Yanıldığını hiç görmedim nokta atışı yapıyor resmen benimki.Fazla abartıyorsun, kuşak farkı hep var seninle cocugun arasında da olacak belki ne kadar okumuşta olsan sen de cocugunu anlayamayacaksın, bir anneye cahil demek yersiz oluyor bence sen acımazsın, anneler yada babalar bizim gibi düşünmeyebilir ama düşünceleri yersiz değildir onlar hep haklıdır.
Kadın sizi doğurup sokağa atmamis, satmamis, "keşke annem olmasaydı" diyecek ne yapmış ki iyi kotu bakmış büyütmüş. Allah evladın da hayırlısını versin.kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
Bir teselli için yazdım
Ben durumu anladım. Çoğu hatun anne olduğu için annenize laf etmenize kızmış, ben de anneyim ama benzer bir vaka var yakınımda. Kadın tuhaf. Gerçekten zır cahil. Bilmez anlamaz ama saçma sapan konuşur. Arkadaşım aynı ortamda tutmak istemiyor onu insanlarla çünkü gerçekten rahatsız edici. Kısaca yazmışsın, açılımında çok olay var biliyorum. Mesela bir keresinde güldür güldür izliyoruz, arkadaşın annesi geldi, bu salak şeyden ne anlıyorsunuz, aptalca hareketler yapıyorlar sizde gülüyorsunuz,beyniniz yok, bunun yerine açın kuran okuyun, hepiniz yanacaksınız falan dedikızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir teselli için yazdım
Yıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
Ergenliği geçeli çok oldu
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık
Canım anne ne olursa olsun iyiki varlar hep yanımzda olurlar tonla laf soyleselerde benm annemde ole dgum yapdım yeni bir ton laf soyluyor ayaga kalkamadım hemuz kalk hadi abartıyorsun dyor surekli ahsta bası agrıyor beni uzuyor surekli cok kindar mesela kayınvalidemden nefret ediyor heran ona hakaret ediyor esime surat sallıyor felan valla bende nabıcamı sasırdım ama iste annemz babamız ne dyeblrzkızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir teselli için yazdım
harika bir yorum... Sen buyut hasta olsun basinda bekle altını degistir telaslan.. Dunya görüşü aynu degil diye cahil olsun.Ona cahil diyebil diye seni okula göndermiş ya işte. Değer bil.
Ben sizi anliyorum."cahil" demekle okuma yazma bilmemesinden öte seyler bahsediyorsunuz.nasil ki eşler kv ler kp ler insani bunaltabiliyorsa malesef ki "anne" lerde bunaltabiliyor.sosyal ortamlarda yaptiklari gaflarla yanlarinda gorunmez olmak isteyebiliyorsunuz.ya da sizi hic aka hic anlamayip yasam enerjinizi somurebiliyorlar.ama napalim onlar anne.atamayiz satamayiz degistiremeyiz ve bizi hayatta onlardan daha fazla seven olmaz.kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir teselli için yazdım
annenizi kaybetmis olsaydiniz bence boyle konusanazdinz. inanin 4 cocuguma hamileyim keske torunlarini bir kere gorseydi. sizi karninda tasimasi bu yasa getrmesi haktir ama dediginiz seye saygi duyarim ne yasadiginiz bilememKonu anne olunca herkes çok güzel ahkam kesiyor. Her anne bir değil bunu bir türlü öğrenemediler gitti. Bende annemin annem olmamasını tercih ederdim ama maalesef ne anneler evlatlarını ne de evlatlar annelerini seçebiliyorlar. En azından kendi eviniz olana kadar onun söylediği gibi davranmaya çalışın. Kendi eviniz olduğunda zaten kendi hayatınızı yaşama imkanına sahip olacaksınız.
annenizi kaybetmis olsaydiniz bence boyle konusanazdinz. inanin 4 cocuguma hamileyim keske torunlarini bir kere gorseydi. sizi karninda tasimasi bu yasa getrmesi haktir ama dediginiz seye saygi duyarim ne yasadiginiz bilememKonu anne olunca herkes çok güzel ahkam kesiyor. Her anne bir değil bunu bir türlü öğrenemediler gitti. Bende annemin annem olmamasını tercih ederdim ama maalesef ne anneler evlatlarını ne de evlatlar annelerini seçebiliyorlar. En azından kendi eviniz olana kadar onun söylediği gibi davranmaya çalışın. Kendi eviniz olduğunda zaten kendi hayatınızı yaşama imkanına sahip olacaksınız.
Bazı annelerin/babaların varlığı çocuklarına yokluğundan çok zarar verir. Kendi annenizden yola çıkarak her anneyi melek görmeyin diyorum. Kimse kimsenin yaşadığını bilmiyor. Saygı duyduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler.annenizi kaybetmis olsaydiniz bence boyle konusanazdinz. inanin 4 cocuguma hamileyim keske torunlarini bir kere gorseydi. sizi karninda tasimasi bu yasa getrmesi haktir ama dediginiz seye saygi duyarim ne yasadiginiz bilemem
Burada annenizin okuma yazma bilmemesi dışında cehalet alameti bir durum göremedim. Anlayışsız olabilir belki ama bu ülke kadınları için okula gidip gitmeme durumu kendi tercihleri değil maalesef. Bu onun suçu değil.kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir teselli için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?