Annem dövdü yüzüme tükürdü

Yahu 25 yaşında essek kadar insansınız.
Sinirlenirse sinirlensin biri benim suratıma tukurecek tükürüğe boğarak gebertirim onu.
Ağzını diliniz yok mu sizde tukurseydiniz suratına.
Elini kolunu tutsaydiniz imdat diye çığlıklar atsaydiniz polis gelirdi komşulardan yardım isteseydiniz.
Anneniz sırf anneniz diye her hareketini meşru görmek zorunda değilsiniz.
Güzel sindirmis sizi ama artık kaç yaşına gelmiş çalışan insansınız kendinize gelin.
Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürür

Rabbim size tez zamanda zorlukların üstesinden çıkma, kötü insanları hayatınızdan çıkarma gücü versin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Çaresiz değilsiniz siz bir hemşiresiniz mesleğiniz var. Neden bu kadar güçsüzsünüz? Bol bol dua edin lütfen toparlanın. Bu kadın sizin evliliğinizi bitirir ömür boyu kendisine bakmanız için. Siz şu an dur demezseniz bu olaylar son bulmayacak belli aralıklarla tekrarlanacak.

Yav zaten öldürmüş parmağını kırmış neredeyse.
Seni öyle sindirip öyle bastırmış ki ne yaşadığının bile farkında değilsin.
Öfke bile duyamiyorsun.
Karşındaki senden yaşlı senden daha güçsüz bir insan hala beni öldürür diyorsun.

Hemşiresiniz, gerekirse kendi kendinize yetecek maddi imkanınız var ama anneniz sizi döverken 5 yaşında çocuk gibi sinip kendinizi bile savunamıyorsunuz. Sizi bu duruma çocukluktan itibaren baskı ve şiddetle annenizin getirdiğine eminim. Herşeyden hatta evlilikten bile önce bir psikolojik destek almanız, kendi benliğinizi kazanmak için mücadele etmeniz gerekiyor. Siz kukla değilsiniz annenizin elindeki iplerden kurtulun.

Bu kafayla giderseniz evleneceğiniz adaminda başını yakarsınız Anneniz arada onada vurur " aşkım ama o benim annem azıcık vursun ses çıkarma,abilerime vuramiyor maçası yemiyor ,stres atsın sakinleşir " dersiniz siz de o potansiyel var.İmkan bulsanız o çukurdan çıkmak yerine bir masumuda o çukura çekersiniz siz,zevk alıyorsunuz sanki........

Ne demek hakkımı helal etmem annenin ne gibi bir hakkı olabilir ya asıl sen etme helal falan. Doğurmayı analık sanıyorlar galiba asıl iş çocuğuna nasıl baktığın nasıl davrandığın karnımda bebek var ben bu çocuğu doğurup dövsem hakkım mı kalır bir can ya kendi çocuğum değil bir başka çocuğa bile dokunmam dokundurmam bırak git evden bence

Bu kafayla giderseniz evleneceğiniz adaminda başını yakarsınız Anneniz arada onada vurur " aşkım ama o benim annem azıcık vursun ses çıkarma,abilerime vuramiyor maçası yemiyor ,stres atsın sakinleşir " dersiniz siz de o potansiyel var.İmkan bulsanız o çukurdan çıkmak yerine bir masumuda o çukura çekersiniz siz,zevk alıyorsunuz sanki........
Bazıları beni suçluyor annenin elleri cennettir haksızsın cagirmaliydin diyorlar

Bazıları beni suçluyor annenin elleri cennettir haksızsın cagirmaliydin diyorlar
Kimmiş o diyenler,sorun bakalım onlara evlatlarını eşşek sudan gelene kadar dövüyor ya da dövülüyorlar mı?
Başkalarının normal demesiyle bu durumu normalleştiryorsunuz,onlar damdan at kendini dese atacak mısınız?
Hâlâ gereksiz şeylere takılıp kalıyorsunuz......

Onu diyenlerde sevgisiz büyüyen zavallılardır. Madem anne madem doğurmuş doğurduğunu sevgiyle erkek kardeşlerinden ayırmadan büyütmek zorunda. Hiçbir kötülük yapmadan (ki yaptığınızda da öyle bir hakkı yok) size şiddet uygulayan kadına sırf anne diye saygı duymak zorunda değilsin. o sana sebepsiz yere şiddet mi uyguluyor o kaldırdığı eli alın kırın ve münasip bir tarafına sokun. Birde yaşadığınız bu durumları sevgilinize söylemeyin ki ilerde buna zaten sahip çıkmıyorlar diye aynılarını yapmaya kalmasın.

Anneniz normal birisi değil bi an önce madem evlilik arefesindeyiz evlen kurtul görüşme bir daha bir yemek için dövmek ne demek ya

Back
X