Annem evlilik içerindeki sırlarımı herkese anlattı

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
41
Annem eşimle kavga etti Bu kavga sonuçunda araları açıldı Kavgadan etkilenerek benim evliliğim içerisinde sırlarımı herkese anlatmış. Çok üzüldüm ağladım Ve suan nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum çok sinirlendim Ben herkese herşeyimi anlatmam içimde yaşarım bu benim için çok önemli en yakınım annem dedim ona anlatırdım zarar gelmez diye ama değilmişş Ben ne yapcam şimdii arkadaşlar bana akıl verinn

4duvar arasında olan 4 duvar arasında kalmalı..

anneniz anlatmaması gereken bir şeyi anlatmışsa bundan duyduğunuz rahatsızlığı bildirebilirsiniz ancak söz ağızdan bir kere çıkar, ancak sırrınız etrafa yayılırsa yalanlayabilirsiniz bu seferde annenizle aranız bozulacaktır..

Anlattığı şeyler eşimle yaşadığım sorunlar ve kız tarafına anlattı yani anneme anlattığım seyler benim için özel durumlar. :cry:

Inkar edin, annem eşimle kavgalı olduğu için öyle söylemiş deyin soran olursa...

Anneniz de yalancı konumuna düşünce anlar bi daha özel şeyleri etrafa yaymamayı...

Siz de bir daha annenize dahi anlatmayın.

zaten benim bu konulardan rahatsız olduğumu çok iyi biliyor çok üzüldügümü biliyor .. Duygularımı hiç önemssemiyor ... güvendiğim dağlara kar yağdı . ama bir yandan annem diyorum ama gerçekte hatalarını alttan alıyorum annem diye ... benim haklı olduğumu bildiği halde ben anneyim diyor Eski kafa derler ya bu durum var

Inkar edin, annem eşimle kavgalı olduğu için öyle söylemiş deyin soran olursa...

Anneniz de yalancı konumuna düşünce anlar bi daha özel şeyleri etrafa yaymamayı...

Siz de bir daha annenize dahi anlatmayın.
Aslın da doğru söylüyorsunuz ama içim dehset içinde. Bu kadar yapılmaz sonuçta ben onun kızıyım kötü seylerimizi kapatacağına ortaya döktü... Annen bile olsa anlatmıyacaksın sırlarını

Annem eşimle kavga etti Bu kavga sonuçunda araları açıldı Kavgadan etkilenerek benim evliliğim içerisinde sırlarımı herkese anlatmış. Çok üzüldüm ağladım Ve suan nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum çok sinirlendim Ben herkese herşeyimi anlatmam içimde yaşarım bu benim için çok önemli en yakınım annem dedim ona anlatırdım zarar gelmez diye ama değilmişş Ben ne yapcam şimdii arkadaşlar bana akıl verinn
Annenizle konuştunuz mu niye böyle yapiyorsun diye. Eğer birşey demezse ben bundan sonra sana hiç birşey anlatmayacağım de ve anlatma zaten kırıldığını anlasın.

Annemle konuştum neden benim özelimi anlatıyorsun dedim " birsey olmaz " diyor bende "herkesin ağzına laf verdin söyleyince ne değişti ben böyle seyleri sevmiyorum beni kötülendin herkese" dedim Çok kızmıştım ses tonum değişmeye başladı ağlamaklı "kapat telefonu" dedim Bir kaç kez aradı telefona bakmadım ..

Konuyu açalı uzun zaman gibi ama olsun :) benim annemde aynı öyle anlatır herkese seninki sinirlenmiş anlatmış benim ki normal anlatır hemde ne var ne yok seceremize kadar bir alış verişe çıksın mesela yolda biri nasılsın nereye gidiyorsun demesin......bitti artık ya niye anlatıyorsun deyipp kızınca ne var sanki sonra duyduklarında çok mu iyi olur der sanki elin insanlarına ne bıktım bıktırdı artık diyordum yayılmasını isteğiniz birşey varsa anneme anlatın ama sorsan asla dedikodu yapmaz hep acındırır kendini evde hep o madur...ama ben artık ciddi önlemler alıyorumm patlak çünki anlatır herkese ne var ne yokk

ortada çok ciddi sorun yoksa karı koca arasındaki durumlar kimseye anneye dahil anlatılmamalı diye düşünüyorum. Annen oldukça boşboğaz, şimdi kimsenin ağzını kapatamazsın dedikodular alır yürür, anlattıkları kişiler sana sorarsa gülerek inkar et, kim diyorsa ağır ruh hastası de. Bu annenin kulağına gider anlar dünya kaç bucak, olacak gibi değil berbat bir durum...bir anne kızını nasıl rezil eder.

Back
X