Kendini yanlız hissediyor olabilir. Dikkat çekmek istiyor olabilir. Yada yaşlılığın , zamanın verdiği güzelliğim gitti duygusunu bastırmaya çalışıyor olabilir. Kendini genç ve güzel görmek istiyor hep. Yaşlanmak istemiyor. Ondan dolayı da genç kaldığını ispat etmeye çalışıyor.
Esmer olsan ne beyaz olsan ne? Veya annen? Sagliklisin beyin ve beden sagligin yerinde. Sukredilecek o kadar cok sey var ken takildiginiz seye bakin? Gidin engelli bakim evleri ya da ozel egitim okullarina. Ne kadar boş seylere takilmisim dersiniz. Yazik annene de acidim.
hayattaki tek derdiniz bu olsun bence güzellik göreceli bir kavramdir , cevremdeki bir kisim erkekler sarisinlara bayilirken bir kismi katlanamaz , bende genel olarak sarisinlardan hoslanmam , poposu yere yakin olandan , tüyü sari olandan korkucaksin sekerim
Eğer yazdıklarınız doğruysa 2014’te de annenizle ilgili bir sorundan bahsetmişsiniz.
Bugün tv’de Aşkım Kapışmak bahsetti. Bazı anne babalarda narsist kişilik bozukluğu olur ancak bir o anne ve baba olduğu için biz konduramazmışız. Bu tür insanlar sadece kendine ait olsun diye kendini yüceltsin diye evlat sahibi olurlarmış. Böyle insanlar başkalarının yanında evlatlarını ezmekten küçük düşürmekten çok hoşlanırlarmış. Bundan haz duyarlarmış. Okuyunca içerklerinizi bu canlandı gözümde.
Üyelik kim açmışsa onun tarafından kullanılmalıdır, ben açtım cümle arkadaş çevrem, sülalem, kuzenlerim de kullanıyor gibi bir durum söz konusu dahi olamaz, kurallara da aykırıdır.
Bu üyelik sizinse profilinizdeki diğer üyelik kimin? Benzer konular açılmış üstelik.