Okuma yazma bilmiyor annen ama sen daha cahilsin
38 yasindaymis nesi kucuk Allah askina. Kestane cikmis topurunu begenmiyor. Allah hayirli evlat versin herkeseAğzına sağlık canım cuk oturmuş bir cevap :) insanlar anneye hasret böyle evlatlar da bulmuş beğenmez. Yası küçük herhalde sinirlendiğim için okumadım devamını. Yarın anlar annesinin değerini de geç olur
peki kendisine sordunuz mu dunyaya getirirken, belki de bu kadar kasmana gerek yok birak pesimi derdi.ne kadar güzel anlatmışsınız .Ben de evladım büyüyünce ondan manevi başta olmak üzere ihtiyacım olursa maddi yardım da beklerim iyi bir mesleği olursa .yıllardır tek başıma kızılaya gidemedim .sinemaya sadece onun sevdiği filmlere gittim saçıma fön çektireceğim paraya ona çikolata aldım vs.okulu kursu aktiviteleri arkadaşlarının kahrı ateşlenınce sabahlamalar hastaneler geleceğini düşünmeceler bunun için uykusuz kalmalar bazen .ben karşılık beklerim arkadaş o da kendi evladından beklesin zamanı gelince
Bian kendimi annenizin yerine koydum da ne diycegimi bilemedim ne kadar cahil de olsa anne hakkinda bu sekilde konusulmaz bence ne kadar acitici çocuklarımın benim hakkimda bu sekilde konuşmasını hic istemem inşaallah boyle yapmazlarkızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Kesinlikle ülkede cahillik övülür entelektüeller danteldir okumakla bir şey olmazKonu sahibi çok yanlış yerden girmişsiniz.
Bizim ülkede cahil insana sempati vardır, cahile cahil deyince "elitist" olursunuz, hiç kimse de cahil değildir okumakla adam olunmaz bla bla bla.
Linç yemeye açmışsınız resmen.
Benim tavsiyem değiştiremezsiniz şu yaştan sonra, olduğu gibi kabullenin dert etmeyin kendinize.
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarkızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?