bence sosyal araştırmacıKonu sahibi önceki Çerkes konusunda "kendi" fotoğrafını yüklemiş (bence fake) ve hiç de esmer falan değil.
Arkadaşlar lütfen konu sahibinin diğer konularına da bakın en az annesi kadar garip
Öyle olsa en azından bir faydamız dokunurbence sosyal araştırmacı
cok guzelmissin annen ise cahil kirpi bile yavrusunu pamugum diye severAnnem sürekli sarışın kadınları övüyor benim yanımda. Kendisi de sarışın ben ise siyah saçlı buğday tenliyim ama sürekli yanimda, yok çok dikkat çekiyorum, Türkiyede sarışın olmak zor gibi şeyler söylüyor. Nedir yani? Sanki ben seçiyorum. Herkes sarışın severmiş Dünyada diyor. Neden beni böyle eziyor? Beyaz teni övüp duruyor. Sizin görüşleriniz neler annemin bu tavrı hakkında?
Annem bu kadının tipinde:
Ben ise bu kadının tipindeyim:
Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?
genelde bu laflar kocasini sevmeyenletden cikiyorsarışın anneden nasıl buğday tenli çocuk olmuş? bir anne çocuğuna karşı devamı böyle saçmalıyorsa verilecek olan cevap belli: anne ben senden çıktım, senin genlerini taşıyorum. eğer beni beğenmiyorsan kendine aynada bir kez daha bak. komşunun değil senin kızınım ben, de
Sarışın anneden buğday tenli çocuk neden olmasın?sarışın anneden nasıl buğday tenli çocuk olmuş? bir anne çocuğuna karşı devamı böyle saçmalıyorsa verilecek olan cevap belli: anne ben senden çıktım, senin genlerini taşıyorum. eğer beni beğenmiyorsan kendine aynada bir kez daha bak. komşunun değil senin kızınım ben, de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?