Annem çok Değişti!!!

ne demek canım rıca ederım:) no problem bence

öğretmenim canım.

Aklıma bir şeyler geliyor ama dile getirmek yanlış mı olur diye düşünüyorum..
Annenizi ve dünyaya bakış açısını bilemiyeceğim ama kızmayın ne olur sizi kırmak yada aklınıza kötü düşünceler sokmak değil amacım. Okuduklarmdan sonra acaba dedim.. Sizin bilmediğiniz bir heyecan olabilir mi duygu dünyasında annenizin? Bunu hiç düşündünüz mü?..

kuzenim aklıma geldi benden yaşça büyük kendisi kızı var neredeyse onunla aynı yaştayız bi ara kuzenim anti depresan kullanmaya başlamış bir değişmiş ki şeker gibi olmuş kızı diyo ki abla bi görsen hiç bişeye kızmıyor bağırmıyor annem çok değişti şeker gibi diyo okulda da arkadaşlarına anneniz size kızıyorsa sinirliyse falan antidepresan kullansın benim annem çok güzel oldu diyomuş çok gülmüştüm böyle birşey olabilir mi sence inşallah doğal bir süreçtir menepoz falan tadını çıkarmaya bakın

Yanlış anlamayın sakın ama okur okumaz aklıma direk sakinleştirici mi aldı geldi aklıma İnş. öyle birley yoktur.Arkadaşların dediği gibi birisinden hastalık görüp haline şükredip kıymetinizi bilmeye karar vermiş olabilir.

kendince karar almıştır sakin huzurlu mutlu olucam diye
bazen benim de böyle fevri dönüşlerim oluyor insanlar şaşırıyor.
bence şikayet etmeyin bol bol övün siz de ona ayak uydurun sorun çıkarmayın huzurlu olun.
bi süre sonra eski haline dönecek kesin ama :) bu aranın tadını çıkarın ve olabildiğince uzun bu şekilde kalmasını sağlamaya çalışın
ayrıca wcyi ben de kullandıktan sonra parfümlerim bence herkesin yapması gereken bişey.

Okudugum anda bana sakinlestirici almis gibi geldi. :44: Belki bir psikologla falan gorusmustur.

belki sakinleştirici almıştır yada kendi de bu durumda rahatsızlık duymaya başlayıp psikolojik destek alıyordur..ama sonuç çok iyi..keyfini çıkarın..her güzel durumun ardında bir sorun aramamak lazım..

Bizim bir arkadaşın babası cuma günü beyin tümörünü aldırdı. Ameliyat oldu yani...
Ziyarete gittiğimizde kızı: "Babam sakindi bilirsiniz ama sinirli bir insan oldu çıktı. Takmadığı şeyleri takmaya başladı. Hiç bırakmaz dediğimiz sigarayı bırakmak istedi ve bıraktı." falan dedi.
:44:

Allah korusun ama :18:
Annenizde başka belirtiler neler var?
:26:

yorumlara bakmadım.
ama antidepresan falan kullanıyor olablir.

çoğu sakinleştirici özelliğe sahp. ama şuda var enerjik ve mutluysa ilaçla alakası olamaz.

demekki okadar stres etesede hiç bişein düzelmediğini görmüş kadın :) birde bu şekilde denemek istemiş... böyle davranırsa sizlerinde herşeye yumusak başla cevap verdiğinizi tahmin ederek tartışma skıntı dert tasa daha fazla tahhmülü kalmadığı için böle olabilir. bence tuhaf birşey yok yılların ev kadını sonçta hepimiizn anneleri dönem dönem böyle olabiliyor malesef kıyamam ben onlaraa yaaaa

yorumlara bakmadım.
ama antidepresan falan kullanıyor olablir.

çoğu sakinleştirici özelliğe sahp. ama şuda var enerjik ve mutluysa ilaçla alakası olamaz.

merhaba hanımlar,
söyledıklerınız içimi rahatlattı hemfikir herkes ,değişmek istiyorum dedi değişti ...
depresan hapları filan kullanmıyor,kullansa bizimle paylaşırdı ,hem dediğin gibi onlar uyku hali ve gücsüzlük yapıyor insanın eli kolu kalkmıyor ama annem tam tersi..
bugun içinde birsürü plan yapmışlar babamla..telde anlattı bana sanki yeni evli gibiyiz ben değiştim eşimde değişmeye başladı filan dedi,maşaallah dedim,bizde bu durumun keyfini çıkaralım madem,inşallah hep böyle kalır...bu durum bizede olumlu olarak yansıdı,korkularım sayenizde gecti sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…