- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
Bakmayı düşünmüyorum benimde geleceğim sorunlarım varAy valla bu parasizlikta ben de istemez ve daha fazla tepki verirdim ve emin ol illaki bebeğe bakicaksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmayı düşünmüyorum benimde geleceğim sorunlarım varAy valla bu parasizlikta ben de istemez ve daha fazla tepki verirdim ve emin ol illaki bebeğe bakicaksiniz
Merhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Tabiki dövmicem o masum sonuçta!Ben ve kardesim asla ve asla bakcicaz demissiniz.
Zaten anneniz bakacak siz emzirip altini degismiceksiniz yani yapmayinda zaten kıskançliktan bebegi falan doversiniz mazallah
Ben size hak verdim maddiyat iyi değilse 5.çocuk normal gelmedi bana.kaygılarınızı anlayabiliyorum.doğacak olan çocuğa hepiniz bakacaksınız mecburen,illa ki anneniz yardım isteyecek.birazda sizlere güveniyor sanırım.ama bu saatten sonra yapılacak birşey yok olan olmuş,kardeş fikrine alışsanız iyi olurMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Ozman bukadar kindar olmayin lutfen bakmicaz gibisinden evde bebek olunca herkesin yardım etmesi gerekebiliyor bazenTabiki dövmicem o masum sonuçta!
Benim anneminde zor geçiyorAnnem 42sinde kız kardeşimi doğurdu üniversiteye gidiyorduk. Ablam ve ben. Arkadaşlarının da çocukları oldu o ara nedense. Ama annemlerin isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Ben de içten içe çok kızmıştım yeterince sevgisini göstermediği ben varken neden yeni bir çocuk diye. Aksi gibi hamileliği de çok kötü ve zor geçiyor. Erkek kardeşime hamile iken hatırlıyorum. Annem o dönem üzerinde derin tramavalar bıraktı hayatımın kalan kısmında da öyle olduğu için. ama kız kardeşim benim için başkadır. Ayrı bi severim.
Bizim evimiz de büyük değildi ama bir şekilde sığılıyor yaşanıyor.
40 yaş çocuk yapmak için hiçte fazla değil. Sizde bir şeylerden şikayet etmek yerine güzel yanlarını görmeye çalışın daha mutlu olursunuz. Kalabalık ailede büyümek çok güzel bi kere keşke benimde kardeşim olsaydıMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Yok şunu demeye çalıştım şuan öyle diyo ama 40 yaşından sonra kafası kaldirdirmicak tür bi yemek yapiyim azıcık bak duşa giriyim az oynat evi supurucem gibi şeyeler çok maruz kalicaksinizBakmayı düşünmüyorum benimde geleceğim sorunlarım var
Cok iticisiniz senin gelecegin sorunlarinla o sabinin ne alakasi var yazik daha yuzu gozu belirmeden sevilmedi cocukBakmayı düşünmüyorum benimde geleceğim sorunlarım var
Ben 22 yaşındayım en küçük kardeşim 1121 yasindasiniz, bes on sene sonra evlenip gideceksiniz normal sartlarda. Arkanizda ailenize kardesiniz kalacak.
Siz dort kardesseniz buyukleriniz kac yaslarinda?
Maddi olarak zaten sizin de birkac seneye çalışıp maddi özgürlüğünüzü almaniz gerekiyor. Aileniz buna guvenmistir.
aileinin üremeden sorumlu bakanı sanırım konu sahibi40 yaş gayet normal bir yaş.
Ayrıca size ne oluyor? Siz mi karar vereceksiniz doğurup doğurmayacağına? Haddinizi bilseniz nasıl olur?
Buna karar verecek olan sen değilsin. Annen ve baban çocuk yapıp yapmamaya kendileri karar verebilir ancak.Ben zaten normal buluyorum dediğim şey zaten çocuk var gerek yoktu diyorum
40 yaş doğum için artık normal kabul ediliyor
Demissiniz ya asla asla bakmayacağız diye, tabiki karar sizin, yardımcı olmak istemiyorsanız olmayın, ama annenizi doğumlarınızda, lohusaliginizda, bebeğiniz hasta olduğunda yanınızda isteyeceksiniz ya, istemeyin de :)
Hala onun size ihtiyacından çok, sizin ona ihtiyacınız var.
Bende öyle düşünüyorum zaten kendi çocuğum olursa anneme baktırmam herkes kendi çocuğuyla ilgilenmeli40 yaş doğum için artık normal kabul ediliyor
Demissiniz ya asla asla bakmayacağız diye, tabiki karar sizin, yardımcı olmak istemiyorsanız olmayın, ama annenizi doğumlarınızda, lohusaliginizda, bebeğiniz hasta olduğunda yanınızda isteyeceksiniz ya, istemeyin de :)
Hala onun size ihtiyacından çok, sizin ona ihtiyacınız var.
Malesef daha bu sene başlayabildim Allah’tan 2 seneliksiz ne is yapiyorsunuz? 22 yasinda universite bitmiyor mu?