annem hasta :(

bende de vardı 14-15 yaşlarında annem maydonuz suyu içirmişti öyle düştü gecenler de de kum dökmüştüm
gerçekten dayanılması güç bi ağrı inş anneniz sağlığına kavuşur....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM. Bu böbrek durumları benim başımda öle iyi anlıyorum ki seni, çektiğin üzüntüyü. Benimde sevgilimin böbreklerinde taş var ve daha dün ameliyat dendi.7,5 milime :( Dün nası inliyoda tlfnda.

5 ay önce eşim düşürdü,öldü bitti aşkım nasıl kıvrandı anlatamam,çokta zayıfladı o dönem,bir sürü ilaç verdi düşürmeye yardımcı adını tam hatırlayamıyorum şu an, biri buscopandı ama..bol bol su içsin,yürüyüş yapsın,bide bira içebilirse içsin malum bira bol bol tuvalete çıkarıyor.

yanlız kayınpederimde de taş var büyük olduğu için düşmüyor,haftaya dördüncü ameliyatını olucak,kasıktan girip kırıyorlar taşı,doğal yollarla atıyor vücut.

acil şifalar dilerim anneciğine

Burdan öğrendiklerini uygulama büyüklüğüne göre tedavisi değişir.

Doktor nasıl yönlendiriyorsa öyle yaptır tedaviyi.

canım benim Rabbim tez zamanda şifaasını versin inşallah...

benim annemde yıllarca ve hala taş derdini çeker ve Allah düşmanıma vermesin der...

düşürdüğü taşlarda büyük olurdu bayağı ve ben her seferinde onunla düşürürdüm resmen taşları...
ama düşürünce yeni doğmuş bebek gibi hissederim derdi
sunta mı salmadılar acillerde mi yatmadık neler neler... inşallah geçer canım :16:

Back
X