- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Etsin o anayi bana yolla konu sahibi onun gibi analar bulunmaz. Ben analarima sahip cikarim. İki anam olur. Onun gibi evlat olmaktansa anasi gibi anam olsun.Benim annem gercekten cahil bile olsa boynumu kesseler annem icin kurdugunuz cumleyi kuramam. Yorum yapan insanlara beddua etmeniz sizi okumus,görgülü,bilge insan mi yapiyor.Sizin bize haksiz yere ettiginiz beddua gecmez ama dikkat et annen sana ah etmesin.Zira onu kaldirmak zor olur.
Cahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Daha yazacak çok şey ama buraya sığmaz
Kınadığınızı yaşarsınız o zaman hissettiklerimi anlarsınız
Insanin kendisini buyuten anneden utanmasi ne kadar aci bisey. Cok uzuldum kadinaEtsin o anayi bana yolla konu sahibi onun gibi analar bulunmaz. Ben analarima sahip cikarim. İki anam olur. Onun gibi evlat olmaktansa anasi gibi anam olsun.
Yazık annene ya senin gibi asıl cahil bi evladı varkızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Evlat dogur. Cahil desin cok uzucu. Valla dunyanin en cahil annesi olsun ayaginin altina paspas olurum o kadinin paspasInsanin kendisini buyuten anneden utanmasi ne kadar aci bisey. Cok uzuldum kadina
Kime hakaret ettimYazık annene ya senin gibi asıl cahil bi evladı var
Insanlar okuma yazma bilemez herkesin bu arada kendi fikri var sana normal gelen ona anormal gelir ne var bunda annen dıe herseyine evet desin istiyorsun
Bu arada cahillik okuma yazma ile değil insanın kendisi ile alakalı mesela sen bnm gözümde suanda tam kara cahil derler ya aynen öyle bi çizgide sin
Annene üzüldüm senin gibi okumuş cahil bi çocuğu var
Hakaret kızıp bağırmak çok çağdaş gibi utanmadan yazmissin bide ..
Baş tacı anne bnden slmlar
Sana da tavsiyem kendini gelistir
Çok haklisin.Allah herkese hayirli evlat versin.Allah korusun bugun basimiza birsey gelse ilk kosturan annemiz olur.Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Evlat dogur. Cahil desin cok uzucu. Valla dunyanin en cahil annesi olsun ayaginin altina paspas olurum o kadinin paspas
İyiki yok konu sahibi iyikiYıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
Ergenliği geçeli çok oldu
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık
Cahil demek bile yetmez muKime hakaret ettim
Yıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık
Tekrar baslatin hicbir sey icin gec degil. Yasiniz 38 ve ayni duzen icinde yani ayni evde yasiyorsaniz problemler olabilir.Yıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
38 yaşındayım
Hayat çok kısa. bunu hep aklınızda tutun ne olur. Evlat her zaman evlattır ve anneniz ne kadar cahil olduğunu düşünseniz de size can vermiş dokuz ay karnında taşımış besleyip büyütmüş kutsal varlıktır. Onu kaybetseniz nasıl hissedeceğinizi bir düşünün. Emin olun anne sevgisini tatmamış pekçok kişi dövse sövse ama bir annem olsa diyor. Anlaşamadığınız konuları ona anlatmayın, sizi anayacak birilerini bulun. Belki ablanıza düşkündür onunla iletişimi iyidir ve size bu daha az geliyordu. ama unutmayın dünyada sizi kimse onun kadar sevemez.Yıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
38 yaşındayım
Bununla kalmamis ki keske annem olmasaydi bile demis.Cahil demek bile yetmez mu
bağ kelimesinin psikolojik anlamından bahsettimEvet siz bagimsiz bir donanima sahipsiniz ondandir. Annenize cok uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?