Annem çok Değişti!!!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
Hanımlar Merhaba,
Annemi artık tanıyamıyorum..hatta ben değil tüm ev şaşkınız..onu canımdan çok seviyorum ..ama bu durum normal mi sizede sormak istedim..
son 1 haftadır öyle değişti ki annem gitti yerine başka bir insan geldi sanki..
eski halinden bahsedeyim ;27 senelik evli babamla arası her evlilikte olduğu gibiydi ,babam birşey dese altta kalmaz cevap verir bazen ağlar,bazen küser,sürekli memuniyetsizlik,ama evi dört dörtlük çevirir yemek bulaşık temizlik mükemmel severek yapar ama lafa geldi mi susmaz tartırşır,dışarda biri ters birşey dese kavga edip sinirle cevap verir,yılların biriktirdiği sıkıntılarla hemen öfkelenen yeri gelir tahammülsüz olur vs. devam ediyor işte..

şuan yeni hali ise,evde bize karşı çok yumuşak ,ters durum olsa dahi hiç sinirlenmiyor,ses tonu bile öyle değişti ki çok ama çok kibar sesinin yumuşaklığı bizi bile rahatlatıyor, karşımda ki annem değil başka bir bayan sanki,babama karşı çok kibar ince sözler iltifatlar beğeniler övgüler havada uçuşuyor,yüzünden gülücükler eksik olmuyor(maaşallah) ,her dakka yavrum kuzum ,bir isteğiniz var mı,son olarakta wc den çıktıktan sonra parfüme boğdu wc yi ,anne napıyorsun dedik benden sonra giren rahatsız olmasın diye sıktım dedi...
birden bire değişti,şuan aklıma gelmıyor ama bunun gibi birçok şey sizce normal mi kızlar? yoksa ben mi abarttım?şaşkınım

neden bilmiyorum istemsiz tebessüm ettim
ama bana kalırsa yılların stresinden kurtulmak istiyor anneniz
her zamankinden olumlu olmasıda bunun göstergesi

normal degıl yanı bunca senelık kadının bırden bıre degısmesı... annenın bır hastalıgımı var sızden gızledıgı agır bır hastalık...

yada aılenızde bır hasta varmı?

Benimde aklima ilk bir hastalik veya rahatsizlik geldi ama sonucunda guzel olan seyin altinda bir sey aramakta artik ilk akla gelen seylerden.

Bence anneniz belkide kendi tavrini biraz degistirmek ve daha pozitif yasamaya calisiyodur. bendede oyle oluyor ara ara duruluyom sesim bile cikmiyo ki normalde yeri gogu indiririm :)))

normal degıl yanı bunca senelık kadının bırden bıre degısmesı... annenın bır hastalıgımı var sızden gızledıgı agır bır hastalık...

yada aılenızde bır hasta varmı?

ayy canım Allah korusun ..anneme birşey olmasın Allah ona uzun ömürler versin hatta benim ömrümden alsın anneme katsın..son zamanlarda doktora gitmedi ,gitse aklıma getiridim,çok şükür hasta değil..

ailede hastada yok :S

evet kendisi söyledi ben kendimii değiştireceğim dedi..ama düşünsene karşında ki annen başbaşayız ses tonu farklı yabancı biriyle konuşur gibi çok kibar canım cicim ..

çok hoş bir durum ama neden dert edindiniz ki bunu, anlayamadım.

eski ve yeni durum birbirinin tersi sandım bir an. ama yok, doğru okumuşum :)

bence anormal bir durum yoktur.
şimdi bir sürü tv programı var ya kadınlar için. aralarında istisna olan düzgünlerinden birine denk gelip oradan birşeyler duymuştur belki. küçük güzellikler yapmak istiyordur.
belki geçmişte öyle davranmasına neden olan durumlar vardı, o yüzden huysuzlanıyordu...

istemesem bile yazayım. babanızın kaçamak gibi durumları yoktur, değil mi? bazen böyle durumlarda da kadınlar birden melek durumuna dönermiş, erkek eve bağlansın diye ??? (sanmıyorum ama bu da bir ihtimal gibi geldi )

allah korusun tabı ınsallah oyle hastalık gıbı durumlar yokturdur... ama ne bılım ılk aklıma oyle geldii....

hıc komnustunuzmu annenle bu durumu ne dıyor mantıklı bır acıklama yapıyormu?

yok canım asla öyle durumlar olmadı aldatma vs. am hır gür aileler yüzünden tartışmalar yaşadılar her evlilikte olduğu gibi ..senelerce çalışıp didindiler..yeri geldi kıskanclıklarda yaşadılar ama hepsi mantıklı şekilde oldu..

ben anlatamadım derdimi sanırım; annem normalde kaba bir kadın değil ama şuan ki sesi kendi sesi değil,hani yabancı biriyle konuşursunzuya işte öyle konuşuyor..
şuan hayatımızda bir değişiklik yok aniden bir sabah duydum ki,annem babama faceden aşk sözleri msjlar(kardeşim anlattı) ,bambaşka oldu,o durum güzel ama içimde sıkıntı var bu yüzden sizlere danışayım dedim..cevaplar olumlu geldi içim rahatladı..

allah korusun tabı ınsallah oyle hastalık gıbı durumlar yokturdur... ama ne bılım ılk aklıma oyle geldii....

hıc komnustunuzmu annenle bu durumu ne dıyor mantıklı bır acıklama yapıyormu?

ben artık değiştim bundan sonra böyle davranacağım diyor..hiç giymediği kıyafetlerini giymeye başladı,aklıma geldikce yazıyorum

belkıde annen cevresınde gorup heveslenıyordur.. bu zaman kadar hep cevre basksıı ne bılım mahhelle baskısı aman evlatlar ne der aman su akraba ne der dusuncesıyle yasamıstır hep...

sımdıde acısnı cıkartıyordur belkı...3 gunluk dunyada bu duygularıda tadayım demıstır belkıde..takma bence kafana...güzel bırseyyy

benim annemde hep sinirli hatta hep sarıcak yer arar.ben anneme yalvırım yapma etme bak en çok sen zarar görüyorsun diye çünkü sinirlendiği zaman tansiyonu çıkar keşke benim annemde seninki gibi değişse

galiba olabilir..siz böyle söylüyorsanız normal karşılıyorum :) çok dert etmiştim kendime ,demek ki yanılmışım..annemi çok seviyorum ona birşey olsun istemem Allahım korusun hep onu..

benim annemde hep sinirli hatta hep sarıcak yer arar.ben anneme yalvırım yapma etme bak en çok sen zarar görüyorsun diye çünkü sinirlendiği zaman tansiyonu çıkar keşke benim annemde seninki gibi değişse

maşaallah de kız:) aslında güzel birşey ,ama evde bir gariplik var :) bende anneme derdim birşey olsa kardeşlerimle tartışırlar veya babamla saatlerce ağlar gözleri şişer başına ağrılar girer,yapma anne en çok üzülen sensin olan sana olur..sende anne olsan anlarsın beni derdi..ama şuan öyle ılımlı ki hiç sinirlenmiyor yüzünde hep tebessüm..maşaallah yani:)

galiba olabilir..siz böyle söylüyorsanız normal karşılıyorum :) çok dert etmiştim kendime ,demek ki yanılmışım..annemi çok seviyorum ona birşey olsun istemem Allahım korusun hep onu..

dıyorumya bazen benım annecımde degısıır aman der bu zamana kadar hep sızın ıcın yasadım bundan sonra bende kendıme bakacam guzel seyler yapcam bılmem ney derdı..

2 gun degısırdı 3.gun yıne aynı olurdu...hanım oyle alısmıs ne yapsın..:)

senın annede mutlaka pişman olmamak ıcın degısmıstır...sızın gıbı guzel evlatların ne eksıgı varda dıger ıyı huylu annelerın cocuklarından :)

masalah de daha ne ıstıyorsun ne guzel ıste:) keyfını sur bence

varsa kardeşlerinizle birlikte, artık büyüdüğünüz için(?), artık sıra hayatımı yaşamaya geldi demeye getiriyor olabilir. çocuk büyütürken ekstra birşey olmasa bile, insanın aklında fikrinde hep birşeyler oluyor. ya da çalışıyorsa iş sorunları, veya akraba-komşu sorunları falan... geçmişteki stres derken onu söylemek istedim. yaş ilerledikçe bunlar pek sorun edilmiyor.

neyse, önemli olan şimdiki durum. bence birşey duymuş veya okumuş olabilir, kendiyle ilgili bir şeyleri değiştirmeye çalışıyordur.
yeni bir durumsa, birkaç günde sesi eskisine döner. ses tonunu değiştirmesi dışında anormallik yok, aslında o bile anormal değil de bana yapmacık gelir o durum biraz. annem öyle konuşsa, gizli kamera mı nerde diye sorarım :)
:26:
erkekler antropoza girince bu tür davranışlar gösterebilir ya, annenizin de öyle bişey belki. menopoza girdiyse farklı bir şekilde yaşıyor olabilir.

bir sürü şey düşünebiliriz de, bence sadece bunlara bakarak bir aksilikten bahsetmek yanlış olur. daha farklı konularda da, kendinden hiç beklenmeyen şeyler yaparsa başka bir durum düşünürsünüz ama buraya kadar sıkıntı yok gibi.

Son düzenleme:

aynen benım annemde öyle derdi,bundan sonra kendımı düşünücem yok ama 2-3 saat sonra eski halini alırdı..kendını hiç düşünmez gün boyu temızlik yemek..havadan nem kapardı,onada hak veriyorum 27 sene evli olduğumuzda cocuklar okullar hayat mucadelesi gecım derı vs. zor ..

bu arada iltifat için sağol canım,dilerim tüm anneler böyle olur:) geçmişte ki olumsuzlukları unutup yeni bir sayfa açarlar kafayada birşey takmazlar..

ayy canım güldürdün beni,bende tam öyle düşünüyorum evde gizli kamera mı var
kardeşlerim hala okuyor..annemde emeklı evde..
hııı bak bu olabılır annem menapoza girdi yeni...şimdi dahada rahatladım nedenini buldum..çok sağol:)
başka değişiklikler yaparsa yazarım ,aklıma gelenler bunlar ...
bu arada senınde mesleğini merak ettım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…