bunu hep aklınızda tutun ne olur. Evlat her zaman evlattır ve anneniz ne kadar cahil olduğunu düşünseniz de size can vermiş dokuz ay karnında taşımış besleyip büyütmüş kutsal varlıktır. Onu kaybetseniz nasıl hissedeceğinizi bir düşünün. Emin olun anne sevgisini tatmamış pekçok kişi dövse sövse ama bir annem olsa diyor. Anlaşamadığınız konuları ona anlatmayın, sizi anayacak birilerini bulun. Belki ablanıza düşkündür onunla iletişimi iyidir ve size bu daha az geliyordu. ama unutmayın dünyada sizi kimse onun kadar sevemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…