- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Yıl 2019 ,annen okuma yazma bilmiyorsa bu senin suçun. Sen annene cahil deyip benzer bir sürü yaftayla anneliğini sorguluyorsan bu da annenin sucu ..belki de kadıncağızın bir sucu yoktur ,o elinden geleni yapmıştır ama çocuğu nankördür..okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor
aynen öyle cahiller pek bir sempatik geliyor millete neden acaba ?? çok haklısınızKonu sahibi çok yanlış yerden girmişsiniz.
Bizim ülkede cahil insana sempati vardır, cahile cahil deyince "elitist" olursunuz, hiç kimse de cahil değildir okumakla adam olunmaz bla bla bla.
Linç yemeye açmışsınız resmen.
Benim tavsiyem değiştiremezsiniz şu yaştan sonra, olduğu gibi kabullenin dert etmeyin kendinize.
çok komik görev ne zamandan bu yana nimetten sayılıyor ya ? doğuruyorsa bakacak tabi ne yapacak ?? baktı diye psikolojik olarak çocuğu sömürmek hak mı saçma sapan konuşmalarVay arkadaş yıllarını heba et, geceleri uykusuz kal yemesine içmesine dikkat edeceğim diye ömründen gitsin. Sonrada kendini birşey sanıp annem çok cahil diye vikviklesin. Ağzının ortasına kürekle çarparım senin gibi çocuğun. Ban yersemde sorun yok
Annem beni sömürüyor dediği kısmı bul önce ondan sonra konuşalım ? Ya da fikir beyan etmek, olayları abartıyorsun demek ne zamandan beri cahillik oluyor bunu da konuşabiliriz ? Görev diye birşey yok ayrıca, sana göre görevse de kadın görevini fazlasıyla yerine getirmiş, saçma sapan olan şey karşılığında gördüğü saygısızlıkçok komik görev ne zamandan bu yana nimetten sayılıyor ya ? doğuruyorsa bakacak tabi ne yapacak ?? baktı diye psikolojik olarak çocuğu sömürmek hak mı saçma sapan konuşmalar
ne kadar güzel anlatmışsınız .Ben de evladım büyüyünce ondan manevi başta olmak üzere ihtiyacım olursa maddi yardım da beklerim iyi bir mesleği olursa .yıllardır tek başıma kızılaya gidemedim .sinemaya sadece onun sevdiği filmlere gittim saçıma fön çektireceğim paraya ona çikolata aldım vs.okulu kursu aktiviteleri arkadaşlarının kahrı ateşlenınce sabahlamalar hastaneler geleceğini düşünmeceler bunun için uykusuz kalmalar bazen .ben karşılık beklerim arkadaş o da kendi evladından beklesin zamanı gelinceBenim de bir oğlum oldu anne olunca anladım gerçekten annemin değerini he oğlum bana uyumadığım geceler yorgunluktan yemek bile yiyemediğin günler emzirirken kan gelen acıdan ağladığım ama oğlum doysun diye tepine tepine emzirdiğini günler onu yatağına kaldırıp indircem diye incittiğim bileğim saçımı bile tarayamadığımdan düğüm olan saçımı kesmek zorunda kaldığım için hiçbirşey borçlu değil ve borçlu olmayacakta çünkü ben onu doğurmayı bu sorumluluğu almayı kendim seçtim ama oğlum bana saygılı olmak zorunda benim için ne cahil kadın keşke annem olmasa diye düşünse cidden ne yapardım nasıl kahrolurdum bilmem annenin kıymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?