- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Albertynax
Ben hak veriyorum 40 yaşında 5. Çocuğa ne gerek var ama olmuş artık yapacak bişey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızcağız anne babasından akıllı bence. Birkaç yıla iş bulursun diyenlere de gülüyorum kendileri son zamanlarda hiç iş aramadı herhalde, kaç yıllık çalışanlar işsiz bu kız ben az 3-4 sene daha ailesinin yanında ve onların vizyonsuzluğu yüzünden maddi sıkıntı yaşayacak.Konuya gelen yorumlar beni çok şaşırttı. Annesi kocişini eve bağlamak için 5. çocuğu yapıyormuş. 5. çocuğa hamile kadına gelip tüplerini bağlat diyen kadınlar şimdi gelmiş annenin kararı, seni ilgilendirmez diyor. Gerçekten çok garip.
12 yaşında gibi davranıyorsunuz . Anneniz sizi dinleyip o çocuğu aldırsa bunun vebalini iki cihanda da ödeyemezsiniz . Size ne doğuracak o
ben de bir kaç ay önce erkek kardeşim 3 haftadır bizde bunaldım artık diye konu açmıştım ki eşim işsiz maddi sıkıntılarımız var 2 yaş sendromunda bir bebeğim var bir de kafayı yemiş eve işe çocuğa yetmeye çalışan bir ben varım ortada. ne nankörlüğüm kaldı ne senin gibi kardeşim olmaz olsun denmeler. şimdi görümcesi 1 ay misafir olan konuya bakıyorum öyle şey mi olur kimse kimsenin evinde o kadar kalmamalı falan filan yazılıyor. gerçekten insan hayret ediyorKonuya gelen yorumlar beni çok şaşırttı. Annesi kocişini eve bağlamak için 5. çocuğu yapıyormuş. 5. çocuğa hamile kadına gelip tüplerini bağlat diyen kadınlar şimdi gelmiş annenin kararı, seni ilgilendirmez diyor. Gerçekten çok garip.
Alıntıladığın için çok teşekkür ederimKac yasındasinz
he bende ne diyor dedim alintılamiş saolsun.Alıntıladığın için çok teşekkür ederim![]()
Valla bende anlamıyorum neden silerler.. Ki bildiğim kadarıyla silse de konu geri geliyor.. boşu boşuna siliyorlar iştehe bende ne diyor dedim alintılamiş saolsun.
diğer konulari da . yapmış..eee . yapacaksan niye açiyorsun..?