Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?

Konu sahibi önceki Çerkes konusunda "kendi" fotoğrafını yüklemiş (bence fake) ve hiç de esmer falan değil.

Nasıl bi anne kız ilişkisi var siz de DNA ya GENETİĞE filan acayip kafayı takmış durumdasınız. Anne yavrusunu nolursa olsun güzel görmeli size nasıl davranmışsa şaşırmışsınız baya valla. Tedavilik dereceye gelmiş gibisiniz takıntınızdan kurtulun. Kendi çocuğunuza da bunu yaşatmayın

Oooo üyenin eski komularını okudum. Sıkıntılı duruyor.
Üzülmeyin tip değilse bile huy tıpkı anne.

Kim hakli bilemedim de
Bdvde gordugum en sacma konulardan birini acmissiniz ictenlikle tebrik ediyorum. Yas kac ablacim? 3-4? Ya allah askina bunu kendinize dert ettiginize inanamiyorum gercekten

İnsan fiziksel görünüm nedeniyle evladını yerer mi yahu..
Belki de siz yanlış anlayıp alınganlık yapıyorsunuz

Menapoz alametleri galiba, bence annen yaşlılık ile ilgili senin üzerinden avuntulara girmiş. Yaptığı çok yanlış insan evladı ile kıyasa girebilir mi tuhaf. Menapozu ağır geçicek galiba. Bu arada sana benzeyen resim daha hoş

Hadi annen tuhaf da sen buraya bunun konusu açarak onu geçtin

sarışın anneden nasıl buğday tenli çocuk olmuş? bir anne çocuğuna karşı devamı böyle saçmalıyorsa verilecek olan cevap belli: anne ben senden çıktım, senin genlerini taşıyorum. eğer beni beğenmiyorsan kendine aynada bir kez daha bak. komşunun değil senin kızınım ben, de

Neden bu kadar tip ırk genetik takıldınız

Annenizin çocuğu olmadığınızı mı düşünüyorsunuz

cok guzelmissin annen ise cahil kirpi bile yavrusunu pamugum diye sever

genelde bu laflar kocasini sevmeyenletden cikiyor

Sizde fena komleks var yok cerkezim ama benzemiyorum yok annem bana esmer dedi bırakın tipinize takmayı tamam güzel olmayabilirsiniz yada çok guzelsiniz başka düşü ecek bişey yok mu

Anneniz menopozda, sizi de menopoza sokmuş. Haklısın annecim deyip geçin

Benim annem de cakma sarışınlıgıyla ovunur...hakli da :) zira baska ton yakısmiyor kadina ...bende ise sarı haric hersey yakisiyor

Sarışın anneden buğday tenli çocuk neden olmasın?

Annen hakli.Yani senin neye takilacagini bildigi icin ozel olarak konuyu aciyor.Takintili olmak zor zanaat.

Emin misin öyle birinin kızı olduğuna :) baban esmer sanırım.
Bi tür sendrom olabilir. Boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…