Annem evimi karistiriyor

Ne kadar birikiminiz var diye merak etmistir, zor durumda mısınız nesiniz diye :) annenizi siz daha iyi tanırsınız üstelik, kötü niyetli yapıcagini düşünmüyorsunuzdur sanırım

cansu senin şu iyimser hallerin yapıcı yorumların beni kahrediyor arkadaşım

annen yanı kolu komsu dahi degıl ne var kurcalasın evını belkı toplamak duzeltmek analmında veya bir esyayı alma anlamında yaptı veya kurcaladı annene neden guvenmıyorsun ?

Kusura bakmayin ama ben iyi niyet arayamadim bu isten,elbisenin cebi neden karisir ki ? konu sahibi annende olsa takip et ve soyle baska yerdede yapabilir

Arkadaşlar dediğim gibi ordan para aldığımı görmüştü. Açıp oraya bakmış. Fermuarli kap açılmış. Başka bir şey karismamis desem ki burası dağılmış öyle bişey yok. Bilinçli olarak tam kapatmistim bi baktım fermuar yarım açık. Bu kV de de olsa gıcık olurdum söyleyemezdim. Şimdi de durum aynı

kusku gırdımı ınsanın ıcıne ne yaparsan yap gıtmez kalp kırma ramazn ramazan en ıyısı tekrar yerını degıstır yarın bırgun varken borc ısterler yok dersınız sız kotu olursunuz
konusma yapma gormemezlıge gel yani

Annem benim çekmecemi düzenlese cırlayacağımı bilir, o sebepten ben görmeden yapar ne yaparsa, sonra da şirinlikler eşliğinde itiraf eder.
Ama hiçbir zaman para koyduğum yeri bilinçli açtığını ya da baktığını bilmem, böyle bir şeyi bilmeden yapsa utana sıkıla gelir gene anlatır ki eve koyduğum altını bulunca öyle yapmıştı.
Hiç merak olduğunu zannetmiyorum yaşadığınız durumun, bence acil olarak bir konuşma yapmanız gerekiyor.
Herkes duracağı yeri bilmeli, anne de olsa...

Kv yapsaydı varya düşünemiyorum yorumları... Annende olsa evini karıştırma hakkını kendinde bulmamalı. O zaman evi gizli gizli karıştıran kvde de çok ponçik olmalı. Dengesizlik üst boyutlarda....

Allah Allah ben de anneme defalarca şu şurda bu burda diye anlatıyorum hala soruyor bana şu nerdeydi diye Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, bence sadece merak :)

kızım kac para bırıktırmıs veya parası var mı ac mı acıkta mı dıye bakmıstır dıye dusunuyorum ha eksıldıyse o para yıne caldın mı denmez anne yanı sonucta

Maalesef uyaramam. Ne diyebilirim ki senden suphelenip fermuari ona göre ayarlamistim açılmış mi diyeceğim

ayy meraktandır veya kızının evı dıyenlere hayret edıyorum
ben anneden once bı ınsan olarak ! kızımın evını asla ama asla karıstırmam
ayıp ya yuh yanı anneyım dıye hayatına herseyı yapabılecegım cürretınde bulunamam
ne munasebet yaptıgı cok terbıyesızce ınsanın özel yasamı var

Kaynana karıştırınca ağzına edin deriz annemiz yapınca amaaan yapsın nolacak olur konuş anne ne aradığını soylede beraber arayalım de utanır bırakır! 3 yaşındaki çocuğun bile özeli vardır!

Benim annem de karıştırır, para vs elini sürmez ama mutfak dolaplarımı açar vitrinlerime bakar. X yemek takımını kullan, şu montunu çıkar, bu ayakkabılarını at, her şeyin var hiçbir şeyini kulllanmıyorsun der durur sonunda da..

Acaba annenin para sıkıntısı mı var, bir ağzını ara derim ben ,

Bunu yapan kayınvalide olsa topa tutulurdu ama anne olunca "olsun canım noolcak"
Mı demeliyiz?
Tabiiki hayır. Anneyse anne,anne olmak bu davranışı hak haline getirmiyor.
Karıştıramaz efendim, annem de olsa babam da olsa kardeşim de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…