Annem erkek arkadaşımı beğenmedi

kaç yaşındasınız?

abartı bir tepki tamam yakışıklı olmayabilir ama önemli olan sizin mutluluğunuz. inşallah fikirleri değişir ne diyeyim

Kuz demis ya zaten asik degilim ama seviyorum diye

Kızlar yeminle çok bunaldım artık,bir haftadır ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyorum, annem artık olayı iyice abarttı,dün memlekete döndü bugün telde konuştum, sen beni bitirdin, mahvettin diyor, ne evine gelirim ne de o çocugun yüzünü görürürüm diye bagırdı, babamda araya girince buna sen izin verdin senden de boşanacagım diye babama bagırdı, annem iyice psikolojiyi bozdu, çok daha kötü olacak diye korkuyorrum, haftaya söz için geleceklerdi, yaz tatiline ertelesemmi , bu arada halamlar falan da araya girecekler alıştırmak için, ne yapsam bilemedim

Kusura bakmayin ama annenizin yasi kac ya. 2 mi?
Sizin su anlattiklarinizi 2 yasina basmamis yigenim yapiyor.
Oturup agliyor, ama sonradan anliyor yani yaptiginin yanlis oldugunu.
Ama sizin anneniz?
2 bile yuksek bi rakam yani, o kdr diyorm.
Oldu olasi evdende kacsaydi istedgim olmuyor diye. O potansiyel var yani, beklerim ben.

Bence siz erteleyin bi isteme isini.
Evet durum uzuyor ama korkarimki anneniz o gece cok aptalca bisy yapicak ve sizi cok rezil edicek.
Bence zmana birakin halaniz gil alistirsin onu once bi.

Sesli guldum.Ozellikle koy bebesi gibi al yanakli kismina

Annen beğenmediyse beğenmez bazı erkek tiplerini bende beğenmem ilk bakışta mesela kel ve göbekli benim güzel kızımında yanında görsem bende kahrolurum , ama artık senin bu çok sevdiğin çocuk annene karşı yaptığı olumla hareketleriyle kendini sevdirecek , başka çare yok , sevmezse yine sevmiyecek
işte annelerinde hayalinde yakışıkla damat her zaman

anneler böyledir cınım kimseyi yakıştıramazlar yanımıza. kuzguna yavrusu şahan görünürmüş öyle düşün rahatla :) hakkında hayırlısı olsun...

evet genel de böyle kontrolcüdür ama ne bilim bu sefer psikolojik bozukluğa doğru gidiyor, yani şu zamana kadar çocugum sen sevmişsin begenmişsin ne yapayım ben de zamanla severim iyi insan olsun yeter ki demedi... Anne diyorum bak çok deger veriyorlar bana ailesi de kendisi de diyorum, umrumda değil diyor..Çok üzülüyorum ya bu gece sadece iki saat uyuyabildim , onun rızası olmadan bi işe kalkışmak istemiyorum, böyle davrandıkça her şey kafama takılmaya başladı hiç bir istediğim kalmadı, yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum

Bence anneni ve erkek arkadaşını eve davet et onları sohbet ettir ancak iyi karekterli oluşu annende artı etkisi bırakır onları yakınlaştır
sen ne kadar aile iyi desende evlendikten sonra mutlaka olumsuzluklar yaşanacaktır annende herhalde ,öyle düşünüyordur

birde annenin yakışıklı erkek takıntısı varsa bundan böyle olmuştur insanın sevmediği ot burnunda bitermiş

bende teyzmin kızının eşini beğenmemiştim ki bizim kız manken gibi ama eşi obez görüntüde ve çirkin zaten sonra eşinin şişmanlığından çocuk olmadı ama saygılı insan değerini bilen biri , teyzemde çok seviyor
işte biz anneler görselliğe takılıyoruz malesef dlyeylm asıl önemli olan kızını ezmemesi üzmemesi ve anneler bu konuda fazla ego davranmaması kızınım seçimlerine saygı duyması en doğrusu bu ki onun hayatı

Bence anneni ve erkek arkadaşını eve davet et onları sohbet ettir ancak iyi karekterli oluşu annende artı etkisi bırakır onları yakınlaştır
sen ne kadar aile iyi desende evlendikten sonra mutlaka olumsuzluklar yaşanacaktır annende herhalde ,öyle düşünüyordur

birde annenin yakışıklı erkek takıntısı varsa bundan böyle olmuştur insanın sevmediği ot burnunda bitermiş

bende teyzmin kızının eşini beğenmemiştim ki bizim kız manken gibi ama eşi obez görüntüde ve çirkin zaten sonra eşinin şişmanlığından çocuk olmadı ama saygılı insan değerini bilen biri , teyzemde çok seviyor
işte biz anneler görselliğe takılıyoruz malesef dlyeylm asıl önemli olan kızını ezmemesi üzmemesi ve anneler bu konuda fazla ego davranmaması kızınım seçimlerine saygı duyması en doğrusu bu ki onun hayatı

Anneniz sizin mutluluğunuzu değil de sanki kendi göz zevkini düşünüyor ama siz aldırmayın ve şunu söyleyin,
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme serverine bir kıvılcım yeter der susarım

aynen öyle yap bence
ben de öyle planlıyorum kardeşimin 2 sevgilisi oldu annem ikisini de istemedi bir bahane buldu
ben de şimdi son dk tanıştırcam ne zaman söz nişan olacak o zaman...
yoksa bir arıza çıkaracak gibi..

ya sen de babanı kötüle sen de bula bula babamı bulmuşsun çok çirkin diye ben bişey diyo muyum sana de

Belki babası yakışıklı ondanda damadı beğenmemiştir bazen aşk filmlerindeki erkekleri görüyorumda çirkinler benim eşim onlardan yakışıklı bakasım gelmiyor bu filmlere
ya sen de babanı kötüle sen de bula bula babamı bulmuşsun çok çirkin diye ben bişey diyo muyum sana de

ay bunları yeni okudum
benim annem de seninki gibi aşırı kontrollü öyle olunca onun dediğini her yapmadığımda kendimi suçlu gibi hissediyorum
bi şeyler içime sinmiyor
ama bu her zaman annen haklı anlamına gelmez.
tipini bir kenara bırak sadece bu çocukla hayatım geçer mi de gönül rahatlığıyla evet diyorsan annene kulak tıkamalısın maalesef...

Belki babası yakışıklı ondanda damadı beğenmemiştir bazen aşk filmlerindeki erkekleri görüyorumda çirkinler benim eşim onlardan yakışıklı bakasım gelmiyor bu filmlere

iyi de bu göreceli bi kavramdır size yakışıklı gelen bana gelmez herkesin beğenileri faklıdır birbirinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…