- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Allah kolaylik versin ne desem bilemedim
Çok kötü bir durum, sizin için ve her şeyden habersiz o hasta adamcağız için. Annenizle çok ciddi bir şekilde konuşup vicdan yapmasını sağlayabilirseniz onu belki bu ahlak dışı hevesten vazgeçirirsiniz. Boşanmak diye bir seçenek de var ama anneniz hasta bir adamı yüzüstü bırakmayı kendine yediremiyor galiba ki aldatmak gibi adice bir şey yapıyor keşke yüzüstü bıraksa. Yazık ki ne yazık..
Canim bosan diyorum esiyle cok kavga ediyorlar bu ara cocuklar disinda bir baglari kalmamis. Ama annem bana' aman ne bosanicam bak rahat yasiyorum para benim elimde ne istesem aliyorum, 2 cocuk vermisim parasini yiyorum salak miyim bosaniyim' diyor agzim acik kaliyorum.
Eh ar damarı çatlamış birine de bu saatten sonra ne desen boş. Öğrenilsin de rezil olsun o zaman.
Canim bosan diyorum esiyle cok kavga ediyorlar bu ara cocuklar disinda bir baglari kalmamis. Ama annem bana' aman ne bosanicam bak rahat yasiyorum para benim elimde ne istesem aliyorum, 2 cocuk vermisim parasini yiyorum salak miyim bosaniyim' diyor agzim acik kaliyorum.
Sen anneni düşünüp üzülüyorsun ya annen biraz olsun seni düşünse bunu yapmazdı. Bu olaylar maalesef kişisel olarak kalmıyor ve duyulursa hayatin boyunca senin de önüne gelecek.
Daha kötü şeyler yaşanmaması için bişeyler yapın bence. Adamla görüşün güvenilir biri ile birlikte. Yasak aşklar faciayla bitiyor bazen. Ürkütücü şeyler olabiliyor. Dikkatli olun. Annenizi eşine söylemekle tehdit etseniz, diğer adam size zarar verirse diye endişeliyim. Mümkünse adamın çocuklarıyla görüşüp ortak hareket edin. Ya bitecek ya bitecek. Allah yardımcınız olsun
Esim olacak sahis annemle telde konusurken dinlemis beni ogrenmis her kavgada onume atiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?