• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem durmadan evlen diyor ve sevgilimden ayırmaya çalışıyor....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Annem durmadan bana evlen evlen evlen akrabanın nıkahı var ona kadar evlen dıyor
rezıl olcan elele gıtsen fena mı olurdu ne oyalıyo senı bu boyle dıyor
sonra da ayrıl bı adam olmıcak bundan ayrıl ayrıl ayrıl karsına bırı cıkarsa evlen evlen dıyor
durmadan ustume yürüyor, yenı iş bulucam tamam bul calıs ayrıl dıyo daha ıyısı mı yok kızıma dıyo
:oklava: hıc bı sevgılımı begenmedı kı ,
ayrılırsak peşime düşermiş tehdıt edermiş neden boyle dıyıp duruyosun dıyorum öle bence tehdıt eder bu senı pıslık dıyo :oklava: çocuk benı sevıyo bırakamaz dıyorum ayrıl ayrıl dıyo

ıstıyoruz göya, ama beyımız para neyım bırıktırıyor

canim simdi soyleyecegimi lutfen yanlis anlama. sadece onceki konularini bildigim icin boyle bir sonuca vardim.

annen seni cok olumsuz yonde manipule ediyor ve sen de ona uyuyorsun. cok can sikici olsa da seni bu kadar allak bullak edememeli. sunu unutma annen hic degismiycek. ama sen ona alismak ve gerektiginde onu duymamayi ogrenmek zorundasin.

annenin seni neden bu kadar etkileyebildigi konusundaki varsayimimsa; annenin hakli olabileceginden korku duyuyorsun bence. yani sevgilinin seni gercekten oyaladigina, ya da dugune yanliz gitsen milletin seninle dalga gecebilecegine icten ice ihtimal veriorsun sanki. hani onun haklilik payi seni onun sozlerinden daha cok cileden cikariyor gibi.

mnla evet ya
anam cok ıyı manupule edıyo benı tum gun işliyo rsmen beynıme, durmadan da ayrılırsam o cocugun benı tehdıte eedebılcegını soyluyo anne dedım neden eskıs sevgılım ıcın böle demıodun bunun ıcın böle dıyon dedım, eskısnı sımdı övuyo tahmın edebılıonuz mu eskıden eskısınden nefret ederdı sımdıyse cok duzgun bı cocukmus ama neden böle olduk ozaman kadermiş,
sımdı bu cocugun tek yaptıgı merak edınce evı araması ama bundan cıkarmıs o sonucu yani benı tehdıt edıp dovmekle falan pesımd e olcagını soylemesının sebebı buymus,
delırtıyo benı ya sımdı ıse gırcem belkı dedım dıe once memnun sonra na da bıseyler buluo bulucak emınım, kuzenın nıkahına nıe el el e gıdıyoz dedım ben gelmem heralde gıtmem nıkaha, dıyo kı öle olmaz ama işte elele gıtsen ıyıydı nıe gıtcek mısım elele gıtmıcem işte kımse rezıl olmamıs olur bölece o böle yapınca
benım cocuga rest cekıp ıstıosan gel gelme deme luksum de olmuo her gelen erkege 5 elle sarılıom bırakma benı evle n benle dercesıne. bölece evede kalma uzunlugum artıyo anlamıom neden yapı

valla yorum yapmak istemiyorum...
Çünkü düşüncelerim ağır gelebilir...
Ne kadar yanlış davranışlarıda olsa senin annen....
Sadece kolay gelsin diyorum.

güzelim sen annene sevmediğin istemediğin biriyle evlenince onun çokmu mutlu olup olmıcanı sormuyomusun sadece birini bulup evlenmekle olmuyoki evlenmek haa deyince olacak şeymi ondan sonra yılını doldurmadan boşanmalar annesiz babasız büyüyen çocuklar bence kavga ederek değilde sakin bi şekilde beklemek istediğini hayırlıs ne ise nasipte ne ise onun olacağını annene söylemen gerekiyo ama sert bi dille değil sert çıkıştıkça daha çok üstüne gelir evden kaçasın gelir bu sefer aman diyeyim yaniişakkıdı

valla yorum yapmak istemiyorum...
Çünkü düşüncelerim ağır gelebilir...
Ne kadar yanlış davranışlarıda olsa senin annen....
Sadece kolay gelsin diyorum.

düşüncelerın agır mı gelır?
kime agır gelır senın söylemene mı agır gelır hafıf mı kaldıgına ınanıyorsun?

söyle sen şekerm orta yolunu buluruz elbet, ama yok soylemıycem dıyorsan bunu da yazmasaydın hıc boşa. hakıkaten boş olmus diycem cunku.

güzelim sen annene sevmediğin istemediğin biriyle evlenince onun çokmu mutlu olup olmıcanı sormuyomusun sadece birini bulup evlenmekle olmuyoki evlenmek haa deyince olacak şeymi ondan sonra yılını doldurmadan boşanmalar annesiz babasız büyüyen çocuklar bence kavga ederek değilde sakin bi şekilde beklemek istediğini hayırlıs ne ise nasipte ne ise onun olacağını annene söylemen gerekiyo ama sert bi dille değil sert çıkıştıkça daha çok üstüne gelir evden kaçasın gelir bu sefer aman diyeyim yaniişakkıdı

Hee doğru dıyosun walla balım, yumsak yumsak soylemek en ıyısı,
ama annem tam böle evlenmek ıstemıom dedıgım anı yakalayıp söyletıp onaylatıp sonra oh dıyo neyse ya anne işte ne beklıyorum kı sonucta herkesın düşüncesı farklı ben gencım o ise yaşlı yani. kendı gıbı olmaz kı, herkes nıhayetınde farklı dusunur... :delphin:

Bence annenin kafası karışmış senin ilişkin ya da sevgilin hakkında.O da senin mtsuzluğunu istemez sonuçta...

Offff konuyu sabah okudum yazcaktım gözlerim doldu cnaım sıkıldı...
Bu konuda o kadar hassas ve bir o kadarda yaralıyımki...
Annem bu konuda cok baskı kurdu bende...
Anlaşamıcagımı bile bile onun istediği biriyle kaç kez konuştum.
Sırf annem memnun olsun diye. Yada sussun diye mi? bilemiyorum...
Tabi hata ettim ama hatamın sonucu kat kat faydasını gördüm...
Yeri geldi sevdiğima damdan bile ayrılıp Annemin istediği kişiyle konuştum...
Anlaşamadık tabi nihayetinde. 2 li oynadı hep bana başka türlü anneme başka türlü davrandı.
Zaten susmakdan doluyum. En sonunda cocuga patladım. Ben seni istemiyorum. Annem sen istedi. vs gibisinden. Çocuk demezmi annenle cok o yüzden peşimden dolaştınız diye:kızgın:
Avazım cıktıgı kadar bagırdım. Sen benim tırnagıma bile deymezsin falan diye.(Tabi buraya göre en hafif sözlerim.)

Neyse sonunda kapandı konu. Annemede anlattım hepsini :delphin:
Sana bunun böyle bi mal oldugunu söyledim inanmadın dedim al buyur dedim...
Beni bi el ogluna değiştin. 9 ay karnında taşıdıgın kızını bi el ogluna değiştin ya bravo sana dedim.
Hiç mi düşünmedin beni dedim. Yaşıcak olan bendim onla. Benim gururumu hiç mi? düşünmedin dedimsenağlama(Çünkü hep cocugu arayıp beni arattırıyodukaydirigubbakcemile)
Şuan bile yazarken gözlerim dolu dolu. İçimden bi ses yine boşver gitme o eve dio.
Biliyorum gitmeliyim çünkü mecburumsenağlama
Şuan hiç evlilik konusunu acmıyorum. Yaralı kuş gibi yalnız bıraktı beni ortada. Şimdi yaramı pansuman etmeye calışıyor birde rahatsızlıgım var. Onundan etkisi var glaiba konuyu acmamasıda...
Anneme karşı gercekten cok doluyum satırlar cümleler yetersiz kalıo... Sadece kendi içimde yaşadıgım bi drum bu aslında. Anneme yansıtmıyorum pek.
Bana susmak kalıyor... senağlama

Böyle bi durum yaşamadıgına şükret. Elbet olur.
Hem sevdiğinin durumu ortadaymış canım.. Sabret ve seni kismenin etkilemise evlilik konusunda izin verme.
Dört duvar arasında yaşıcak olan bizleriz annelerimiz değil.

Offff konuyu sabah okudum yazcaktım gözlerim doldu cnaım sıkıldı...
Bu konuda o kadar hassas ve bir o kadarda yaralıyımki...

Sabret ve seni kismenin etkilemise evlilik konusunda izin verme.
Dört duvar arasında yaşıcak olan bizleriz annelerimiz değil.

Guzelım yaa :( okuduguma da bin pişman oldum senın bunu yasadıgına da üzüldüm işçm acıdı ya uf durumun benımkının daha yogun yaşanmışı guzelım benım cok sevgılım oldu hepsınde de annemın parmag var 20 yasıma gelırken hep baskalarıyla cık baskasına takılma derdı 2 hafta olan ılıskımı hemen ayırırdı tamam cok cıktın der kötulemeye baslardı, sonra ben hala onla bunla cıkarken kımseyle cıkma dedı cıkmazken tek bırıyle cık dedı uzun sürsün dedı ya ne salagım ben dınledım onu uzun cıkıcak bırıyle cıktım evlen demezdı ama uzun cık, sonra uzun cıkarken evlen demeye bı basladı o gun bugun evlenmıceksem ayırsın felsefesını güdüyor bak cocukla 4 ay olmus guzel gıderken cocuk para neyım bırıktırırken ayrıl ya nıye ayrılıom 1 gunde iş mı olur yeterınce gorucu de getırdı bana larıssa getırdıgı göruculerı gorsen adam 55 yasında sanırsın oyle cırkın oyle cırkınler kı :( oyle manyaklar kı evde kalmısları getırıp ay super bu cok guzel dıyor sonra bı baskası da asık onu da ıstemıor o da zengın ama hıc bıseyı begenmıyor benneyaptımki begendıgımı begenıp begenmedıgımı begenıyor resmen oyuncagım ben anlatamam, sen o eve gıtmem dıyosun annenın evı mı ya benım tek kurtulusum bu evı kapatıp cıkmak olur ama onu yapamam yıne de sabredıp evlenmeyı dusunuyorum yani olucak elbet ne zaman ozaman olacak oynuyorum ona ters söyluyordum bır ara, bır ara ne ıstese yapıyodum ama her türlü hasarı bıze,
aynı evde bız yasıycaz ben 500 kere soyledım soyluyorum da adamı dıyorum ben koynuyma alıcam sen onu sevebılır mısın anne dıyorum hayır :1no2: hayır ben sımdıkı sevgılımı sevıyorum ama ısrarla kav et kızım ayrıl kızım canımı okudu, bu sabah geldı dun gece yıne delırdın dıyo nası delırmem nedense her lafımı tatlı tatlı konusmaların sonunda ayrılıga gelıyor ayrıl kızım bi ömür dizimde otur kızıma gelıyor bugun dolabımın ustunde bı bebek var gelmıs onu sevıyo bu cocuklar bana bebek torun veremedı barı senı seveyımn dıyo, evet dedım sen zaten hep onu sevıceksın :emir_bebek: :delphin: bı ınsanın psıkolojısıyle bu kdr oynanmaz ya ınsanlar kaynanasından bahsedıyo bızdekı kaynana onlarda olsa yıne aynı halt anne işte sonucta, benımkı de annesız babasız büyümüş kaynanasından cok cekmıs ondan böle kırık bısey dıyemıyorum ama işte onun yuzunden ben de heba oldum ya, ooofffffff senağlama

Canım annen üzüldüğünü falan hissediyordur belki senin mutlu olman için diyordur eminim.yerimseniben
Sen de annene söylesen sevgilinin para biriktirdiğini falan karşına al güzelce anlat a.s

Guzelım yaa :( okuduguma da bin pişman oldum senın bunu yasadıgına da üzüldüm işçm acıdı ya uf durumun benımkının daha yogun yaşanmışı guzelım benım cok sevgılım oldu hepsınde de annemın parmag var 20 yasıma gelırken hep baskalarıyla cık baskasına takılma derdı 2 hafta olan ılıskımı hemen ayırırdı tamam cok cıktın der kötulemeye baslardı, sonra ben hala onla bunla cıkarken kımseyle cıkma dedı cıkmazken tek bırıyle cık dedı uzun sürsün dedı ya ne salagım ben dınledım onu uzun cıkıcak bırıyle cıktım evlen demezdı ama uzun cık, sonra uzun cıkarken evlen demeye bı basladı o gun bugun evlenmıceksem ayırsın felsefesını güdüyor bak cocukla 4 ay olmus guzel gıderken cocuk para neyım bırıktırırken ayrıl ya nıye ayrılıom 1 gunde iş mı olur yeterınce gorucu de getırdı bana larıssa getırdıgı göruculerı gorsen adam 55 yasında sanırsın oyle cırkın oyle cırkınler kı :( oyle manyaklar kı evde kalmısları getırıp ay super bu cok guzel dıyor sonra bı baskası da asık onu da ıstemıor o da zengın ama hıc bıseyı begenmıyor benneyaptımki begendıgımı begenıp begenmedıgımı begenıyor resmen oyuncagım ben anlatamam, sen o eve gıtmem dıyosun annenın evı mı ya benım tek kurtulusum bu evı kapatıp cıkmak olur ama onu yapamam yıne de sabredıp evlenmeyı dusunuyorum yani olucak elbet ne zaman ozaman olacak oynuyorum ona ters söyluyordum bır ara, bır ara ne ıstese yapıyodum ama her türlü hasarı bıze,
aynı evde bız yasıycaz ben 500 kere soyledım soyluyorum da adamı dıyorum ben koynuyma alıcam sen onu sevebılır mısın anne dıyorum hayır :1no2: hayır ben sımdıkı sevgılımı sevıyorum ama ısrarla kav et kızım ayrıl kızım canımı okudu, bu sabah geldı dun gece yıne delırdın dıyo nası delırmem nedense her lafımı tatlı tatlı konusmaların sonunda ayrılıga gelıyor ayrıl kızım bi ömür dizimde otur kızıma gelıyor bugun dolabımın ustunde bı bebek var gelmıs onu sevıyo bu cocuklar bana bebek torun veremedı barı senı seveyımn dıyo, evet dedım sen zaten hep onu sevıceksın :emir_bebek: :delphin: bı ınsanın psıkolojısıyle bu kdr oynanmaz ya ınsanlar kaynanasından bahsedıyo bızdekı kaynana onlarda olsa yıne aynı halt anne işte sonucta, benımkı de annesız babasız büyümüş kaynanasından cok cekmıs ondan böle kırık bısey dıyemıyorum ama işte onun yuzunden ben de heba oldum ya, ooofffffff senağlama

Seninki benkinden kara benimki seninkindensırnaşık şey
Ben sadece şuanda birlikte oldugum insanı anneme söyledim. Onuda istemedi işte.senağlama
Ama ne olursa olsun isticek onu. Kabullendircem...

Anneni ilişkilerine cok dahil etmişin canım:teselli:
evlilik onların dönemindeki gibi şuanda öyle kolay değilki...
insanlar değişti zamanla birlikte.

hakkımızda hayırlısı canım...
evlencegimiz adamı kendimiz secmeliyiz. ailemiz değil...
ailemiz evlenmicek biz evlencek. biz aynı evi paylaşcaz:mymeka:

:))))))))))) evet bır de ona kabullendırcem dıye normalde kabul etmıcegın adamı kabullenebıldıgın gıbı
onun kabullenmesıyle de aynı sonuca varabılıyorsun,
veyahut normalde kabullendıgın bırını o ıstemıyor dıye daha da baskıyla kacırabılıyorsun :D kaydirigubbakcemile2
hayat yahu neler gelıyor basımıza şu oyuna bak piyon gıbıyız hayattan farklı annelerın elının altındayız

aman bosver kabullenır kabullenme z onlara gore bu kdr sekıllendırmemelıyız,
bende akıl vermeye gelınce aslan kaplan kesılıyorum :)) kendıme kedı yavrusu kaydirigubbakcemile3

düşüncelerın agır mı gelır?
kime agır gelır senın söylemene mı agır gelır hafıf mı kaldıgına ınanıyorsun?

söyle sen şekerm orta yolunu buluruz elbet, ama yok soylemıycem dıyorsan bunu da yazmasaydın hıc boşa. hakıkaten boş olmus diycem cunku.

boş yada dolu böyle yazmak istedim ve yazdım.

boş yada dolu böyle yazmak istedim ve yazdım.

hımmm manasız oldugu ıcın o halde dıkkate almayalım, acıklama da yapmamıssın anlasılamayan bır yazı olarak nıtelendırıldı :1closedeyes:

Benim annemde aynısı kendimi bildim bileli hep bizi annem yönlendirdi gittiğim ilkoluldan lise bitimine hatta üniversiteye kadar.Gitmek istemediğim okula zorla gönderdi süper liseye puanım yettiği halde sırf benim okul dediği için ya orası ya evde otur dedi mecbur kabullendim evde oturmamak için sonra üniyi kazandım bu kez şehir içi olacak ilçeye gidemezsin dedi yine kabullenmek zorunda kaldım.Okurken sadece bir kez arkadaşların yalvarmasıyla izin verdi onlarda kalmama ama sabahın 8nde başladı hadi eve gel diye.Sırf gönlü olsun diye ne istediyse aldım ki sırf bana bulaşmasın diye ama yine yaranamadım ben para bulmak için sıkıntı çektim o hiç umursamadan sürekli bişeyler istedi.Doğru dürüst iş seçemedim bile sırf evden uzak durmak ve istediklerini almak için.Sonrası hep evden bir an önce gitmek için birilerini sevdim ve hep annem peşinde olunca sorun yaşadık ve onların biri de adam çıkmadı.Bu kez hep karşımdaki adam ne dediyse evet dedim belki kurtuluş olur diye ama olmadı annem hep olmaz dedi ve ayrılıkların ardından da senin bulduğundan bişey olmaz ayrıl ayrılmazsan ben ölürüm sebebi sen olursun dedi benim istediğim olmazsa asla destek olmam bizi unut dedi.Hiç bir adama bu yüzden güvenemedim.Hayatımın her anında bişeyi mi asla beğenmez sürekli yönlendirmeye çalışır ve sinirden kafayı yeme boyutuna geliyorum.Bi insanın annesi mi düşmanı mı bazen anlamıyor.İnsanın hayatını bu kadar yönlendirmek.Beklentileri ne anlamıyorum bişey olsa sende şuna benzedin buna benzedin olayı yok şunu bilmezsen kimse almaz seni lafın biri bin para resmen.Kaçmayı düşündüm ama çare değildi evlenmektende çare umut edemedim ölmeyi düşündüm yine çare olmayacaktı.Bu en son beraber olduğum çocuğuda sevemedi başladık ayrıl demeye senesi oldu hala ayrıl.Zaten anneme güvenememekten başkasına da bişey demeye cesaret edemiyorum.Bu kadar çok şeyin üstesinden gelmeye çalışırken kişiliğim siliniyor beyim uyuşuyor resmen.Sırf onunla aynı ortam da olmamak için bi yere gitmek dahi gelmiyor içimden özeniyorum mutlu anne kızları görünce.Bizimki de hayat mı sorgulamaktan yoruldum.Ne anneden ne babadan bi huzur bulamadık bi de üstüne yaşam zorluğu ameliyat vs vs .Şimdide aramız çok kötü ağlamak istiyorum ama sırf sorun yaşamak ve tartışmamak için kendimi sıktığım için başım çatlıyor resmen.

Birde şu var sürekli başımda durur kim yazdı kim etti bakar durur.Bu yüzden pekte bişey yazmama psikolojim bozuldu artık.Şuan aşağıda o yüzden rahatça yazabiliyorum.Sevgililerimden hep haberdar oldu herşeyimi kontrol etti ve bi yerden sonra ailem sorun olmaya başladı.Gelinler kayınvalidelerinden çekerde bizde annemiz yüzünden sevdiğimiz adamları nereye kadar kaybedeceğiz o meçhul.

yanlıs anlasılmasın konuyla ılgılı olarak sordum bıraz renk katmak ıcın smiley ekledim..

iyi paylasımlar

Back
X