- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Rabbim acil Sifalar versin insallah...
Umarim bir an evvel ikna edebilirsiniz annenizi, rabbim yardimciniz olsun, insallah mantikli düsünmesini saglar annenizin.
Allah Gecmis etsin .
nasip ne ise o yaşanıcak.
ameliyet olmasa da kaderinde var ise kötü birşey tansiyon yükselmesi sonucu ile de yaşayabilir.
bence ameliyatını olsun. ayrıca tansiyon çok riskli bir hastalık. kendini üzüp strese sokup hasta etmesin.
anneni cok biliyormus gibi vazgecirmeye calisan o iki cahile bir cift lafiniz olsun bence
insan hayati soz konusu
annenizi en guzel sekilde ikna edip hayirlisiyla amaliyatini olmasini saglayin
iz kalabilir belki kalmaz hayatindan onemlimi? benim cocuklugumdan beri boydan boya dikis izi var
kafamda baska bir amaliyattan dolayi saclarimla kamufle ediyorum hicte sorun olmuyor..
cok cok gecmis olsun
hersey en guzel sekilde gerceklesecek goreceksin canim
canım benim öncelikle Allah annene şifa versin.ve kesinlikle alemin dediğine bakmasın.benim annemin de tansiyonu yükseldi yüz felci geçirdi ve doktora gittiğimizde beyninde tümör olduğunu öğrendik.annem de benzer yorumlar aldı.çok ciddi stres yaptı ve haklıydı da.sonuçta beyin bu.ama herşey onun olaya nasıl baktığına göre gelişir.ameliyattan sonra bikaç ay tabiiki ağrıları oldu.ama emin ol büyük rahatlama da oldu.moral gerçekten çok önemli.komşulara gereken tepkiyi verip susturmalısın acilen çünkü hasta kişi önceliği olumsuz yorumlara verecektir.mümkün olduğunca annenle sık görüşen insanları uyarmaya bak tatlım.hepsi ameliyata olumlu baksınlar.bakmasalar da annene bunu hissettirmesinler.inan bana Allahın izniyle annen ameliyattan sonra rahatlayacak.baloncukla ilgili pek bir bilgim yok.ama teknoloji de bayağı ilerledi.tümörden daha tehlikeli bir durum bile olsa bu durum enfazla ameliyat süresine yansır.ve annenin pozitifliği de bunu etkiler.Allah yardımcın olsun bitanem inşallah anneni ikna edebilirsiniz..ha buarada ameliyat olursa felç geçirme ihtimali demişler ki buna çok sinirlendim..moral vermeyeceklerse bence pek de meşgul etmesinler annenizi...ameliyat olduktan sonra felç olmaz en fazla düzenli tansiyon ilacı almak durumunda kalır...
buarada ameliyat olmadan önce saçlarını kesiyorlar.annemde 19 dikiş atılmıştı.ama emin ol ki şuan saçları bu izleri kapatıyor..bunu söyleyen beyinleri teker teker ameliyat etmek lazım aslında!!!! morale ihtiyacı olan birine de böyle konuşulmazki ama yaa!!!
Çook çook geçmiş olsun,üzüldüm
Cahil densiz insanlardan nefret ediyorum
yahu morel vereceklerine,ameliyatın zorluklarından bahsediyorlar
Allah acil şifalar versin,tez zamanda atlatırsınız inşallah
çok geçmiş olsun. benim eşimin yengesi (amcasının hanımı) bu ameliyatı bu sene ortalarında oldu. hemde oluşan baloncuk beynin çok riskli bölgesine sınırmıymış neymiş neredeyse beyincikteymiş galiba... ama oldu ve doktor ameliyatı yapmadan önce şey demişti ameliyattan hemen sonra tam iyileşme bekleme risklli ve zor bir ameliyat ama zamanla herşyi düzelecek dedi ve oldu. ilk olduğunda gözlerde görme kaybı konuşamama elini dahi kaldıramayacak durumdaydı 1 haftaya bunları düzeldi sadece bulanık görüyordu oda hastaneden çıkmadan evvel düzelmişti ameliyatı çok başarılı geçti gerçekten sağlığına kavuştu ankarada gazi ünv.de oldu ameliyatını. ameliyattan sonra istanbula geldi her işini kendi gördü ameliyattan sonraki düzelme evresini bile çok hızlı tamamladı hatta artık örgü bile yapmak istiyordu ama korkuyordu yeni ankaraya kontrole gitti doktorum izin verirse örgüye başlayacam diyordu ... yani etrafın ne söylediğine kulak asmayın her ameliyatın riski var ama doktorunuz ameliyat diyorsa iyileşme şansı var demektir. bizim yenge ankaraya annesini ziyarete gittiği dönemde yüzünde uyuşma hissetmişti öyle doktora gitmişti de farkedildi. kadın 55 yaşında olumlu düşünün Hayırlarla bu hastalığıda atlatacaksınız. inşallah doktorunuzda iyidir. yengem doktorunda çok memnun eğer başka doktora filan göstermek isterseniz doktorun ismini alabilirim sizin için. gazi ünv.de prof.dr idi
evet yengeminde kesmişler hatta yengem sadece ilgili yeri kesin ben diğer tarafla kapatırı filan demişti sonradan bakmış aman bu ne böyle hepsini kesin demişti ama şimdi saçları tamamen çıkmıştı hatta dikiş yerlerini bile ben göremiyordum. herşey çok daha iyi oluyor
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin.anneni ole kulaktan dolma söylentilerle kafasını kartırmaya çalışan insanlardan uzak tut.doktorlar daha iyisini biliyor herkesden zaten oluşabilecek riskleri de söylüyorlar.
Demek ikna oldu canim, insallah hakkinizda hayirlisi olur.
Umarim sag salim atlatir annecigin ameliyati, ve yine eski sagligi ile eve döner canim.
Rabbim yar ve Yardimciniz olsun insallah...
Allah acil sifalar versin anneciginize
Insallah kolaylikla atlatir Allah yardimciniz olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?