- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Merhabalar benim annem evlat ayrimi yapiyor ve bunu bariz bir sekilde belli ediyor 2 kardesiz bir tane abim var unive gidiyor o eve gelicekken annem ona dunyanin yemegini yapar ona cok deger verir annem bir kac ay once hastaneye yatti onun yanina hep ben gittim abim oldugumuz sehirde bile yoktu annemi anca ben aradim abim bir telefon bile acmamis anneme annem ise bunu gulerek anlatiyor abimle annem ne zaman kavga etse annem ayni gun barisir benle aylarca kus kalabilir abime yuksek miktar fatura geldi kredi kartlari tavan yapti babam hepsini odedi hic bir sey demedi ben ise okula giderken sadece 5 tl verirler ona da sukur ama zoruma gidiyor abime ne istese er gec alinir bana ya hayir denir ya da zor bela evet cok zorlayarak addaxtan uc pantolon siparis ettim onun haricinde daha bir sey alamadim abim okudugu sehirde anca gezer yurda gelmez yurttanda atilmis zaten ben ise derslerime o kadar calisiyorum ama yine yaranamiyorum dun annemle kavga ettik bugun haksiz oldugum icin ozur diledim sarildim tamam dedi ama asiri soguk cok uzuluyorum sizce niye boyle yapiyo
not:telimin ekrani kirik cok goremiyorum yazim yanlisi olabilir kb
not:telimin ekrani kirik cok goremiyorum yazim yanlisi olabilir kb