Annem durmadan evlen diyor ve sevgilimden ayırmaya çalışıyor....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde annenin gözünden bak olaylara.anneler asla cocugunun kötülüğünü istemez :olmaz:cocuk seni seviorsa gelsin istesin senn ne zor durumda oldugunu bilmiyor mu?resti cek.ipler senn elinde olsun.yanasmazsa zaten seni yeterince sevmiordur...Çok üzgünüm çoook

canım anne dioruz baba dioruz gözlerinin içine baka baka büyüyyoruz. Ama onlar da insan ve hata yapabilme özelliği onların da var. Bak senin su an ki yaşadığın baskıların kat kat mislini annem ablama yaptı ve 8 yıl önce ablam calışan bi bayanken. Ablam annemin evlenme merakı yüzünden yanlış bi evlilik yaptı ve su anda 5 yasında bi oğlu var. Eşinden hiç memnun değil ama cocugu için evliliğini sürdürüyo. Yıllar gectl sıra bana geldi ve annem durur mu aynı baskılar bana yapılıyo. Despot anneler die başlık attım benim hikayemi de ordan okursun. Sen en iyisi mantığına en iyi ne yatıyorsa onu yap canım. Hayırlısı. Ve hep dua et inan her sey düzelecektir.

En iyisi başkasının hatasını çekmektensen kendi hatanın sonucunu çekmek. İyi düşün kendi yolundan yürü...

Back
X