• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evlilik adamla görüşüyor

Acaba bu hayatta bunu yaşayan tek benmiyim derdimde şuan bunu okuyunca bir derttaşım oldugunu gördüm. Annemin hayatında sayısız adam oldu üstelik babamla aynı evde iki yabancılar . Babamında tabiki hayatında başka başka kadınlar var. Camın arkasında annemi çıplak gördüğümde daha 13 yaşındaydım.üstelik o adam annemden yaşca kücük ve suan babamın koydugu bir işte çalışıyor . Ayrıldılar , başka başka adamlar girdi hayatına. Şuan annem 42 yaşında 86 doğumlu bir cocukla beraber bekar genc bir cocuk . Ve o şerefsiz beni dövmüştü. Beni dövdüğünde 17 yasındaydım. Her sekilde ayakta durmayı basarabildim. Ağladım sızladım. SEN ANNESİN BİRGÜN DUYULURSA BİZ EVLENECEĞİZ KIZLARIN İCİN DÖN BU YOLDAN DİYE DEFALARCA AĞLADIM! Artık büyüdüm. Ablam evlenip başka şehire gelin gitti annemizi hayatımızdan cıkaramadık. Ona olan merhamet duygum hic bitmiyor. Kızgınım kırgınım hatta kinliyim! Lakin.. anne işte atılmıyor .. Bilmiyorum atamadım ben .. neler neler yaşadım . 20 yaşında genç bir ihtiyarım artık. ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAGIM. Üzülme bacım malesef tek değilsin..
Bu kadarına pess. Annenizin kendine yaptığı şeyi geçtim, elin adamı kızımı dövecek ben sessiz kalacağım. Rabbim yaşatmasın büyük konuşmayayım ama size üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

3.sahıs araya girmemıs kı cünkü evlilikte ara dıye bısey kalmamıs canım benım sadece kadın boslugu doldurmus.yapmayın Allah askına ne evlıler var çirkın ilişkıler yasıyor.kadın bosanmıs bırı kocasına ihanet etmemıs adamda bosanacakmıs ha şimdi görüsmüsler ha bosandıktan sonra hersey imzada değill

o zaman bende ayaklarima kapanip karimi bosicam,seni zaten ilk gordugum anda vuruldum diyen adamin kucagina baliklama atlasaydim ahlaksizlik yapmamis mi olurdum?
o densizde aynen sen 3. sahis degilsin,zaten evliligim benim icin kagit uzerinde diye ne methiyeler dizdi ki bu arkadas ortamindan tanidigim biriydi..
ortak arkadaslar dahil herkesle bagimi kopardim,adami engelledim heryerden..
ne mi oldu?
hayvanin karisi hamileymis,ne de guzel bi esi vardi,cok tatli bi kizlari oldu diye duydum.
aradan 7 sene gecti ve bosanmadilar diye biliyorum..
yapmayin Allah askina,sizin desteklediginiz gorusle,hicbir ailenin ayakta kalmasi mumkun degil..

Bu kadarına pess. Annenizin kendine yaptığı şeyi geçtim, elin adamı kızımı dövecek ben sessiz kalacağım. Rabbim yaşatmasın büyük konuşmayayım ama size üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
o zaman bende ayaklarima kapanip karimi bosicam,seni zaten ilk gordugum anda vuruldum diyen adamin kucagina baliklama atlasaydim ahlaksizlik yapmamis mi olurdum?
o densizde aynen sen 3. sahis degilsin,zaten evliligim benim icin kagit uzerinde diye ne methiyeler dizdi ki bu arkadas ortamindan tanidigim biriydi..
ortak arkadaslar dahil herkesle bagimi kopardim,adami engelledim heryerden..
ne mi oldu?
hayvanin karisi hamileymis,ne de guzel bi esi vardi,cok tatli bi kizlari oldu diye duydum.
aradan 7 sene gecti ve bosanmadilar diye biliyorum..
yapmayin Allah askina,sizin desteklediginiz gorusle,hicbir ailenin ayakta kalmasi mumkun degil..
adamın karısı cok tatlı olabılır veya hamıle falan fılan.adam bosanacagını söylemıs belkı anenızı oyalamaya tam olarak olayın icinde sensın.beterin beteri var dıyorum anenızden nefret etmenız hos değil dıyorumm.annenızın bekar bırıylemı görüsmesini istiyorsunuz?

eger bır evlilik bozuluyorsa araya giren suclu değildir.benım anne babamın arasına bırı girseydi ben aradakıne

işte bendensın :KK54:

Böyle diyerek diğer araya gireni aklıyorsunuz. Elbette bunu yapan suçludur. Ancak bu pisliğe bulasanda onun kadar hatalidir. Ikisi de hayasizdir

işte bu kötü annenız tam bir bencıl.adamlar kullanıyor ve bırakıyor olan sıze oluyor.

Evli adamla konuşmuş. Evli insanlarla ilişki kurmak size normal mi geliyor ?
kesinlikle evli biriyle zaten bır ilişkıye ben karsıyım.siz benı yanlıs anladınız.Allah korusun yuva yıkılmaları evlı insanların cıkar ilişkılerı tabıkıde yakısmazz.sizin hemen yargısız infaz yapmanız.kadın dogru yapmıs demedımkı hatası var yanlısı vr ama annenız nefret ediyorum lafı cok agır dedim.

siz ahlaksız durum bunumu diyorsunuz?allah askına yapmayın ahlaksızlık sadece bacak arasında değil hırsızlık,yalancılık bunlarda ahlaksızlık.tamam yanlıs olabılır fakat o anenın Allaha verecegı hesap kımseyı ılgılendırmezzz.hemen günahkar ettiniz arap düsencili zıhnıyetler

Ay şu yaşima geldim arap zihniyetiyle suçlanacağım aklıma gelmezdi... Annenin Allaha vereceği hesaptan bana ne canım ben öbür tarafla ilgilenmiyorum... bu tarafta benim için evli adamla ilişki yaşamak ahlaksızlıktır

kesinlikle evli biriyle zaten bır ilişkıye ben karsıyım.siz benı yanlıs anladınız.Allah korusun yuva yıkılmaları evlı insanların cıkar ilişkılerı tabıkıde yakısmazz.sizin hemen yargısız infaz yapmanız.kadın dogru yapmıs demedımkı hatası var yanlısı vr ama annenız nefret ediyorum lafı cok agır dedim.

Bir insan evli barklı birinin hayatını yikarsa çıkarırım hayatımdan. Kan bagimin ne olduğunun önemi yok.
Yaptığı zalimliktir. Zalim insan benim annem olamaz. Üstelik uyarilmasina rağmen , çocuklarını silme pahasına hatasından dönmüyor .

Ay şu yaşima geldim arap zihniyetiyle suçlanacağım aklıma gelmezdi... Annenin Allaha vereceği hesaptan bana ne canım ben öbür tarafla ilgilenmiyorum... bu tarafta benim için evli adamla ilişki yaşamak ahlaksızlıktır
onun ahlaksızlıgı kendıne siz ona karar veremezsınız.cevrenızde bu tip insanlar varsa ahlaksız dıye hıtap ettiginiz slm vermezsınız ve haklarında en ufak yorum ypmazsınız olur bıter

Bir insan evli barklı birinin hayatını yikarsa çıkarırım hayatımdan. Kan bagimin ne olduğunun önemi yok.
Yaptığı zalimliktir. Zalim insan benim annem olamaz. Üstelik uyarilmasina rağmen , çocuklarını silme pahasına hatasından dönmüyor .
bakın bende öle dedim kadın hata yapıyorsa o ılerıde hatasıyla yüzlesir eger gercekten cıkar ilişkısı varsa.kızınında kadından nefret etmesi cok agır.beyın kalbı dınlemez unutmayın.bugun onların basına gelen yarın bizlere gelmez dıye asla düşünmeyın

Sana bu acıyı daha önce tecrübe etmiş ve hala yankılarını içinde ara sıra duyan birisi olarak yazıyorum ve diyorum ki hiçkimsenin yerine sakın utanma!
Utanması gereken birisi varsa o kişi/kişiler.

Şimdi iki ucu pis değnek tam düğün arifesi nasıl yaparsın bilmiyorum ama eğer anneni affedebileceksen ilerde yani hayatına sokacaksan nişanlınla bu durumu paylaşma, yok tamamen çıkartacağım diyorsan sadece nişanlına söyle ailesine kv ve çevresine duyurmayın.
Başka kardeşin ya da aileden vicdanına,aklına,sağduyusuna güvendiğin bi akraban varsa onunla paylaş aileye yaysın onlar gelirler düğününe kol kanat gereler diye düşünüyorum.

Biyolojik annene de bas tekmeyi gitsin zira ben öyle yaptım en sonunda daha mutluyum çok daha huzurlu ve arınmış.

siz ahlaksız durum bunumu diyorsunuz?allah askına yapmayın ahlaksızlık sadece bacak arasında değil hırsızlık,yalancılık bunlarda ahlaksızlık.tamam yanlıs olabılır fakat o anenın Allaha verecegı hesap kımseyı ılgılendırmezzz.hemen günahkar ettiniz arap düsencili zıhnıyetler

Şu bacak arası muhabbetinden gına geldi. Dolanmış ağza " bacak arasında değildir "
Alakasız bir konuda bile ezbere konuşuluyor. Bacak arası aşağı bacak arası yukarı..
Hırsızlık başka kulvar, adam öldürmek başka kulvar, yuva yıkmak başka . Her ahlaksızlık kendi kulvarinda tartilir.

Yuva yıkmak ahlaksizliktir. Iki kişinin başka kimselerin hayatını yıktığı zalim bir harekettir. Affedilemez.

Arap zihniyeti diyerekte irkcilastirmayin. Ayıp.

bakın bende öle dedim kadın hata yapıyorsa o ılerıde hatasıyla yüzlesir eger gercekten cıkar ilişkısı varsa.kızınında kadından nefret etmesi cok agır.beyın kalbı dınlemez unutmayın.bugun onların basına gelen yarın bizlere gelmez dıye asla düşünmeyın

Neden düşüneyim.. her an her şey olabilir.
Hatasıyla yuzlesmesine gerek yok.
Iki ahlaksız bir yuva yıktı artık. Ister bosansinlar ister bosanmasinlar , artık araya ihanet girdi. Ve bu kadının da parmağı var bu pislikte .

annen babanla bosanmıs yanı artık özgür bir kadın.istedigini yapabılır onun hayatı.hatası olursa uyarırsın.nefret edecek napmıs kadın evli bir adamla görüsüyormus ölemı?sananeeeee sa na ne yuvamı yıkmıs veya onun bunun altında gezerkenmı gördün?hemen nefret ediyorsun anlamadım.annen belkı babanda görmedigi mutlulugu onda buldu belkı aralarında duygusal bır bag oldu ellerinde olmadan.yapma annen dıye hayatına karısamazsın.o onun özelı onu sen yargılayamazsın kesınlıkle.annenın yerinde olsam ben senden nefret ederimm.ne malum ileride seninde basına böyle birsey gelmeyecegı?:sinirli:
Size sadece tövbestağfirullah tövbe diyebiliyorum
Ettiğiniz de laf mı şimdi?!? Ayıp ya ayıp.
Değer yargıları olan bir toplum olmaktan çıktık çıkmasına da böylesine çanak tutulduğunu ilk kez görüyorum etmeyin.

Size sadece tövbestağfirullah tövbe diyebiliyorum
Ettiğiniz de laf mı şimdi?!? Ayıp ya ayıp.
Değer yargıları olan bir toplum olmaktan çıktık çıkmasına da böylesine çanak tutulduğunu ilk kez görüyorum etmeyin.
haklısınız toplum ahlaksız demı

haklısınız toplum ahlaksız demı
Bu şekilde düşünenlerin sayısı arttıkça bu olaylar yaygınlaşacaktır ve evet ahlaksız,arsız,duyarsız,hadsiz bir toplum olma yolunda istikrarla yürüyoruz sonumuz hayrolsun inşallah.

Bu şekilde düşünenlerin sayısı arttıkça bu olaylar yaygınlaşacaktır ve evet ahlaksız,arsız,duyarsız,hadsiz bir toplum olma yolunda istikrarla yürüyoruz sonumuz hayrolsun inşallah.
bu sekılde düsünenler degıl yanlıs düsünenlerı Allah ıslah etsın insallah

Back
X