ALLAH(c.c) razı olsun... AminnnAllah acil sifalar versin tam sağlığına kavuştursun insallah
ALLAH(c.c) razı olsun aminnnAllah acil sifalar versin
ALLAH(c.c) razı olsun aminnnAllah Şafi ismi ile şifasını versin inşallah
Aminnn aminnn aminnn İnşaALLAH(c.c)... AminnnKeşke anne ve babalar hiç hastalanmasa,ölümsüz olsa... Allah yardımcınız olsun, inşallah biran önce sağlığına kovuşur,iyilerşir.
Aminn... ALLAH(c.c) razı olsunAllahim sifa versin.. insaallah iyilesir..
ALLAH(c.c) razı olsun... Aminnn İnşaALLAH(c.c)...Allah şifa versin size bağışlasın inşallah
Rabbim sifasini iyiligini versin Annenizin .. cok üzüldüm Derdi verende Rabbim dermanida ..Annem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Canım benim... Çok geçmiş olsun...Annem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Amin İnşaALLAH(c.c)... ALLAH(c.c) razı olsunAllah şifa versin tez zamanda canım bu süreçte de hepinize sabır versin
ALLAH(c.c) razı olsun... AminnnnRabbim sifasini iyiligini versin Annenizin .. cok üzüldüm Derdi verende Rabbim dermanida ..
Umut oldun. Annem de yeme ve içmesine çok dikkat ediyor. Ama 1 aydır neredeyse zorla yediriyoruz. Midem bulanıyor diyor. Şifalı şeyleri de deniyoruz.Canım benim... Çok geçmiş olsun...
BENİM BABAM 2 TANE KANSER ATLATTI!!! İNŞALLAH ANNEN DE ATLATACAK!!!
Azcık konuyu açayım ne kadar ciddi noktadan döndüğünü anlaman için... Babam yılbaşı gecesi kendini kötü hissetti ki benim babam hastaneye gitmekten nefret eden bir insandı. Daha önce 1 kere bile hastaneye gittiğini görmemiştim. Neyse ambulans çağırın falan deyince ciddi bir şey olduğunu anladık. Apar topar hastaneye götürdük. Doktor direk ameliyat olması lazım dedi. Yarına çıkmayabilir...
Neyse ameliyat oldu bağırsağında bi sorun varmış. Oradan örnek aldılar. Sonuç olarak kolon kanseri olduğu ortaya çıktı. Uzunnn bir tedavi süreci geçirdi. Bu süreçte her gün kemikleri bacakları acıdı. Dağ gibi adam 50 kilonun altına düştü... Neyse ki yendi sonunda. Bu sefer çok düzgün beslenmeye başladı. Asla ve asla şeker tüketmedi mesela. Neyse rutin kontrollerine gidip geliyordu. Pat! Bu sefer de akciğerinde çıktı...
Yine apar topar hastaneye kaldırıldı. Ameliyata aldılar... Ameliyat o kadar kötü geçmiş ki neredeyse 2 ay hastanede yattı tedavi gördü. Ama en sonunda yine ayağa kalktı. Şimdi her akşam yürüyüşe gidiyor. Neredeyse benden sağlıklı diyebilirim. Yeni yeni kilo almaya da başladı.
İnşallah inşallah anneciğin de kurtulacak. Moral verin ona ve yemesine içmesine çok dikkat edin. Şifalı ne varsa biz babama bulduk içirdik yedirdik. Siz de öyle yapın. Dokotrunuzla beslenmesi hakkında konuşun.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH(c.c)...Rabbim sifasini iyiligini versin Annenizin .. cok üzüldüm Derdi verende Rabbim dermanida ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?