- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Niye soyleyemiyorsunki ben direk derdim valla , annemizede diyemeyeceksek artik.Merhaba arkadaşlar. Dün bebegimi anneme bırakıp çıkmamız gerekti. Planlı bir durumdu ve sağolsun bu konularda her zaman yardımcıdır. Evimi karistirdigindan supheleniyordum. Bi keresinde yanında aidatı vermem gerekti ben de birikim yaptigimiz yerden parayi çıkardım beni gözetlediğini farkettim ve içime kurt düştü dün gitmeden kurcalanacak mi anlamak için bişeyler yaptım ve geldigimde kurcalandigini anladım. Parayı saymadim bile, öyle bişey olmadigindan olmayacagindan eminim ama bu durum canımı sıkıyor. Bunu söyleyemem de . Offf
Kızlar karistirdigi yer dolabimin içinde elbisemin cebi. Düzeltme falan yok yani
annen yanı kolu komsu dahi degıl ne var kurcalasın evını belkı toplamak duzeltmek analmında veya bir esyayı alma anlamında yaptı veya kurcaladı annene neden guvenmıyorsun ?Merhaba arkadaşlar. Dün bebegimi anneme bırakıp çıkmamız gerekti. Planlı bir durumdu ve sağolsun bu konularda her zaman yardımcıdır. Evimi karistirdigindan supheleniyordum. Bi keresinde yanında aidatı vermem gerekti ben de birikim yaptigimiz yerden parayi çıkardım beni gözetlediğini farkettim ve içime kurt düştü dün gitmeden kurcalanacak mi anlamak için bişeyler yaptım ve geldigimde kurcalandigini anladım. Parayı saymadim bile, öyle bişey olmadigindan olmayacagindan eminim ama bu durum canımı sıkıyor. Bunu söyleyemem de . Offf
Ya merakındandır emin ol. Sen olsan kızının evini merak edersin birikimini felan mutlu olursun yani belki sormayada çekindi yazık ya canm benm kızının evini birikimini merak etmiştir. Annedir o bence sıkmayın canınızı böylr olduğunu hissettiğinzde bile tatlı bir tebessüm olsun yüzünzde başka birşey düşünmeyin derim
Yani o açıdan bakıncada öyle oluyoree aynı şeyi oğlan annesi yapsa ayy canım benim oğluşunun birikimi merak etmiştir mi diyecektiniz ?
biz bile bu ayrımı yapıyorsak yazık bize kadın olarak.
anneyse anne herkes durması gerektiği yeri bilsin ne haddine ya girip bi yerleri karıştırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?