• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evleniyor:(

Anneni saygıyla karşıla ama kardeşinle hep çok yakın ol. Her gününü takip et. Paranoyak olduk Allah kahretsin!
Ya tabi ki saygıyla karsiladik kardeşim de ben de kardeşime de diyorum adama da saygılı davran diye

Benimde annem yalnız ve evlenmek istese üzüleceğimi tahmin ediyorum yanında yabancı bir adam görmek canımı sıkar... Ama yapacak pek de bişey yok o mutluysa bizde mutlu olacağız

Ben de yasadim aynı şeyi. Senin için sorun değil ama kardeşin için gerçekten çok zor bir durum. Hayat neler getirir bilinmez ama kiz olsun erkek olsun bir kadinin çocugu varken ikinci evliliğini yapması kumar gibi geliyor bana. Çoğu anne aradaki o hassas dengeyi koruyamıyor ve çocuğunu ezdiriyor karşı tarafa. İnşallah adam iyi biridir de kardeşin bunları yaşamaz. Bundan sonra kardeşine karsı her zaman çok yakın olmalısın ki en saglam şekilde atlatabilsin bu süreci. Umarım hayatınızda her şey çok güzel olur

Ben de yasadim aynı şeyi. Senin için sorun değil ama kardeşin için gerçekten çok zor bir durum. Hayat neler getirir bilinmez ama kiz olsun erkek olsun bir kadinin çocugu varken ikinci evliliğini yapması kumar gibi geliyor bana. Çoğu anne aradaki o hassas dengeyi koruyamıyor ve çocuğunu ezdiriyor karşı tarafa. İnşallah adam iyi biridir de kardeşin bunları yaşamaz. Bundan sonra kardeşine karsı her zaman çok yakın olmalısın ki en saglam şekilde atlatabilsin bu süreci. Umarım hayatınızda her şey çok güzel olur
Ya bunu demek için erken ama adam iyi birisine benziyor kardesim annemin adamla uyuycak olmasına filan bozuluyor artik canım isteyince onun yanına gidip yatamiycam filan diyor

Ya bunu demek için erken ama adam iyi birisine benziyor kardesim annemin adamla uyuycak olmasına filan bozuluyor artik canım isteyince onun yanına gidip yatamiycam filan diyor
İnsallah göründüğü gibi bir adamsa eger annenin eşi o dedigin kısımlar zaten en kolay hallolacak şeyler canım. Kardesine sevdirirse kendini adam sorun yasamaz fazla bu konuda daha dogrusu zamanla alışıyor insan. Ben de o yaslardaydim ve neler hissettigimi hala hatırlarım gece onlar yataga ikisi gittiklerinde sinirimden oturup ağlamıştım :)

Benim de annem babam ayrıldı annem43 yaşındaydı ikisi de evlenmedi annem çocuklarım var kızların var nasıl evlenirim ben dedi soranlara .Evlenseydi ucumuzde kabullenemezdik hele ben yıkılıp biterdim sanırım. Anneniz karar vermiş inşallah İyi birisidir. Erkek kardesiniz için daha zor durum destek olun ara sıra size gelsin kalsın

Az
Benim de annem babam ayrıldı annem43 yaşındaydı ikisi de evlenmedi annem çocuklarım var kızların var nasıl evlenirim ben dedi soranlara .Evlenseydi ucumuzde kabullenemezdik hele ben yıkılıp biterdim sanırım. Anneniz karar vermiş inşallah İyi birisidir. Erkek kardesiniz için daha zor durum destek olun ara sıra size gelsin kalsın
Az önce kardesimle konuştum telefonda annemin evleneceği kişi kardeşimi aramis ona oğlum diye hitap etmiş akşam bir yerlere gidip erkek erkeğe konuşalım mı diye sormuş bu kardeşimin cok boşuna gitmiş çünkü kardeşim öz babamin sesini bilmez bile

Anneniz haklı sizinde içiniz de bi burukluk var sizde haklısınız hakkında hayirlisi olsun

Benim de annem 15 senedir yalniz,keske evlenseydi de mutlu olsaydi. Ben de sevinirdim onu mutlu gorunce.

Umarim adam iyi biridir annenizi mutlu eder.peki siz nerede kalacaksiniz onlarla kalmayacaginizi yazmissiniz

Evlenecegi adaminda mi ikinci evliligi yada cocugu var mi onunda ?

Anneninde mutlu olmaya hakki var.. evet bende olsam bende uzulurdum, ve tepkim ne olurdu bilemiyorum.. ama babanizdan ayrilali yillar olmus.. mutluluk herkesin hakki..

Benimki de cok iyi kalpli, kibar, onu bu saatten sonra mutlu edebilecek biriyle evlense cok mutlu olurdum valla :KK200: boşver niye uzulesin ki

MUTLULUKLAR HERKES İKİNCİ BİR HAKKI HAK EDER

evlenmek hakkı onunda cnm ama sanırım sen paylaşmak zorunda kalacağın için üzgün hissediyorsun kendni. zamanla alışırsın

Allah anneni de sizleri de mutlu etsin.inşallah çok iyi birisidir.

Umarim adam iyi biridir annenizi mutlu eder.peki siz nerede kalacaksiniz onlarla kalmayacaginizi yazmissiniz
Ben annemin kendi evinde kalicam annem kocasının evine gidecek
Evlenecegi adaminda mi ikinci evliligi yada cocugu var mi onunda ?
Evet onunda ikinci evliliği eşi rahmetli olmuş onun da bir kızı var ama kızı hemşire babasından ayrı bir şehirde adam annemden 2 yaş büyük 45 yaşında yani

Annem bizim fikirlerimize öňem vermediği için yeni tanıştırdı

Az

Az önce kardesimle konuştum telefonda annemin evleneceği kişi kardeşimi aramis ona oğlum diye hitap etmiş akşam bir yerlere gidip erkek erkeğe konuşalım mı diye sormuş bu kardeşimin cok boşuna gitmiş çünkü kardeşim öz babamin sesini bilmez bile

Anneniz fikirlerinize onem vermiyor olabilir ama bu adam kesinlikle veriyor.

Back
X