• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evlilik adamla görüşüyor

Çok üzüldüm. İnternete tanışmış. Bizden o adam için vazgeçti. Aynıyız
Evladına vuran bir adamı hayatında hala tutan bir anne sencede bizden vazgecmiş durumda değilmi ? Evet bende senin icin cok üzüldüm. Tatlım annen düğününe gelsin bosver o gün dost düşmana karsı mutlu ol , sonra görüşme şstersen bir daha .. ama en mutlu gününde bunun acısını yaşama. En azından bir adam diye avut kendini benim hayatım tam bir dallas oldu .. kimler kimler psikolojşm yerlerde ama inan güçlüyüm! Sende öyle ol . Benim gibi mesafeli olursun

Belki yuva annen yüzünden yıkılmadı. O kadar tepkili olma. Bir sakince konuş önce. Neden nasıl o adamla yakınlaşmış vs konuşun bir. Belki gerçekten aşık ve mutlu. Kınama anneni önce dinle bir.
İkinci kadınlara her zaman bu kadar ponçik mi bakıyorsunuz :işsiz:

Elin içinde ses etme diyenlere katılıyorum. Yarın bir gün karşına çıkar. Gerekirse düğüne de gelsin. Bazen kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek gerekiyor

Aldatılan kadın da bir anne. Burdan bakın.
Biliyorum. Ne olursa olsun ben bir annenin kızının düğününde olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ben de aşk üçgenlerinden nefret ederim. Ben farkındaysan öbür yuva ne durumda bilmiyoruz dedim. Belki yuva bile yoktu ortada dedim... anne kızın ilişkisine üzüldüm sadece.

Zoe bir durum kimse kabullenemez böyle bir ahlaksizligi
Kos koca kadin birde bosanmasini bekliyormus inanilir gibi degil , ne desek bos ama tek yapabilecegin sey sakin ama sakin esinin ailesine ve kendisine birsey söyleme!

ne olursa olsun annenle aranı açma hele ki evlilik öncesi zinhar kocanın ailesi dolarsa diline allaah eğlence çıkar. sorununu kendi içinde çöz bütün sülaleni de çağır düğüne... göz dağı olsun mühim işler bunlar. kalan kısım için vicdandan gir empati yaptır tatlı dille anneni doğru yola ilet... bence..

1. annen ne olursa olsun düğününüze gelsin, salaklık saflık edip de annesiz düğüne çıkmayın. bir sürü soruya ne cevap vereceksiniz?
2. nasıl ki bir ergen bağırıp çağırarak kötü bir alışkanlıktan döndürülmezse ne tehdit ne de şantaj bir işe yaramaz. vazgeçin bu yollardan.
3. annenizin anladığım kadarıyla sosyal bir hayatı yok. sosyalliği de eğlencesi de bu adam olmuş. konuya böyle bakın ve çevresini genişletmesine yardımcı olun.
4. gerekirse dul, kendi yaşıtı erkekler bulun ve tanıştırın.

iş zora gelince hemen reddetmelere girişmeyin. bu hayat çok uzun, hepimiz yanlış yollara girebiliriz, önemli olan her durumda aile kalabilmekte.

Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
:oha::oha:
Şoklardayım, yuh

Merhaba. Evet konu kısa ve net. Annem denen kadın. Artık anne demiyorum. Evli üç çocuğu olan adamla görüşüyor. Tabi biz yakaladık. Çıldırdık.erkek kardeşim var delirdi resmen. Sonra onu annelik ten reddettik.adamla hala görüşüyor. Ve boşanmanın bekliyormuş. Konuşmuyorum. Birkaç ay sonra düğünüm var gelme dedim. O kadın (annem) gelmezse ailesi de gelmeyecek eminim.siz olsanız ne yapardınız. Bile bile hata yapan bir anne ve çocuklarını o pislik adam için üzüyor. Bu anne midir? Nefret ediyorum ondan artık. Nefret. Rezil kadın.

Hmmm Babanla bosandilarsa babana söyle demeye gerek yok mu var mı diye düşündüm ve...

Yine de babana söyle.. Baban adamın karısına söylesin :)))

Aklıma başka bir şey gelmiyor canım ama yapılan şey çok çirkin..

Bi şekilde karısının kulağına kar suyu kaçırın.. En azından onların da huzuru kalmasın...

Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..

Aman Allahım.. dedim...
Allah size de sabır versin...
Dallas gibi...

Merhamet duymaya gerek yok açıkçası anneniz mesleğe mi dönüştürmüş nedir yani böyle karakterin varsa evlenmezsin değil mi evlilik bana göre değil dersin gününü gün edersin toplum bana ne der toplum baskısından mı evlenmiş babanızla şimdi böyle daha iyi mi olmuş yani allah ıslah etsin çıtırsever annenizi. Yaşlanınca hayatta bakmam böyle anneye git çıtır fblerin baksın derim...

Canim annen babandan bosandi diye hic kimse ile gorusmesinmi yani? Birde adam bosaniyor demissin demekki bosanmak uzere oldugu esiyle berabee yasamiyirdur

Empati yapiyorum sanirim bende nefret ederdim.
Iki secenek var ya nefretle.gorusmeye devam edersin
Ya da irtibatini tamamen koparirsin.
Bende adamla baglantiya gec esine soyleyecegim derhal defol hayatimizdan de ben olsam oyle yapardim sanirim

Koskoca kadın bunu yapmış siz ne derseniz de laf geciremezsiniz.keske hiç olmasaydı .acaba o adamın karısına duyursaniz mi gerçi kötü şeyler olursa o da olmaz

Canim cok uzuldum ve annene cok kizdim sizi doven biriyle nasil birlikte olur.eve geliyorsa bu erkek yada erkekler sen o evde guvende degilsin bana gore.
Bir an once kurtul o ortamdan

Back
X