Annem çok hasta!ameliyat olmalı ama istemiyor :(

toparlar canım merak etme..çok geçmiş olsun...beyin ameliyatı olduğu için ve de çok yeni olduğu için net anlaşılmıyordur konuşması...aklına kötü şeyler getirme...:) En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum...

Allahin izini ile birsey olmaz insallah canim...
Daha narkozun etkisi üzerinden gitmemistir, dedigini anlamayisin normaldir canim.

Ne gzl bak hem, ameliyat iyi gecmis.
Umarim en kisa zamanda toparlanir annen...

Gecmis olsun canim...

Canım çok teşekkürler..
Daha çok yeni evet..
Vücudu,ağzı ve dili hala şiş ona da bağlıyorum ben rahat konuşamaması..
İnşallah toparlanacak kısa sürede.:26:

Allahin izini ile birsey olmaz insallah canim...
Daha narkozun etkisi üzerinden gitmemistir, dedigini anlamayisin normaldir canim.

Ne gzl bak hem, ameliyat iyi gecmis.
Umarim en kisa zamanda toparlanir annen...

Gecmis olsun canim...

İnşallah canım.
Desteğin için çok teşekkürler
Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten..
Güzel gelişmeleri aktarırım inşallah size..

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşl, kritik saatlariin çoğunu atlatmışsınız inşl tez zamanda kendini toparlar canım

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşl, kritik saatlariin çoğunu atlatmışsınız inşl tez zamanda kendini toparlar canım

teşekkür ederim canım..
48 saati atlattık..
bugün gördük yüzü şişti ödem oluşmuş sanırım..
ve de aynı çocuk gibi bazen de çok agresif..
Sanırım bu 2 ay boyunca devam edecekmiş denilenlere göre..
Umarım iyi olur.
Herkese çok teşekkür ederim

büyük geçmiş olsun.zorlu saatleri de atlattınız allahın izniyle...annene Allahım yardım etsin hayırlısıyla ödem de geçecek inşallah tatlım.moralini yüksek tutmaya çalış olur mu..

büyük geçmiş olsun.zorlu saatleri de atlattınız allahın izniyle...annene Allahım yardım etsin hayırlısıyla ödem de geçecek inşallah tatlım.moralini yüksek tutmaya çalış olur mu..

Canım çok teşekkürler..
yarın yoğun bakımdan servise çıkacak inşallah..
İnşallah sağlığına kavuşur anneciğim:26:

amin canım inşalaah.

Allahın izniyle sağlığına kavuşacak ve daha güzel bir hayat sürecek inşallah.

çok geçmiş olsun.

Canım çokk teşekkür ederim..
Annem yoğun bakımdan çıktı dün..
Ama çok düzgün cümle kurup konuşamıyor,konuşmasında bozukluklar var..
Bunlar da kısa sürede düzelecek inşallah..

Çoook büyük geçmiş olsun canım.. Benim annemin beyninden tümör almışlardı.. Hatta o kadar ilerlemişti ki yarı felçli girmişti ameliyata..
ameliyattan sonra bir takım bozukluklar oldu ama geçiyor zamanla.. Şimdi her işini görüyor..
Ztn doktorun sizi aydınlatması lazım.. eminim de öyle yapmıştır..

Tekrardan acil şifalar . . .

Çok teşekkürler canım..
Annenin yeniden sağlıklı olması ne güzel,maaşallah...Darısı anneme olsun inşallah..
Güzel dileklerin için çok teşekkürler

Cok Sükür Yogun bakimdan cikmis canim.

Kolay ameliyat degildi elbette, beyin bu, insanlar hep kalp bedenin motoru derler ama, aslinda beyindir...

Tabiki etkisi kalir bir zaman annenin üzerinde.
Ama söyle düsün canim, her kula nasip olmuyor yogun bakimdan cikmak

Zamanla annenin konusmasi/tavir ve hareketleride düzelir insallah.

En zorunu atlattin allah bundan sonrasindada kolaylik versin...

geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olur. benim annemde de var o korku geçen ay safra kesesi ameliyatı oldu bütün sülaleyle helalleşerek girdi ameliyata. ameliyathane ve odası ziyaretçi doluydu annemin evhamı yüzünden :) şimdi iyi çok şükür. ama bu defada panik atak tekrarladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…