Annem evleniyor

Pandaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
5
1
1
25
Kızlar, burda yeniyim çok bir şey bilmiyorum ama artık içim sıkılıyor resmen. Bizimkiler 6 yaşındayken ayrıldılar annemle kalıyorum ben, babam geçenlerde evlenmiş annem de inat olsun diye tutturdu bir evlilik meselesi... Ablam var bir tane ama hiç itiraz etmiyor hiç normal davranmıyorlar ikisi de tanıyamıyorum artık onları. yalnız kalmaktan çok korkuyorum kızlar herkes bana küçümser gibi bakıyor niye buna kızıyorsun der gibi ama kimse beni anlamıyor annem zengin bir kadın gelen onun parasına gelecek bunu biliyorum çıldırıcam!!!

Annen evlenebilir, ama ben olsam çocuklarımla ortak karar alırım. Size her türlü güvenceyi vermesi lazım. Merak etmeyin gelen Ada'm sana hiç karışamaz, ondan izin almak zorunda değilsin gibi. Gerçi ben kızımı başka bir Ada'mla aynı evde pek hayal edemiyorum. Gelecek kişi bana fazlalık gibi geliyor.

Seni anlıyorum ama annen senden kat kat hayat tecrübesi olan görmüş bir kadın değil mi ? O da sevmek sevilmek mutlu olmak ister sizler kendi hayatınızı kuracaksınız eninde sonunda ama o yalnız kalacak.evinde bir ses bir nefes ister haliyle.şu an halihazırda bir aday var mı ablan ve srn tanıştınız mı ?

Seni anlıyorum ama annen senden kat kat hayat tecrübesi olan görmüş bir kadın değil mi ? O da sevmek sevilmek mutlu olmak ister sizler kendi hayatınızı kuracaksınız eninde sonunda ama o yalnız kalacak.evinde bir ses bir nefes ister haliyle.şu an halihazırda bir aday var mı ablan ve srn tanıştınız mı ?
hayır belli biri yok ama dışlandığımı hissediyorum ve artık yanımda hiç kimsenin olmayışı beni üzüyor

Annenin evlenmesi cok notmal. Ama zenginse malı mülkü ablanla sana yapsın üstünede serh koydursun onun izini olmadan satılamasın yani

Artık mutlu olmak için evlenmek istiyorsa ne ala, ama inat için atılacaksa bu adım yanlış ve hatalı olabilir..Güzelce oturup bir konuşun bakalım etraflıca..

Annenin malından başka bir özelliği yo mu? Güzelliği insanlığı huyu suyu? Neden gelen paraya geliyor ? Para olmasa kimse annenle evlenmez mi? Bırak kadın istediğini yapsın belki babanı bekledi o da evlenince bende hayatımı kurayım demiş olabilir, ablan ve sen kaç yaşındasınız ?

Babanız evlenirken de aynı tepkiyi verdiniz mi?
Veya babanız evlenirken sizleri düşündü mü?
Adil olmaya gayret edin,mal mülk şaşırtabilir insanı ama , annenizin de bir sese bir nefese ihtiyacı olabileceğini unutmayın.
Sizler yarın kendi hayatlarınızı kurduğunuz zaman , anneniz yalnız kalacak.
Bu fedakarlığı yapabilenleri nasıl normal karşılıyor isek, evlenmek isteyenleri de normal karşılamalıyız.

Yaşın küçük bı nedenle bu kadar çok zoruna gidiyor.Yarın birgün sen,ablan birer birer düzeninizi kurup evden ayrıldığınızda annen ne yapacak bir başına.Kadın 10 senedir yalnız, ömrünün sonuna kadar yalnız mı yaşasın?

Evlenmesinde sorun yokta inat icin evlenirse sikinti. Bu yastan sonra yanlis adim atma luksu yok artik.

Yalniz, annesi inat uğruna evlenmeye karar vermiş.
Anladığım kadarıyla birine aşık olup, hayatını artik evli olarak geçirmek istediği yok.

Böyle olsa normal karşılamanız gerekirdi.
İnat için yapiyorsa oturup konuşulması gerek.

Evleneceği adamla önceden tanışın.
Yani birdenbire evlenmesin anneniz, sizinle olan ilişkisine göre karar vermesi gerekir.

Ablanızla bu durumu konuşun daha sonra annenizle oturup üçünüz birlikte konuşun.

Sanırım ortada henüz aday da yok.
Sadece panik olmuş bir genç kız var.

Sen belki de 1-2 seneye evden ayrılacaksın, kendi hayatına bakacaksın.
İnşallah annen mantıklı bir kararla evlenir ve mutlu olur.
Annenin mutlu olmasını sen de istersin.

Ama sırf inat uğruna yanlış biriyle evlilik yaparsa çok kötü.
Özellikle çocuklu insanlar böyle maceralara giremez, girmemeli.

Back
X