bende eşimde memuruz severek evlendik her sıkışmalarında evlendinde biz bu haldeyiz diye yakınan bir annem var ben büyüttüm okuttum gidip elin oğluna yediriyorsun dediğide oldu hatta sen maaşından neden veriyorsun evin ihtiyaçlarını kendi karşılasın dediğide.hiç evlenmeyip her maaşımı onlara verseydim kızım zamanın geldi artık seninde mürüvvetini göreyim diyeceğini hiç sanmıyorum.nişanlandığım zamanlar her akrabamıza evlensede yardım edecek elini üzerimizden çekmeyecek hakkımı helal etmem yoksa diyordu bazı aileler evlatlarını para makinesi olarak görüyor resmen
benim de bir ailem yokmu eşimin maaşımı yemesi ne demek o çalışsa ben yemiycekmiyim yani çok canım sıkılıyor benim
durumumda olan kimse varmı acaba
gunesbal
ben varım.
benim de eşim çalışmıyor.
ailem çıldırmış durumda onlara maddi destek yapmadığım için.
sürekli bi adam buldu paraları ona yediriyor diyip duruyorlar.
bütün sülale böyle düşünüyor.
eşim askere gidiyor ağustosta.
ona para göndermeme bile karşılar.
ne yapsam çözüm bulamadım bu duruma.
okuturlarken "bizim senden bi beklentimiz yok kendin için okuyacaksın" demişlerdi.
şimdi sana yaptığımız masrafı çıkarmadan evlendin demeye başladılar.
buna bir çözüm bulursan bana da söyle lütfen
Aynen benim annem yaa.pes doğrusu böyle saçmalayan yalnız o değilmiş !
demek bunları yaşayan bir ben değilmişim.inanki ne yapıcam şaştım onlara kalsa beni evlendirmezlerdi.yuvamı kuramazdım çocuğum olmazdı.bir anne baba bunu nasıl düşünebilir aklm almıyo üstelik eşim annemlerin kendisi hakkında ne düşündüğünü biliyo canı daha ok sıkılıyo bilmeseydi keşke.bazen aklıma şu geliyor.işi bırakayım eşim ne getirirse geçiniriz.o zaman eşimin maaşımı yediği düşüncesinden kurtulurlar belki)
gunesbal
ben varım.
benim de eşim çalışmıyor.
ailem çıldırmış durumda onlara maddi destek yapmadığım için.
sürekli bi adam buldu paraları ona yediriyor diyip duruyorlar.
bütün sülale böyle düşünüyor.
eşim askere gidiyor ağustosta.
ona para göndermeme bile karşılar.
ne yapsam çözüm bulamadım bu duruma.
okuturlarken "bizim senden bi beklentimiz yok kendin için okuyacaksın" demişlerdi.
şimdi sana yaptığımız masrafı çıkarmadan evlendin demeye başladılar.
buna bir çözüm bulursan bana da söyle lütfen
Bende okudugum da sasirdim tek benim aikem boyle dusunuyorsaniyirdum. Onlara kalsa beni ddusunuyorlar babam hic lafini etmez paranin da annem her gun en asagi dort bex kere sadece bu konuda soylenebilme kapasitesine sahip.. okullar tatil dolayisiyla tum gun beraberiz.. her gun nisan atmam icin dua eder bir de.. ama hepsi benim iyiligim icin.. ustelik nisanlim da bende kadrolu ogretmeniz... o kadar biktim ki kacip gidesim geliyor.. annemin soylenmelerini duyanlar benim sakip sabancinin kizi onu da fabrikada ki iscilerden sanar.. demedigi kalmior nasil dayaniyorum bende bilmiorum.. bian once bitsin istiyorum ama dertler hic bitmiyor.. ailem basta istemiyordu ve nisan olduktan sonra bile hep beni sogutmaya calisiorlar sag olsun nisanlimin aolesi de bizimkilere firsat verdi
Bende okudugum da sasirdim tek benim aikem boyle dusunuyorsaniyirdum. Onlara kalsa beni ddusunuyorlar babam hic lafini etmez paranin da annem her gun en asagi dort bex kere sadece bu konuda soylenebilme kapasitesine sahip.. okullar tatil dolayisiyla tum gun beraberiz.. her gun nisan atmam icin dua eder bir de.. ama hepsi benim iyiligim icin.. ustelik nisanlim da bende kadrolu ogretmeniz... o kadar biktim ki kacip gidesim geliyor.. annemin soylenmelerini duyanlar benim sakip sabancinin kizi onu da fabrikada ki iscilerden sanar.. demedigi kalmior nasil dayaniyorum bende bilmiorum.. bian once bitsin istiyorum ama dertler hic bitmiyor.. ailem basta istemiyordu ve nisan olduktan sonra bile hep beni sogutmaya calisiorlar sag olsun nisanlimin aolesi de bizimkilere firsat verdi
Eşim henüz atanamadı demişsiniz, sonra eşim çalışıyor demişsiniz.Eşiniz ne iş yapıyor?
Aynen bizde oyle olduk bi aydr ayri sehrlerdeyiz brde dedigin gibi yanstmamam lazimdi ama dayanamadim artik sonunda hep kavga ettik.. kac defa bitti dedik aileme yanstmadim cunku ayrmaya yer ariyorlar onun ailesi de bi tuhaf bole hep birbirimize grdik evlilikten bile sogudum bu olaylar yuzunden.. ailem beni cok sever ama bu olaylardan sonra koptuk gibi annm surekli soylenio yedi yirmidort... demedii kalmadi artk bahsetmiotum nisanlima ama ben cok yipraniyorum :-$ herkes karsio butun herkes akil verio bize.. biktim valla bi de annm surekli dutgu somurusu yapio onu dinlememisim nasil evlatmisim.. besle buyut seni dinlemesin bilmemne..canım ben suanda nişanlımla ayrılma asamasındayım bu olaylar yuzunden sakın nisanlına yansıtma sonra uzulecek olan sen olursun benim gibi..........:18:
En iisi hic tanidigin olmayan bi sehre gdeceksin ama ben ailemede cok duskunum onlarsiz da yasayamam bu zamna kadar benm icin cok fedakarlik yaptilar ama evliligimi onlarin istedii biriyle yapmami istediler.. simdi annm beddua eder gbi konusuyo pisman olacaksin basini taslara vuracaksin dio.. dua eder gibi hakli cikmak istio icin icin ayrmak icin demedii kalmioaynen benimkiler de öle nişanlyken soğutmak için herşeyi yaptılar ama ben bilincindeydim ve herşeyde üç maymunu oynadım.ama şimdi içiçe olmak zarar veriyor bence alıp başımı gitsem çok uzaklara kimse yüzümümüzü göremesin en iyi çözüm bu beence
Aynen bizde oyle olduk bi aydr ayri sehrlerdeyiz brde dedigin gibi yanstmamam lazimdi ama dayanamadim artik sonunda hep kavga ettik.. kac defa bitti dedik aileme yanstmadim cunku ayrmaya yer ariyorlar onun ailesi de bi tuhaf bole hep birbirimize grdik evlilikten bile sogudum bu olaylar yuzunden.. ailem beni cok sever ama bu olaylardan sonra koptuk gibi annm surekli soylenio yedi yirmidort... demedii kalmadi artk bahsetmiotum nisanlima ama ben cok yipraniyorum :-$ herkes karsio butun herkes akil verio bize.. biktim valla bi de annm surekli dutgu somurusu yapio onu dinlememisim nasil evlatmisim.. besle buyut seni dinlemesin bilmemne..
Ne diyim ya sileceksin böyle aileyi ben nefret ediyorum kendi ailemden bu tip seyleri okuyuncada sinirleniyorum. Para icin cigerlerini satarlar sikiyirsa ogullarindan istesinler
Hak verilmez alinir derler ya sende gerekeni yapcaksin cnm hemde catir catir harca parani...
benim de bir ailem yokmu eşimin maaşımı yemesi ne demek o çalışsa ben yemiycekmiyim yani çok canım sıkılıyor benim
durumumda olan kimse varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?