• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evlilik adamla görüşüyor

onun ahlaksızlıgı kendıne siz ona karar veremezsınız.cevrenızde bu tip insanlar varsa ahlaksız dıye hıtap ettiginiz slm vermezsınız ve haklarında en ufak yorum ypmazsınız olur bıter

Valla yorumda yaparım yüzüne karşı ahlaksızsında derim... biz böyle özel hayatıdır kendi tercihidir kendi sorunudur diye susa susa böyle ahlaksız insanlara cesaret verir olduk... gencecik kızlar evli adam avcısı oldu ...ego tatmini icin öz3llikle evli herif arayıp buluyorlat

onun ahlaksızlıgı kendıne siz ona karar veremezsınız.cevrenızde bu tip insanlar varsa ahlaksız dıye hıtap ettiginiz slm vermezsınız ve haklarında en ufak yorum ypmazsınız olur bıter

Valla yorumda yaparım yüzüne karşı ahlaksızsında derim... biz böyle özel hayatıdır kendi tercihidir kendi sorunudur diye susa susa böyle ahlaksız insanlara cesaret verir olduk... gencecik kızlar evli adam avcısı oldu ...ego tatmini icin öz3llikle evli herif arayıp buluyorlar

Valla yorumda yaparım yüzüne karşı ahlaksızsında derim... biz böyle özel hayatıdır kendi tercihidir kendi sorunudur diye susa susa böyle ahlaksız insanlara cesaret verir olduk... gencecik kızlar evli adam avcısı oldu ...ego tatmini icin öz3llikle evli herif arayıp buluyorlat
evli adamlarda bekarım diye taze kız arıyorlar orda burda . buna ne diyeceksin ?
tektaraflı yargılama insanları . erkek istemedikçe en güzeli gelsin yinede baştan çıkaramaz .

tanımadıgınız bırıne ahlaksız dersenız kı bu sızı kesınlıkle ilgilendırmez o kısı sızı evıre cevıre döver.bence esınıze sahıp cıkın.ailenızle ilgilenın basınıza gelmesın.

evli adamlarda bekarım diye taze kız arıyorlar orda burda . buna ne diyeceksin ?
tektaraflı yargılama insanları . erkek istemedikçe en güzeli gelsin yinede baştan çıkaramaz .
hep kızlar suclu kadınlar suclu zaten demı?hayret ya bu evlı kadınların kocaları baska kadına gidince aman kocam cok iyi elin orsp... kocamı bastan cıkardı lafları.bırakın bu ayakları yaaa. dediğiniz cok dogru tzaze kız arayan moruk pislikler

koskoca kadını bağlayamazsın ya . yapılcak birşeyyok . görüşmezsin annenle olur biter .annende olsa hayatına karışamazsın kimsenin . şurda tanımadığın insanlara anneni şikayet ediyorsun . anne bu ne hata yaparsa yapsın senin annen . yazık yani üzüldüm . şu kadınların önüne attın . burda kin kusanların çoğu yaralı aldatılmış . evli erkekle olan bir kadın bulayım da parçalayım modunda insanlar var burda . evli bir erkekle olmakla zaten yanlış bunun tartışması zaten olamaz . ama bir insan annesine nasıl bunu yapar aklım almadı .

hep kızlar suclu kadınlar suclu zaten demı?hayret ya bu evlı kadınların kocaları baska kadına gidince aman kocam cok iyi elin orsp... kocamı bastan cıkardı lafları.bırakın bu ayakları yaaa. dediğiniz cok dogru tzaze kız arayan moruk pislikler
valla ben çok rastladım . daha küçük yaşlarımda adam evli çocuğuvar . bana boşandım diyor yalan . hemen anladım görüşmedim bile . neler anlatıyor yok boşanıcam bilmem ne koskoca adamdı yaşıda büyüktü karısıda kendi gibiydi . facede falan bakmıştım mutluluk pozları veriyorlar . evliliklere inancımı yitirdim böyle pis doyumsuz moruklar yüzünden . evdeki kadının haberi yok olsa zaten karşıdaki kız suçlu direk melek kocamı baştan çıakrdı . allahım bu kadınlar neden böyle saf yada bende mi saf olsaydım daha mutlu olurdum heralde hayatta .

koskoca kadını bağlayamazsın ya . yapılcak birşeyyok . görüşmezsin annenle olur biter .annende olsa hayatına karışamazsın kimsenin . şurda tanımadığın insanlara anneni şikayet ediyorsun . anne bu ne hata yaparsa yapsın senin annen . yazık yani üzüldüm . şu kadınların önüne attın . burda kin kusanların çoğu yaralı aldatılmış . evli erkekle olan bir kadın bulayım da parçalayım modunda insanlar var burda . evli bir erkekle olmakla zaten yanlış bunun tartışması zaten olamaz . ama bir insan annesine nasıl bunu yapar aklım almadı .
işte demediklerimi siz dediniz.hadı saldırın bu sözlerede valla tebrık ederim cok güzel acıkladınız.

valla ben çok rastladım . daha küçük yaşlarımda adam evli çocuğuvar . bana boşandım diyor yalan . hemen anladım görüşmedim bile . neler anlatıyor yok boşanıcam bilmem ne koskoca adamdı yaşıda büyüktü karısıda kendi gibiydi . facede falan bakmıştım mutluluk pozları veriyorlar . evliliklere inancımı yitirdim böyle pis doyumsuz moruklar yüzünden . evdeki kadının haberi yok olsa zaten karşıdaki kız suçlu direk melek kocamı baştan çıakrdı . allahım bu kadınlar neden böyle saf yada bende mi saf olsaydım daha mutlu olurdum heralde hayatta .
bu kadınlar saf falan degıl bosarsa kocaları dul olacaklar adları kötü kadın olacak ya.bu yüzden cesaretleri yok.simdi burda agzı olan konusuyor.

Ben kandırılan kızlardan bahsetmiyorum zaten özellikle evli erkek tercihi yapan kızlardan bahsediyorum ...Asla kendi hemcinsimi yargılama ve suçlama işine girmem zaten... Ama kabul edelim özellikle evli adam arayan genç kızlar var... bu konuda da anne gayet adamın evli olduğunu bilmesine rağmen ilişkisini devam ettiriyor
Ayrıca not düşeyim ben evli adama yada kadına aşık olunmaz diyenlerden değilim ... kalp bu kime atacağını belirleyemezsin ama bazı durumlardada biraz dizginleri kendi elimeze almalıyız en basiti boşan gel dersin boşanmadan görüşmeye devam etmezsin

Herkes bişeyler yazmış. Benim psikolojimi düşündünüz mü yazarken. Bazılarına diyorum. Yok kendi hayatıymış. Evli adamla görüşemez efendim kusura bakmayın.kendş hayatıymış. Ne kendi hayatı ya!!!! Böyle bir hayat yoktur.

Sana bu acıyı daha önce tecrübe etmiş ve hala yankılarını içinde ara sıra duyan birisi olarak yazıyorum ve diyorum ki hiçkimsenin yerine sakın utanma!
Utanması gereken birisi varsa o kişi/kişiler.

Şimdi iki ucu pis değnek tam düğün arifesi nasıl yaparsın bilmiyorum ama eğer anneni affedebileceksen ilerde yani hayatına sokacaksan nişanlınla bu durumu paylaşma, yok tamamen çıkartacağım diyorsan sadece nişanlına söyle ailesine kv ve çevresine duyurmayın.
Başka kardeşin ya da aileden vicdanına,aklına,sağduyusuna güvendiğin bi akraban varsa onunla paylaş aileye yaysın onlar gelirler düğününe kol kanat gereler diye düşünüyorum.

Biyolojik annene de bas tekmeyi gitsin zira ben öyle yaptım en sonunda daha mutluyum çok daha huzurlu ve arınmış.
Öyle yapmayı düşünüyorum. Nişanlıma bahsettim. Kısa bir şok dan sonra. Hep yanındayım dedi. Benimle ağladı çağırmayacağım düğünüme. Gelmesin istemiyorum zaten. İlginç olan şu ki kendi de gelmek istemiyormuş. Kendi de bizi sildi. Üç çocuğunu. Dediğim gibi biyolojik sadece. Bana hazırladığı çeyizler vardı onları da almıyorum. Öyle işte. Umrumda değil zerre kadar.

Benim tek düşündüğüm kardeşlerim. Onlar önemli benim için. Onları yanıma aldığım zaman. Gerisi umrumda değil. Çok şükür ki o kadının yaşadığı şehirde yaşamıyorum.

:KK22:
Öyle yapmayı düşünüyorum. Nişanlıma bahsettim. Kısa bir şok dan sonra. Hep yanındayım dedi. Benimle ağladı çağırmayacağım düğünüme. Gelmesin istemiyorum zaten. İlginç olan şu ki kendi de gelmek istemiyormuş. Kendi de bizi sildi. Üç çocuğunu. Dediğim gibi biyolojik sadece. Bana hazırladığı çeyizler vardı onları da almıyorum. Öyle işte. Umrumda değil zerre kadar.
Hakkında hayırlısı olsun mutluluklar dilerim :KK19:

Lise 3 ve 7. Sınıfa giden iki karseşim var. Onların psikolojisni suan düşünemiyorum. Hepimiz fazla hırcınız. Fazla duygusa . Fazla güçlü ama bir o kadarda hayata yeniğiz. Şükür bunada şükür. Merhametimi sorgulayan olmus ben olsam merhamet etmezdim diyen okudum lakin o benim ANNEM. Benim bir hatam olsaydı o da beni silemezdi. Ben annemi haklı dopru bulmuyorum. Kimim öfkem çok fazla! Ama karşımda ağladığında yıkasım geliyor bu dünyayı ben annemi cok seviyorum.. Allah büyük diletim doğru yola gelir.. yazdam sayfalar alır herşeyi en başından ama dile getirmek kendimi üzmekistemiyorum . Sadece arkadasım yanlız değilsin. Annen seni silmişte olabilir. CENNET ANNELERİN AYAĞININ ALTINDA ! Amaaaaa !! LAYIĞIYLA YAPAN ANNELERİN ALTINDA ! Sen sabret şükret , hayatına bak ve iyi bir anne ol . Eşini doğru seç ! Anneni kınama içini yakma bedduasını alma .. Biz ilk değiliz sonda olmayacagız ! Ama bizim neslimizdeki annelrr mükemmel olabilmesi icin ders cıkaracagız. ALLAH BÜYÜK..

Herkes bişeyler yazmış. Benim psikolojimi düşündünüz mü yazarken. Bazılarına diyorum. Yok kendi hayatıymış. Evli adamla görüşemez efendim kusura bakmayın.kendş hayatıymış. Ne kendi hayatı ya!!!! Böyle bir hayat yoktur.
tüm yazanları okumadım ama buraya ben evli bir adamla beraberim diye konu açanlara kimse kendi hayatın demiyor en ağır şekilde verip veriştiriyor o yüzden kendi hayatı kısmını anlayamadım.

eğer annemin evli bir adamla beraber olduğunu duysam bana ne kendi hayatı demek yerine anne sen evli,çocukları ve karısı olan bir adamın hayatını alt üst ediyorsun eşini ve çocuklarını kolayca aldatabilen bir adamla beraber olarak kendini çok aşağılık bir duruma sokuyorsun derdim.kendi hayatı bırak diyecek olgunluğa sahip değilim sanırım.

tüm yazanları okumadım ama buraya ben evli bir adamla beraberim diye konu açanlara kimse kendi hayatın demiyor en ağır şekilde verip veriştiriyor o yüzden kendi hayatı kısmını anlayamadım.

eğer annemin evli bir adamla beraber olduğunu duysam bana ne kendi hayatı demek yerine anne sen evli,çocukları ve karısı olan bir adamın hayatını alt üst ediyorsun eşini ve çocuklarını kolayca aldatabilen bir adamla beraber olarak kendini çok aşağılık bir duruma sokuyorsun derdim.kendi hayatı bırak diyecek olgunluğa sahip değilim sanırım.
Öyle yazmış birkaç kişi onun hayatı diye. Neler dedim neler. Aldım karşıma adam gibi konuştum. Yok görüşcem diyor. Ne yapmak düşüyor bundan sonra bana? Görüşcem diyen bi var karşımda.

sakin esine soyleme ilerde annen o senin eger affedersen bi gun olur affedecek olursan esin anneni basina kaldirir zor durumda olsa istemez ve annen bosanmis bir kadin evli degil tamam evki adamla görüşmesi asla hoş degil kabul edilemez ama adam belkide coktan bitirmistir esiyle sadece kagit üstünde kalmıştır belki o adamin karisida adami bırakmıştır yani artık bilemiyorum ki ama eger evli adam evine gidip geliyorsa karisini bile bile aldatiyorsa annenin yaptığı affedilcek bisey değil

Back
X