- 27 Mart 2018
- 12
- 15
- 38
- 34
- Konu Sahibi birparcaatom
-
Merhabalar, ben 27 yaşında bekar bir kadınım. Guzel bir mesleğim var, yüksek lisans yaptım boşa yaşamadım diye düşünüyorum. Ama evlenmedim. Yaşıtlarım birer birer evlendi, küçük kuzenlerim evlendi bir ben kaldım diye annem çok üzülüyor. Ben hep "istemiyorum zaten kariyer yapiyorum" diyen taraftaydım ama artık annemin bu takıntı gibi uzulmelerine kıyamıyorum. Annem cahil bir insan değil 2 üniversite mezunu bir kadın geleneksel yapıda da değildir ama benim hep yalnız kaldığımı, mutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor (abim de bekar ona da üzülüyor). Bana çok belli etmemeye çalışsa da farkındayım. Işin kötüsü artık ben de üzülmeye başladım. Niye evlenemedim niye dengim olan biri karşıma çıkmadı diye düşünüp duruyorum.
Sizce anneme karşı nasıl bir tavrım olmalı? "Ben zaten istemiyorum mutluyum böyle" mi demeliyim yoksa "ben de isterdim ama daha zamanı değil demek ki" mi demeli?
Siz mutlu musunuz?
Yoksa siz de içten içe evlenmediginize üzülüyor musunuz?
Önemli olan bu..
Her ebeveyn Evlatlarının mutluluğunu, düzenli bir hayatı olsun ister..Torun ister mesela..
Önemli olan siz ne istiyorsunuz?
Tabi 27 yaş sınırda bir yaş ..
Evlilik varsa gönlünüzde ..
Severek evlenin fakat Armudun sapı Üzümün çöpü demeyin.
Bizim bir hocamız vardı. ." Üniversitede sevin ve evlenin yoksa sonra kimseyi beğenmezsiniz " derdi.
Ben de ben de27 yaşındayım çevrem bana ay canımm sen evli misin küçücük evlenmişsin diye yaklaşıyorçevreme dahil ol
Hicbirsey yapmayin. Anneniz gayet geleneksel düşüncede. Herkes evlenmek zorunda algisi var maalesef ya.. kisinin karsisina ister dogru insan çikmaz isterse de evlilige karsi olur evlenmez, bu psikolojik baski bitmeli..Merhabalar, ben 27 yaşında bekar bir kadınım. Guzel bir mesleğim var, yüksek lisans yaptım boşa yaşamadım diye düşünüyorum. Ama evlenmedim. Yaşıtlarım birer birer evlendi, küçük kuzenlerim evlendi bir ben kaldım diye annem çok üzülüyor. Ben hep "istemiyorum zaten kariyer yapiyorum" diyen taraftaydım ama artık annemin bu takıntı gibi uzulmelerine kıyamıyorum. Annem cahil bir insan değil 2 üniversite mezunu bir kadın geleneksel yapıda da değildir ama benim hep yalnız kaldığımı, mutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor (abim de bekar ona da üzülüyor). Bana çok belli etmemeye çalışsa da farkındayım. Işin kötüsü artık ben de üzülmeye başladım. Niye evlenemedim niye dengim olan biri karşıma çıkmadı diye düşünüp duruyorum.
Sizce anneme karşı nasıl bir tavrım olmalı? "Ben zaten istemiyorum mutluyum böyle" mi demeliyim yoksa "ben de isterdim ama daha zamanı değil demek ki" mi demeli?
Merhabalar, ben 27 yaşında bekar bir kadınım. Guzel bir mesleğim var, yüksek lisans yaptım boşa yaşamadım diye düşünüyorum. Ama evlenmedim. Yaşıtlarım birer birer evlendi, küçük kuzenlerim evlendi bir ben kaldım diye annem çok üzülüyor. Ben hep "istemiyorum zaten kariyer yapiyorum" diyen taraftaydım ama artık annemin bu takıntı gibi uzulmelerine kıyamıyorum. Annem cahil bir insan değil 2 üniversite mezunu bir kadın geleneksel yapıda da değildir ama benim hep yalnız kaldığımı, mutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor (abim de bekar ona da üzülüyor). Bana çok belli etmemeye çalışsa da farkındayım. Işin kötüsü artık ben de üzülmeye başladım. Niye evlenemedim niye dengim olan biri karşıma çıkmadı diye düşünüp duruyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de ortalamanın üzerinde bir yaşla evlenenlerdenim abim erken evlendi çocuğa çocuğa karıştı ben hep herkes evlenmek zorunda değil üstelik benim mutlu olabilmek için birine ihtiyacım yok kariyer yapıyorum vs vs derdim . Evlenmeyi istemezdim düşünmezdim ve bu durum anne babamı üzerdi. Çünkü onlar artık belli bir yaşın uzerindeler onlar vefat ettiğinde yalnız ve mutsuz kalacağımı düşünüyorlardı sürekli. Evlenmeyi istemiyorum ya da düşünmüyorum demek onları üzüyo henüz zamanı değil demekki gibi cümleler kurarsaniz en azından "evlenecek", uygun biri olduğunda diye düşünürler. Ayrıca yaşınız evlilik için gecikilmis bir yaş değil . Allah iyilerle karşılaştırsınMerhabalar, ben 27 yaşında bekar bir kadınım. Guzel bir mesleğim var, yüksek lisans yaptım boşa yaşamadım diye düşünüyorum. Ama evlenmedim. Yaşıtlarım birer birer evlendi, küçük kuzenlerim evlendi bir ben kaldım diye annem çok üzülüyor. Ben hep "istemiyorum zaten kariyer yapiyorum" diyen taraftaydım ama artık annemin bu takıntı gibi uzulmelerine kıyamıyorum. Annem cahil bir insan değil 2 üniversite mezunu bir kadın geleneksel yapıda da değildir ama benim hep yalnız kaldığımı, mutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor (abim de bekar ona da üzülüyor). Bana çok belli etmemeye çalışsa da farkındayım. Işin kötüsü artık ben de üzülmeye başladım. Niye evlenemedim niye dengim olan biri karşıma çıkmadı diye düşünüp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?