Annem eşim yokmuş gibi davranıyor sanki

O bir bende olmuyor sanirim :KK70:
Ben mesela kayinvalidemden hic hoslanmiyorum cunku anlasabildigimiz hicbir konu yok.
Bana da kayinvalidene benzer bebek falan diyorlar hic umrumda olmuyor. Sonucta bebek benim kime benzediginin cok onemi yok :)
Yok sadece bu konuda değil şekerim, her konuda alınganız bence. Hıhh çokta tınn desene :KK70: Zaten böyle şeyler kınamaya gelmez, aman benzemesin falan dersin tıpkısının aynısı olur.

Yok sadece bu konuda değil şekerim, her konuda alınganız bence. Hıhh çokta tınn desene :KK70: Zaten böyle şeyler kınamaya gelmez, aman benzemesin falan dersin tıpkısının aynısı olur.

Yok ben genel olarak da hic alingan falan olmadimne bileyim nazlanmadim trip atmadim.
Esim bir ara simdi sen hamilesin diye naz yapmayacak misin diye kendisi sordu :D

Doğmamış çocuğa don biçmek dedikleri bu mu oluyordu ya.. Ultrason fotografindan birine benzetmek çok komik geldi bana ya :KK70:hani son zamanları olsa neysede cidden birebir bebis gözüküyor ama daha benzetme için çok erken bi dogsun hele daa... :KK70: annen suan evlenecek filan diye ona heves ediyordur bnce takma kafana bacım tek derdin bu olsun bossssver gitsin... Bak benimde aksam 16 haftalık kızıma kaynanamin adini koruyorlardı guldum geçtim hahayt...

çok boş muhabbetler
daha çok küçük belli olmuyor
deyin
aldırmayın boşverin gitsin

kadın belli ki oğluna takık ve eski kafalar birşeye taktı mı takıyor bu böyledir diye he he deyin geçin

çok boş muhabbetler
daha çok küçük belli olmuyor
deyin
aldırmayın boşverin gitsin

kadın belli ki oğluna takık ve eski kafalar birşeye taktı mı takıyor bu böyledir diye he he deyin geçin
Evet kardeşime duskunlugu evlilik aşamasında ortaya çıktı insAllah kaynanalik yapmaz ama ben arayı bulurum abla olarak kirilmadigim sürece.

Doğmamış çocuğa don biçmek dedikleri bu mu oluyordu ya.. Ultrason fotografindan birine benzetmek çok komik geldi bana ya :KK70:hani son zamanları olsa neysede cidden birebir bebis gözüküyor ama daha benzetme için çok erken bi dogsun hele daa... :KK70: annen suan evlenecek filan diye ona heves ediyordur bnce takma kafana bacım tek derdin bu olsun bossssver gitsin... Bak benimde aksam 16 haftalık kızıma kaynanamin adini koruyorlardı guldum geçtim hahayt...
Evet bence de boş muhabbet aslında. Dedigim gihi belki de eşim çocuğa ailem dediği için kendi ailesi olmadığı için ben bu kadar hassasasim bana zerre benzetilmedi umurumda değil. Hamilelikte kendi adıma değilde eşim adına alıngan oldum ben:))

Evet bence de boş muhabbet aslında. Dedigim gihi belki de eşim çocuğa ailem dediği için kendi ailesi olmadığı için ben bu kadar hassasasim bana zerre benzetilmedi umurumda değil. Hamilelikte kendi adıma değilde eşim adına alıngan oldum ben:))
Canım cok normal, ben hamile olmadan önce kayınvalidem, eşime yani kendi oğluna olumsuz bir şey söylediğinde canım sıkılıyordu. Bu dönemde daha normal bunlar. Fazla takmayın, anın tadını cıkartın :KK75:

Canım cok normal, ben hamile olmadan önce kayınvalidem, eşime yani kendi oğluna olumsuz bir şey söylediğinde canım sıkılıyordu. Bu dönemde daha normal bunlar. Fazla takmayın, anın tadını cıkartın :KK75:
Geçer insAllah çünkü ailemle eşim anlasıp gidiyor kendi aralarında ben araya girince kırgınlık olacak gibi

Olacaksın tabiki çok normal... Sonuçta o senin karnındaki canın diğer yarısı hayat arkadaşın laf soylettirmemekte en ufak bi durumda aslında bişi yokken bile karşı atağa gecmende hic bi gariplik yok.. Ailesi yok da ne demek sen onun ailesinin herseyisin şuan Rabbim gecinden versin yokluklarini gostermesin ama evlenince artik kendi ailen ikinci planda kalıyor zaten esin daha ön planda çünkü sn ona cabaliyosun o mutlu olsun butun beklentisini karsilayayim diye ugrasiyosun o da aynısını sana yapıyor... Eş böyle bişi.. Allah başımızdan eksik etmesin...

Oglan dayıya kız halaya benzer derler ne cok abartmıssınız kadın heyecanlı sevınclı neden kırılmaya yer arıyor esınız???

Back
X