Annem evleniyor:(

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
Gece gece uyku tutmadı yaa annem evleniyor babamla ayrıldilar yıllar önce evlenmek onunda hakkı tabi ama yine de üzülüyorum adamla dün tanıştım ben iyi birine benziyordu zaten ayrı yasiycaz ama kardeşim onlarla kalacak off ne bileyim yaa dertlendim şimdi

Annenizin en doğal hakkı biriyle evlenmek. Buna anlayış göstermek zorundasınız..
Hayat arkadaşı olacak inşallah mutlu olurlar.

Galiba benimde annem evlenir :eğlence:

Üzülme bence. kolay değildir eminim ama annen icin dua et cok mutlu olsun. onunda hakki mutlu olmak. yeniden evlenmenin hicbir yanlis tarafi yok.

Yalnız Ada'mı iyice araştırın derim anneniz tekrardan üzülmesin Mutlu olsun kadın haketmiş bunu

Babanız da evlı mı sız babanızla mı yasıyorsunuz kımınle yasayacaksınız?Kardesınız kız mı erkek mı?Zor olabılır,ama zamanla alısabılırsın..sonucta hepınızın evlenmesını bekleyıp hayatını curutmesı mı daha ıyı olurdu sence?Ben de bosanmıs bı kız cocuk annesıyım,şahsen asla ewlılık ıstemıyorum,ama kısmet bu ısler..

Mutluluk anenin de hakkı.İster istemez etkileneceksiniz en çok da kardeşin.Esas şimdi kardeşinize, ablalık yapmanız,onun yanında olmanız gerek.
Yeni tanışıyor olmanız ilginç .

Yalnızlık Allah'a mahsustur. :p
Sana kızım diye Babacan tavırla konuşması güzel bence. İnşallah annen için doğru kişidir.

İnsan bu fikre alışamıyor. Öz baba var ve ne kadar babayla ilişkimiz iyi olmasada 2. baba fikrine ısınamıyorum. Paylaşamıyorum duşünemiyorum falan . Tabiki hakkı. Ama ben bi türlü yapamıyorum

Babanız da evlı mı sız babanızla mı yasıyorsunuz kımınle yasayacaksınız?Kardesınız kız mı erkek mı?Zor olabılır,ama zamanla alısabılırsın..sonucta hepınızın evlenmesını bekleyıp hayatını curutmesı mı daha ıyı olurdu sence?Ben de bosanmıs bı kız cocuk annesıyım,şahsen asla ewlılık ıstemıyorum,ama kısmet bu ısler..
Kardeşim erkek bebekti annemle babam ayrıldığında 11 yaşında bana şimdi abla ben o adama baba mı diycem diyor annem onunla mi uyuycak diyor aklında bir sürü sorular var

Gece gece uyku tutmadı yaa annem evleniyor babamla ayrıldilar yıllar önce evlenmek onunda hakkı tabi ama yine de üzülüyorum adamla dün tanıştım ben iyi birine benziyordu zaten ayrı yasiycaz ama kardeşim onlarla kalacak off ne bileyim yaa dertlendim şimdi
evlensin canım yaşlılıkt yalnızlık zor,ılerde ne yapar dusun.he anlaşamazsa ayrılır

Evlensin tabi ...Yalnızlık çok zor .İnşallah iyi bir adamdır ve mutlu olurlar .Kardeşiniz de alışır zamanla.

Erkek kardeşiniz 11 yaşında olduğuna göre anneniz daha genç herhalde

Annem evlendi.
Yanında erkek kardeşşim var 14 yaşında.
Ben evliyim ilk önce garip gelmişti ama adam iyiyse sorun yok.
Çocukları için yalnız ölmek zorunda değiller.
Kaç yaşındasın?
Kardeşine güzelce izah et

Anneni saygıyla karşıla ama kardeşinle hep çok yakın ol. Her gününü takip et. Paranoyak olduk Allah kahretsin!

Back
X