Annem, güzel annem

Herkese tek tek cevap veremedim. Ne olur mazur görün. Rüm gün hastanedeydik. Bir de küçük bebeğim var.
Annem nöbet geçirdi. Bilinci kapalı. Yoğun bakıma alındı. Çok yorgun, üzgün, sıkıntıdayım.
ALLAH(c.c)'ım dua eden cevap yazan herlesten razı olsun.

Allah yardımcın olsun. Acını anlıyorum, annemi ben de bekledim yoğun bakımda 1 gece. Ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah yardımcın olsun diyorum sadece.

Anneniz nasıl oldu. Benim buyukbabam beyin tümörü yle 4 yıl.mucadele etti. 4. Yılın sonunda vefat etti. Ki doktorlar 1 sene demistiler. Allah tan ümit kesilmez. Allah şifalar versin.

Allah yardımcın olsun. Acını anlıyorum, annemi ben de bekledim yoğun bakımda 1 gece. Ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah yardımcın olsun diyorum sadece.
ALLAH(c.c) razı olsun. Anneniz hayatta mı bilmiyorum. Hayatta ise güzel, sağlıklı bir ömür diliyorum. Değilse baş sağlığı diliyorum
Teşekkür ederim.

Anneniz nasıl oldu. Benim buyukbabam beyin tümörü yle 4 yıl.mucadele etti. 4. Yılın sonunda vefat etti. Ki doktorlar 1 sene demistiler. Allah tan ümit kesilmez. Allah şifalar versin.
Büyükbabanıza ALLAH(c.c) 'tan rahmet diliyorum.
Annem 14 gündür yoğun bakımda. Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar. Ama bilinci açık. El, kol, bacak oynatıyor. Uyandığında sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doktorlar bile nasıl bunları yapabildiğine şaşırdıklarını söylüyorlar. Ama süreçte değişiklik yok diyorlar. Palyesif bakım ünitesine sevk edilecek benim güzel annem.

Hayatta değil maalesef.
Gelişme var mı annenizin durumunda?
Annem 14 gündür yoğun bakımda. Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar. Ama bilinci açık. El, kol, bacak oynatıyor. Uyandığında sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doktorlar bile nasıl bunları yapabildiğine şaşırdıklarını söylüyorlar. Ama süreçte değişiklik yok diyorlar. Palyesif bakım ünitesine sevk edilecek benim güzel annem. Yoğun bakımda ilk tepkiyide bana verdi.
Annenizin de mekanı cennet olsun inşaALLAH(c.c)...

Annem 14 gündür yoğun bakımda. Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar. Ama bilinci açık. El, kol, bacak oynatıyor. Uyandığında sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doktorlar bile nasıl bunları yapabildiğine şaşırdıklarını söylüyorla

Annem 14 gündür yoğun bakımda. Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar. Ama bilinci açık. El, kol, bacak oynatıyor. Uyandığında sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doktorlar bile nasıl bunları yapabildiğine şaşırdıklarını söylüyorlar. Ama süreçte değişiklik yok diyorlar. Palyesif bakım ünitesine sevk edilecek benim güzel annem. Yoğun bakımda ilk tepkiyide bana verdi.
Annenizin de mekanı cennet olsun inşaALLAH(c.c)...

Maşallah evet ben de şaşırdım, çok şükür ki hala sizinle.. İnşallah iyi olsun, daha da iyi olsun. Palyatif Bakim da mi kalacak?

Maşallah evet ben de şaşırdım, çok şükür ki hala sizinle.. İnşallah iyi olsun, daha da iyi olsun. Palyatif Bakim da mi kalacak?
Çok şükür. Doktorlar umutlanmayın diyorlar hala. Amin tüm hastalar iyi olsun inşaALLAH(c.c)...
Evet palyesif bakım üniteleri az. Boş bir yer arıyor abimler.

Çok şükür. Doktorlar umutlanmayın diyorlar hala. Amin tüm hastalar iyi olsun inşaALLAH(c.c)...
Evet palyesif bakım üniteleri az. Boş bir yer arıyor abimler.

Evet dayım da palyatifde kalmıştı, en azindan orada yanında olabilirsiniz daha rahat bir sekilde annenizin. Allah yardım etsin annenize de, size de. Dua edeceğim

Annem 14 gündür yoğun bakımda. Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar. Ama bilinci açık. El, kol, bacak oynatıyor. Uyandığında sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doktorlar bile nasıl bunları yapabildiğine şaşırdıklarını söylüyorlar. Ama süreçte değişiklik yok diyorlar. Palyesif bakım ünitesine sevk edilecek benim güzel annem.
Allah yardımcısı olsun. Palyatifte geçmesi iyi en azından görebilirsiniz yanında olursunuz. Yoğun bakım da görememek yanında olamamak zor. Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin

Allah yardımcısı olsun. Palyatifte geçmesi iyi en azından görebilirsiniz yanında olursunuz. Yoğun bakım da görememek yanında olamamak zor. Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin
Amin cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...
Evet zor nir durum görememek.

Annem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Acil şifalar versin inşallah cnm annemle hiç geçinemezdim sevmezdim annemi birisi kötülese susardım ama şimdi annemin kıymetini anladım çünkü bende anne oldum 6 aylık kızım var onu büyütmek o kadar zormuş ki uykusuzluk yorgunluk hele 9 ay karnında taşıyorsun ben 7 ay kustum yediğim burnumdan geldi annemin kıymetini anladım cennet gerçekten anaların ayakları altındadır sözü doğru Allah annene sağlık versin sınavdasın cnm ona of bile deme iyi davran güzel günleri hayal et geçeçek bitecek hepsi de

Back
X