- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Annen benden 1 yaş küçük :)))
Sen ise annenden çok daha olgunsun..muhtemelen sevgilisi de evli.
Ne desem bilemedim ama olan herzaman malesef çocuklara oluyor
Allah annene akıl fikir versin
Annene böyle devam ederse eşine herşeyi anlatacağını söylesen nasıl olur?
Yazık iğrençlik ötesi
Rabbim size kolaylık versin çıkış kapısı göstersin
Bu durumda insanın aklı durur şuanda benim aklım durdu
Annenize şunu sorun vicdanen rahatmıymış eşinin ve çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor muş ?
Belki en güzel cevap bu olur ve silkelenir.....
Tamam ama saygı biyere kadarSaygimdan oyle bir sey ile hic tehdit etmek istemedim ama sonuc o olucak
Tamam ama saygı biyere kadar
Annen çok mu saygılı davranışlar yapıyor ?
Bence herkes için hayırlısı bu
Önce güzellikle konuş olmadı herşeyi açıklarım de
Yazık değilmi o adama, sana, diğer çocuklara.
sizin öz babnız o adam olsaydı ne düsünürdünüz annenizi sevmeye devam edin buna engel yok ancak madem vok seviyor bosansın buna hazır olmalı aksi takdirde hasta bir adamı kandırmak hancerlemekMerhaba arkadaslar. Uzun olucak ama kusura bakmayin lutfen. Annemin ikinci evliligi 14 senelik evli. Iki tane erkek kardesim var bu evlilikten. Öz kardesten farkimiz yok, kardeslerim bana, ben onlara cok tutkunumdur. Eside cok iyi biri , hep abi demisimdir dertlesmisimdir, kendi cocuklarina ne aliyorsa banada almistir. Bir gun bir kotu sozunu duymadim.
Ama ne yazikki rahatsiz, MS hastasi ve son 1 senedir evde yuruyemiyor. Benim annemde memnundu halinden yani 'esimi cok seviyorum ne olursa olsun onemli olan yuregi' diyen bir kadindi. Ama 1 sene kusurdur evin erkegi annem oldu her yere o kosuyor, her seyi o yapiyor.. Cok bunaldi bide cocuklarin biri 2.5, biri 6 yasinda.
Asil konuya geliyorum. Annemin 2.5 aydir hayatinda biri var ben 19 yasindayim, annem 39 yasinda yas farkimiz cok olmadigi icin arkadas gibiydik hep. Ben hemen cakmistim hareketlerinden sonunda doktu bana icini..
Esiyle artik hic birseyi paylasamadiklarini, esinin onunla ilgilenmedigini 2.5 aydir hayatinda biri oldugunu ve o adaminda evli 3 cocuklu oldugunu anlatti tek tek.
Annemin huyuda degisti tabi, 39 senedir siyah sacli olan kadin birden kizil, sari yapti. Yeni yeni dekolteli kiyafetler, topuklular, dövmeler kendisiyle bozdu kafasini.
Sizce ne yapmam gerek annem baya kapilmis ucuyor ama esi ogrenirse annemi bosar ve kardeslerimide asla goremez ayrica rezil olur. Ondan korkuyorum. Ayrica esiyle yuzyuze geldigim zaman icim aciyor cunku annemi hala cok seviyor. Bir akil verin ne olur?
Bunu da duyunca artik diyecek soz bulamiyorum.anneniz cok vicdansizmis.ne yapabilirsiniz ki yapacak birsey yok.adam evliymis de insallah birgun kotu seyler olmazCanim bosan diyorum esiyle cok kavga ediyorlar bu ara cocuklar disinda bir baglari kalmamis. Ama annem bana' aman ne bosanicam bak rahat yasiyorum para benim elimde ne istesem aliyorum, 2 cocuk vermisim parasini yiyorum salak miyim bosaniyim' diyor agzim acik kaliyorum.
Bende buna takildim bu ne bencilliktir ,adama ilgi gösterecekken kendisi bekliyor.kızımızın annesi tam anlamıyla nankör ,başka kadınında yuvasını yıkacak .eh azmiş,başına gelecekler var demekki.MS hastasından ilgi mi bekliyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?