- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Ne kadar birikiminiz var diye merak etmistir, zor durumda mısınız nesiniz diye :) annenizi siz daha iyi tanırsınız üstelik, kötü niyetli yapıcagini düşünmüyorsunuzdur sanırım
annen yanı kolu komsu dahi degıl ne var kurcalasın evını belkı toplamak duzeltmek analmında veya bir esyayı alma anlamında yaptı veya kurcaladı annene neden guvenmıyorsun ?
Kusura bakmayin ama ben iyi niyet arayamadim bu isten,elbisenin cebi neden karisir ki ? konu sahibi annende olsa takip et ve soyle baska yerdede yapabilir
Yapan kendi annen olduğu için daha az sinir olmuşsundur, bunu kv yapsaydı çıldırırdın ama kv ya da öz anne farketmez karıştırmaması gerekir, bi şeyi merak ediyorsa sana sorsun, o kadar da samimiyetiniz yok mu ki?
kurallarının olduğu konularda kendi ailene de taviz verme, sonra kv ne falan laf söylediğinde eşin sana ''e ama senin annen aynısını yapınca bişey demiyorsun'' diyemesin.
kusku gırdımı ınsanın ıcıne ne yaparsan yap gıtmez kalp kırma ramazn ramazan en ıyısı tekrar yerını degıstır yarın bırgun varken borc ısterler yok dersınız sız kotu olursunuzArkadaşlar dediğim gibi ordan para aldığımı görmüştü. Açıp oraya bakmış. Fermuarli kap açılmış. Başka bir şey karismamis desem ki burası dağılmış öyle bişey yok. Bilinçli olarak tam kapatmistim bi baktım fermuar yarım açık. Bu kV de de olsa gıcık olurdum söyleyemezdim. Şimdi de durum aynı
cansu senin şu iyimser hallerin yapıcı yorumların beni kahrediyor arkadaşım
Kayınvalideyle anne nasıl bir tutulamazsa, yaptıkları da bir tutulamaz bence...
Maalesef uyaramam. Ne diyebilirim ki senden suphelenip fermuari ona göre ayarlamistim açılmış mi diyeceğimAnnem benim çekmecemi düzenlese cırlayacağımı bilir, o sebepten ben görmeden yapar ne yaparsa, sonra da şirinlikler eşliğinde itiraf eder.
Ama hiçbir zaman para koyduğum yeri bilinçli açtığını ya da baktığını bilmem, böyle bir şeyi bilmeden yapsa utana sıkıla gelir gene anlatır ki eve koyduğum altını bulunca öyle yapmıştı.
Hiç merak olduğunu zannetmiyorum yaşadığınız durumun, bence acil olarak bir konuşma yapmanız gerekiyor.
Herkes duracağı yeri bilmeli, anne de olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?