- Konu Sahibi zerenteacher
-
Görmeden önce memleketine takmıştı uzak diye, çocuğa dedim bak ben onların tek çocuğuyum yarın bir gün ben memleketime dönmek istesem ne dersin diye , çocuk ona bile ok dedi, hayır diyo bunlar önemli değil, ben bunu beğenmedim, başka buluruz diyor , şaka gibi yaa
30kaç yaşındasınız?
Kuz demis ya zaten asik degilim ama seviyorum diyeAnnenin erkek arkadasini yakiskli bulmamasini pek sorun degil bence. Asil sorun, kirimizi ile boldladigim seylerder kanimca.
Dis görünümü o kadar önemli degil dogru, fakat bir çekim olmali, bir ask olmali. Mesela esim brad pitt degil elbette ama benim için dünyanin en yakisikli erkegi. Yani bana kasli masli bir erkegi getirseniz dahi, mister world getirseniz dahi, yine esimi seçerim. Ask ve sevgi böyle birseydir çünkü.
Annenin tepkisi biraz seni bundan dolayi yakti sanirim. Sende aslinda annenin düsüncesine o kadar uzak degilsin çünkü. Bu tepkinden belli. Sen "anne, ben bu çoçugu seviyorum, dis görünüsü önemli degil, bana ne millet ne derse desin" demenin yerine "al iste, istedigin birini buldum, daha ne istiyorsun" diye bir cevap verdin.
Sen bu kisi ile niye bir iliski yasiyorsun? Hepsi mantik mi? Senin derdin kendini mutlu etmek mi, annenin onayladigi biri ile beraber olmak mi? Bence bu sorulara yogunlamalisin.
Bence bu çoçuk ile iliskini kes. Yarin birgün nisanli olup, evli olup o aski öyle özliyeceksin ki. Unutma sen bu adam ile beraber hayati, yatagi paylasacaksin. Ask olmadan bunu nasil yapacaksin? Ben bir iliski sadece ask üzerine kurulmalidir demiyorum, ama sadece mantik ile, bir arkdasça sevgi ilede kurulmamalidir.
Kızlar yeminle çok bunaldım artık,bir haftadır ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyorum, annem artık olayı iyice abarttı,dün memlekete döndü bugün telde konuştum, sen beni bitirdin, mahvettin diyor, ne evine gelirim ne de o çocugun yüzünü görürürüm diye bagırdı, babamda araya girince buna sen izin verdin senden de boşanacagım diye babama bagırdı, annem iyice psikolojiyi bozdu, çok daha kötü olacak diye korkuyorrum, haftaya söz için geleceklerdi, yaz tatiline ertelesemmi , bu arada halamlar falan da araya girecekler alıştırmak için, ne yapsam bilemedim
Sesli guldum.Ozellikle koy bebesi gibi al yanakli kisminaAnnemle erkek arkadasimi ilk tanistirdigimda bu ne kizim koy bebesi gibi al yanakli kavruk bisey dedi cokmu aradin nerden bulursun filan dedi suan 7 yillik evliyim annem de sever kendisini...yani onemseme annenin tavrini kusurabakma ama annen sacmalamis huyu guzel olsun tipini ne yapcak annen evleicekya sen begenmissin gerisi bos tanisinca sever belki tanisma surecine kadar konusup isle anneni
aynen öyle yap benceHerkese merhaba
Yaklaşık 9 aydır biriyle birlikteyim, arkadaş vesilesiyle tanıştım, baktım iyi düzgün bir insan , her türlü mantığıma uyuyor. Her erkekte olduğu gibi bazı odunlukları var ama en azından benim için düzelmeye çalışıyor gayret ediyor.
Ben insanların dış görünüşüne pek önem vermem, karşımdaki insan da aman aman yakışıklı biri değil ama ıyhhh kesinlikle olmaz da biri değil, aşık değilim ama seviyorum ve çok da sevildiğimi biliyorum.
Anneme gelince de her şeyin en mükemmel olmasını isteyen, damadının uzun boylu dalyan gibi olmasını dileyen , mesleği çok iyi olsun , ailesi iyi olsun , daha da önemlisi hep başka insanların onun hakkında her zaman iyi konusulmasını isteyen bi kadın.
Ben erkek arkadasımın ailesiyle tanıştım ve sevdim de, tabi ki içlerine girmeyince bilinmez ama kendi hallerinde sakin insanlar.
Sorunum şu , erkek arkadaşım ve ailesi artık söz isteme gibi bişeyler olsun istediler bende bizimkilere söyledim Mayıs sonu gibi gelsinler dediler, memleketlerimiz ayrı, bende ailemden ayrı bir yerde çalışıyırum.
Annem 10 günlüğüne yanıma geldi, şu çocugun fotosunu göstersene dedi, teyzemler falan da vardı, önce sırayla enişteme, kuzenime , teyzeme gösterdim sıra anneme geldi, ıyhhh dedi telefonu kapadı..
o kadar bozuldum ki, bagırıp cagırdım daha ne istiyordun ya diye, al işte dedim herkesin senin hakkında mükemmel konuscagın birini buldum ailesi, mesleği , herseyi mükemmel birini daha ne bekliyosun dedim, bi tanıdıgı varmıs da damadı çirkinmiş de , düğün akşamı herkes dalga geçmiş falan filan, sonra yaptıgı hatayı anladı özür falan diledi ama ben çok bozuldum.
Annem 10 gün kalacak yanımda ve ben ikisini tanıştırmayı düşünüyordum ama şuan çok kararsızım.Tanısa sever desem ondan da emin değilim, annem çok girişken canayakın insanları sever ama erkek arkadasım biraz cekingen, onların evindeyken bile sessiz sakin oturdu,
Şimdi ne yapsam bilmiyorum, hiç karşılaşmasalar da Mayıs da istemede bütün ailesiyle mi tanışsa, yoksa tanıştırayım mı.
ya sen de babanı kötüle sen de bula bula babamı bulmuşsun çok çirkin diyeben bişey diyo muyum sana de
ay bunları yeni okudumevet genel de böyle kontrolcüdür ama ne bilim bu sefer psikolojik bozukluğa doğru gidiyor, yani şu zamana kadar çocugum sen sevmişsin begenmişsin ne yapayım ben de zamanla severim iyi insan olsun yeter ki demedi... Anne diyorum bak çok deger veriyorlar bana ailesi de kendisi de diyorum, umrumda değil diyor..Çok üzülüyorum ya bu gece sadece iki saat uyuyabildim , onun rızası olmadan bi işe kalkışmak istemiyorum, böyle davrandıkça her şey kafama takılmaya başladı hiç bir istediğim kalmadı, yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Belki babası yakışıklı ondanda damadı beğenmemiştir bazen aşk filmlerindeki erkekleri görüyorumda çirkinler benim eşim onlardan yakışıklı bakasım gelmiyor bu filmlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?