Annem çok değişti artıkk !!

Ya anne ve babalar cocukları için çalışır bu kadın senı nıye boyle bunaltıyor kı.Anne tamam anlıyorum ama unıversıte çağında bır kızın elınden tutulur.yapma kızım bos ver oku sen ben senden yanayım.okumazsan evlendıkden sonra da kocandan aynı muameleyı gorursun.oku ayaklarının ustunde dur ve saygı goren kadın ol.bulasık yemek omurr boyu bıtmez sen benı dınle.
Bi bilsemm. Hep olmadık ınsanlarla kıyaslıyor beni. Yeri geliyor 5 yasındakı cocukla yeri geliyor 50 yasındakı kadınla.. Hep bi bahane. Kuzenlerimi övüyor. Kuzenının cocukları yurt dısında okuyor. Onları örnek gösterıyor bana. Kendısı evden çıkarmıyor benı geri kafalı cunku. Ama mıllete cok modern.:KK43:

Ya nereden biliyormuş kazanamayacağını? Kendisini ilkokul mezunu haliyle en güzel yerlere layık görüyor seni mi görmüyor :KK70:.
Bence de öyle.. Kendısı ilkokul mezunu ama unıversıte okumus havası var. Bide ben herseyi başarırım havasında. Allah ondakı ozguvenı versın bana. Atomu bıle parçalarım :KK70:

Dedemle ananem cok ıstıyolar onlarda kalmamı. Gel okutayım kızım senı diyor hep ama bılmıyorum.. o_O
Onlarda kalsana, onlara da ev işlerinde yardımcı olursun ama en azından senin değerini bilen insanlara yardm etmiş olursun. Baban ve annen sana anlayışlı değiller. Güzel güzel ders de çalışırsın bence bir gün bile kaybetme taşın onlara hem ortamı değişikliği iyi gelir sana :KK66:

Herkez farklı açıdan bakıyor su an. Yas olarak küçük. Ev yükü agir gelmiş. Bu kadar.

Kardeslerinizden yardim isteseniz?
Kucuk kardesiniz 15 yasindaysa siz de 17-18 varsinizdir.Anne calisiyor,baba calisiyor.Koca koca kizlari olan calisan bir kadin eve gelip birde yemek mi yapsin?
Herseyin ustunuzde olmasi sizi yoruyor anliyorum ama kardeslerle is bolumu yapin.Anneden is beklemeyin fazla.Zaten disarida calisiyor.

Anne anneliğini bilse evlat evlatlığını bilse olmaz mı? Hiç hoş bir ilişki değil aranızdaki şimdi taşa tutmayın ama dışardan süslü püslü gelip evde söylenecek anne hiç tarzım değil. Dışarıya süslenmeye ayıracağı enerjiden azcık kısıp evde kendisine yemek pişirmeye harcasın.

Anne anneliğini bilse evlat evlatlığını bilse olmaz mı? Hiç hoş bir ilişki değil aranızdaki şimdi taşa tutmayın ama dışardan süslü püslü gelip evde söylenecek anne hiç tarzım değil. Dışarıya süslenmeye ayıracağı enerjiden azcık kısıp evde kendisine yemek pişirmeye harcasın.
Kesinliklee öylee. Önceden annem bzı dusunurdu. Her bişeyi önceden hallederdi. İşe gidersem sizi aç susuz bırakmam. Sizi ihmal etmem dıyordu şimdi öyle değil. Arayıp öglene ne yemek yaptın dıyor

Kardeslerinizden yardim isteseniz?
Kucuk kardesiniz 15 yasindaysa siz de 17-18 varsinizdir.Anne calisiyor,baba calisiyor.Koca koca kizlari olan calisan bir kadin eve gelip birde yemek mi yapsin?
Herseyin ustunuzde olmasi sizi yoruyor anliyorum ama kardeslerle is bolumu yapin.Anneden is beklemeyin fazla.Zaten disarida calisiyor.
Kardesım tam bir asosyal bırakmıyor ki teli elinden

Onlarda kalsana, onlara da ev işlerinde yardımcı olursun ama en azından senin değerini bilen insanlara yardm etmiş olursun. Baban ve annen sana anlayışlı değiller. Güzel güzel ders de çalışırsın bence bir gün bile kaybetme taşın onlara hem ortamı değişikliği iyi gelir sana :KK66:
Kuzenlerimde o apartmanda. Hepsi başıma toplanıcak. Hiç çekemıycem onları. Maşşallah sürü gibiler.

Back
X