Annem evlat ayrimi yapiyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar benim annem evlat ayrimi yapiyor ve bunu bariz bir sekilde belli ediyor 2 kardesiz bir tane abim var unive gidiyor o eve gelicekken annem ona dunyanin yemegini yapar ona cok deger verir annem bir kac ay once hastaneye yatti onun yanina hep ben gittim abim oldugumuz sehirde bile yoktu annemi anca ben aradim abim bir telefon bile acmamis anneme annem ise bunu gulerek anlatiyor abimle annem ne zaman kavga etse annem ayni gun barisir benle aylarca kus kalabilir abime yuksek miktar fatura geldi kredi kartlari tavan yapti babam hepsini odedi hic bir sey demedi ben ise okula giderken sadece 5 tl verirler ona da sukur ama zoruma gidiyor abime ne istese er gec alinir bana ya hayir denir ya da zor bela evet cok zorlayarak addaxtan uc pantolon siparis ettim onun haricinde daha bir sey alamadim abim okudugu sehirde anca gezer yurda gelmez yurttanda atilmis zaten ben ise derslerime o kadar calisiyorum ama yine yaranamiyorum dun annemle kavga ettik bugun haksiz oldugum icin ozur diledim sarildim tamam dedi ama asiri soguk cok uzuluyorum sizce niye boyle yapiyo

not:telimin ekrani kirik cok goremiyorum yazim yanlisi olabilir kb

inşAllah kac hafta oldu abim hala eve gelmedi annem onu inatla ariyor abim gelmiycem diyo annem tamam diyo anneme beyinsiz gibi sakalar yapiyo guluyolar buna
Keser döner sap döner sen sabret 😁😁 çok güleceğin günler gelecek ama annene sor istersen neden diye

ben artik uzulmuyorum sende oyle yap ben ne zaman aramiza duvarlar ordum aman uzdum kirdim demekten vazgectim ozaman bi dank etti ellerinden kayip gittigimi farketti sanirim
simdi her konusmamiszda hic benim yetistirdigim cocuk degilsin artik diyor

ben artik uzulmuyorum sende oyle yap ben ne zaman aramiza duvarlar ordum aman uzdum kirdim demekten vazgectim ozaman bi dank etti ellerinden kayip gittigimi farketti sanirim
simdi her konusmamiszda hic benim yetistirdigim cocuk degilsin artik diyor
ben de soguk davranmaya basladim anneme belki anlar degerimi

sorunca hemen kiziyor niye ayrim yapalim sen kiskaniyosun dedi
Peki kıskanmakta haksız mıyım diye sor. Ona şunları şunları yapıyorsunuz bana hiç birşey diye sor. Yani israrci ol mutlaka.

Bir de annene kendi ayrımcılığıni sanki senin kıskançlığınmis gibi yansıması senin kardeşin ile aranı bozar. Bunu söyle. Yani şöyle olsun bu konu gündemin olsun. Sabah kalktın günaydın dedi mesela hemen bu konu aç. Eve geldin bu konuyu aç.

Bence senin kardeşin ile aran da kötüdur. Aran iyi olsa kıskançlık diyemez. Sana önerim kardeşin ile aranı düzelt. Yani kardeşine gidip sana şunu alıyorlar bana almıyorlar üzerinden tartışma yaşarsan kıskaniyor olursun. Bunun yerine yapman gereken kardeşine annenin sana olan kötü muamelesinden bahsetmen ve onun desteğini istemen. Kardeşin ile aranı düzeltirsen zaten anne baba sevgisine ihtiyacın kalmaz. Gerekirse git bir kaç ay yanında kal.

Peki kıskanmakta haksız mıyım diye sor. Ona şunları şunları yapıyorsunuz bana hiç birşey diye sor. Yani israrci ol mutlaka.

Bir de annene kendi ayrımcılığıni sanki senin kıskançlığınmis gibi yansıması senin kardeşin ile aranı bozar. Bunu söyle. Yani şöyle olsun bu konu gündemin olsun. Sabah kalktın günaydın dedi mesela hemen bu konu aç. Eve geldin bu konuyu aç.

Bence senin kardeşin ile aran da kötüdur. Aran iyi olsa kıskançlık diyemez. Sana önerim kardeşin ile aranı düzelt. Yani kardeşine gidip sana şunu alıyorlar bana almıyorlar üzerinden tartışma yaşarsan kıskaniyor olursun. Bunun yerine yapman gereken kardeşine annenin sana olan kötü muamelesinden bahsetmen ve onun desteğini istemen. Kardeşin ile aranı düzeltirsen zaten anne baba sevgisine ihtiyacın kalmaz. Gerekirse git bir kaç ay yanında kal.
evet aram pek iyi degil operim severim ama hemen kavga ederiz kendisi cok sorumsuz biri univ okumazken eve 2 ye 3 e kadar gelmez annemleri meraktan öldürurdu annem ayilirdi bayilirdi parasini har vurup harman savururdu

Bizim de durumlar aynı abim hep annemin kıymetlisi oldu ben ne yapsam hiç yaranamadım, abim şehir dışında okudu, ben 21 yaşındayım bu zamana kadar dizlerinin dibinden ayrılmadım annemin gözünde hiç değerim yoktu. yazları başka şehirlere giderim bazen 2-3 ay gelmem annem der seni çok aradım sen yokken, özlediğini falan düşünürüm bende salak gibi meğer misafir geldiğinde işlere yetişemiyomuş o yüzden çok aramış böyle diyo bana. Ben de saldım artık umursamıyorum yaranmaya da çalışmıyorum her şeyi kendim için yapıyorum okulumun bitmesine 2 yıl kaldı sonra zaten ya atanır ya evlenir giderim yanlarından o zamana kadar sabrediyorum işte.

Back
X