annem hamile olabilir :( hamileliği engellemek için ne gerekiyor yardım edin

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
merhabalar :( ben kendim 25 yaşındayım.. annemin babamın yaşıda var.. ama annemin adeti gecikmiş.. benim adetim geciktiyse kesin hamileyim diyor :( kan testi verdi yarın alacak.. varmı bunu düşürmenin engellemenin bir yolu kürtaj haricinde :(((( istemiyorlar tabiki.... bi ot karışımı yada ilaç falan varmı??? nolur dua edin ya inşallah yoktur böyle birşey. Rabbim isteyenlere olmayanlara versin inşallah :((( dualarını eksik etmeyin lütfen.

merhabalar :( ben kendim 25 yaşındayım.. annemin babamın yaşıda var.. ama annemin adeti gecikmiş.. benim adetim geciktiyse kesin hamileyim diyor :( kan testi verdi yarın alacak.. varmı bunu düşürmenin engellemenin bir yolu kürtaj haricinde :(((( istemiyorlar tabiki.... bi ot karışımı yada ilaç falan varmı??? nolur dua edin ya inşallah yoktur böyle birşey. Rabbim isteyenlere olmayanlara versin inşallah :((( dualarını eksik etmeyin lütfen.

anneniz kaç yaşında belki menepoza girmiştir:34:

öyle dediğiniz gibi ot ilaç olacağını zannetmem:50:

Bunu engellemek için bildiğim birsey yok...evliyim 5 yaşında bi kızım var annemin başına böyle birsey gelse asla senin gibi düşünmem.. Olan olmuş artık allahın verdiği canı neden alalım ki..hayırlısı olsun

Son düzenleme:

Anneniz menapoz yaşlarında sanırım adet geçikmesi yaşaması son derece normal tabi..

Siz oto mota filan bakmayın kan sonucunu alsın ona hareket edersiniz,ama büyük ihtimalle hamile değildir anneniz..

Siz 25 yaşınızda olduğunuza göre anneniz en az 45 yaşında falan olmalı.

Anneniz menapoza giriyor olabilir.Menapoz başında adet gecikmeleri çok normal.

Eğer ki anneniz hamileysede doktorlar anneniz için en uygun yolu seçeceklerdir.

Ama burada hamile olabilecek bir kadın için bebeği düşürebilecek tarifler istemek saçmalığın daniskası hanımefendi !

''Kürtaj olmasın ama düşürsün'' Bu nasıl bir mantık aklım almıyor.İkiside aynı şey bilmem farkında mısınız?

sanırım bu konularda yaş itibariyle anneniz daha tecrübelidir.
ayrıca menapoza girmiş olamaz mı?
kan tahlili verene kadar eczaneden bir test almak daha kolay değil miydi?
ayrıca kan tahlilinin sonucu da hemen çıkıyor

neyse bu yorumum da kayıtlara geçsin bakalım, ne olacak sonunda...:34:

anneniz kaç yaşında belki menepoza girmiştir:34:

öyle dediğiniz gibi ot ilaç olacağını zannetmem:50:

Bunu engellemek için bildiğim birsey yok...evliyim 5 yaşında bi kızım var annemin başına böyle birsey gelse asla senin gibi düşünmem.. Olan olmuş artık allahın verdiği canı neden alalım ki..hayırlısı olsun

Anneniz menapoz yaşlarında sanırım adet geçikmesi yaşaması son derece normal tabi..

Siz oto mota filan bakmayın kan sonucunu alsın ona hareket edersiniz,ama büyük ihtimalle hamile değildir anneniz..

kızlar annem menepoz yasında degıl... 40lı yaşlarının başında...bbamda 50li.. zaten küçük bir kardeşim daha var kazara olan... nolur dua edin inşallah değildir yaaa..

anneniz menopoza giriyordur. ama diyelim ki hamile, ha otla motla bebegin gelisimini engellemissiniz ha kurtajla.. bebegi isteyip istememek annenize kalmis birsey..

Son düzenleme:

sanırım bu konularda yaş itibariyle anneniz daha tecrübelidir.
ayrıca menapoza girmiş olamaz mı?
kan tahlili verene kadar eczaneden bir test almak daha kolay değil miydi?
ayrıca kan tahlilinin sonucu da hemen çıkıyor

neyse bu yorumum da kayıtlara geçsin bakalım, ne olacak sonunda...:34:

vermiş kan testi ama doktor hemen çıkmayabilir demiş.. yeni oldugunu düşünüyor demekki annem :(

hiç kimsenin annesi inşallah hamile değildir diye dua edeceğini zannetmiyorum sizin için. düşürmenin yollarını aramaktansa keşke korunsalarmış

Kan tahlili idrar tahlili gbi değildir idrarda yeniş gebelik çıkmayabilir ama kanda varsa gebelik ne kadar yeni olursa olsun çıkar

hiç kimsenin annesi inşallah hamile değildir diye dua edeceğini zannetmiyorum sizin için. düşürmenin yollarını aramaktansa keşke korunsalarmış

neden zannetmiyorsunuz? çokmu zor bişey bu??? RAbbim isteyenlere versin. ben 25 yasındayım. zaten 4 yasında kardesim var. istenmeyen bi gebelik olur bu Allah korusun ki umarım inşallah yoktur.. annemde rahim agzı yarası var.. korunamıyor kendi gersinide ben bılmem. lütfen dualarınızı esirgemeyin.. inşallah hamıle degıldır

Ne olursa olsun bi çocuğun canına kıymayın..
Bu insan öldürmekle aynı şey.
Siz Allahtan daha iyi bilemezsiniz
Bunun günahını nasıl çekeceksiniz daha sonra
Sonuçta o çocuk dünyaya gelecekse bi hayrı vardır
Lütfen böyle şeyler düşünmeyin
Ben snradan doğan bi sürü çocuk görüyorum anneannem olsun başka yakınlarım olsun
Ama hiç biri de niye doğrudum demiyor
O doğurduğu çocuğun faydasını görüyor..
Maddi durum bozuk olsa bile Allah onun rızkını veriyo
Ne yaşayacağımızın belli olduğu gibi ne kadar ve neler yiyeceğimiz de bellidir
Dert edilicek hiç bişi yok..

vermiş kan testi ama doktor hemen çıkmayabilir demiş.. yeni oldugunu düşünüyor demekki annem :(

bakın kanda b-hcg sonucuna bakılır ve oradaki değerlere göre bebeğin kaç haftalık olduğu bile tahmin edilebilir.
dediğim gibi bu sonuç da hemen çıkar..

neden zannetmiyorsunuz? çokmu zor bişey bu??? RAbbim isteyenlere versin. ben 25 yasındayım. zaten 4 yasında kardesim var. istenmeyen bi gebelik olur bu Allah korusun ki umarım inşallah yoktur.. annemde rahim agzı yarası var.. korunamıyor kendi gersinide ben bılmem. lütfen dualarınızı esirgemeyin.. inşallah hamıle degıldır

sadece annen korunacak diye bişey yok baban korunsun hayret bişey, ot çöp falan bilmem hangi çağda yaşıyoruz tövbe yarabbim

neden mi zannetmiyorum? çünkü o bebeğin dünyaya gelmesimi gelmemesimi hayırlı bunu bilemeyiz.

bende onu düşünüyorum.. annem asla kürtaj olmam diyo zaten.. çok canım sıkılıyor ya.. zaten kazara istemeden dünyaya getirdikleri bi kardeşim daha var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah yoktur ve bu hayırlıdır..

Back
X