Annem Çok Dağınık Bir Hatun Oldu Çıktı..:(

Okul kayıdım için il dışındaydım giremedim kusura bakmayın
Öncelikle bir sorunu yok gayet neşelii
Kendisi çok erken yaşta temizlik yapmaya başlamış 8 kız ve 1 erkek kardeş annem
Bıkmışta olabilir çünkü okulla evleri karşılıklıymış anaannem çağırırmış çamaşır asmaya gelin diye teyzemin dediği var biz tenefüslerde çamaşır asardık diye..
Annemin çok temiz olduğu zamanları hatırlıyorum ama çok kısa bir süreydi
Doğduğum semtte 4-5 yıl kadar oturmuştuk hatırlıyorum resimlerimizde var annem çok temiz ve düzenliymiş sonra zaten orda yalnızlıktan panik atak geçiriyor..
Anaannemlere yakın olsun diye şimdi oturduğumuz civara geliyoruz giriş kat bir evdi yerleşirken tamam ama zaman geçtikçe kardeşimde yeni doğmuştu zaten orda dağınık olmaya başladı hiç ama hiç ilgilenmiyordu evle..
Ben okula yeni başlamıştım ordan taşınalı bi 9 sene oluyor:bbo:
Bu süreçte şuankii oturduğumuz evde de aynı durumu sergiledi..
2-3 senedir o durumdan tek farkı çok geziyor,yani sabah ne zaman kalksam evde yok teyzem aynı sokakta oraya gitse iyi ondan sonra marketti pazardı kaç yer geziyor akşam 5 te giriyor eve bi ara çokk sorun oldu bu ben stresimi gezerek atıyorum dedi ne stresi olduğunu bilen yok..

Teyzemin kayınpederi annenizin bir ileri versiyonu. Hiç bir şeyi attırmıyor adam ve evde o kadar çok yiyecek içecek vs. var ki! Hepsi ya çürüyor ya kurtlanıyor. Eşya alıyor giymiyor. Her şeyin paketini, şişeleri, dondurma kaplarını saklıyor... Aklına gelebilecek her şeyi!

Annenizin bence bir rahatsızlığı var. Bir psikiyatristten yardım alsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…