Annem hasta

Kemik iligi mi ? Fazla abartili olmamis mi :)) yani ben gercekci olmak durumundayim cunki kan degerlerinin dusuk olmasi kanser belirtidi olabildigi gibi olmama ihtimali de cok yuksek. İstanbuldaysan cerrahpasa hemetoloji bolumu sizin icin ideal. Kanda normal labaruarlarda gorulmeyen tum garipliklleri gorup degerlendiriyorlar. Bence goturmekde fayda var. Hic birsey cikmazsa en kotusu bir iki tup kan vermus olur
Hematoloji Profesörü, düzelmezse kemik iliği biyopsisi isterim dedi. O nedenle. Bugün gittik tekrar hastaneye, hemogram yapıldı. Sonuç yarın gelecek. Ama eski tahlillerimizi tekrar gözden geçirip enfeksiyon da olabilir dedi. Veya mide - bağırsak ta kanama olabilirmiş. Şaşırdım ben de artık. O biyopsi derse ben de kafaya takıyorum tabii. Bugün biraz rahatladım. Tüm dualar için tekrar çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Konu sahibi ne yaptınız? Anneniz çölyak mıymış değil miymiş? Daha şimdi 2 yazı okudum. Yeni teşhislerin dörtte biri 60 yaşın üzerindeki bireylerden geliyormuş. Çocuklukta çıkan bir hastalık olarak görülmesi eskide kalmış. Yaş arttıkça olma olasılığı da artıyormuş.
Biraz önce son durumu yazdım. Annem teşhisi koydu çölyak değilmiş. Onu da fazla bazı şeylere zorlayamıyorum. Yoruldu artık. Bugün yine kaç tüp kan verdi. Herhalde ondan kansız diyorum artık. İlginize teşekkürler. Çölyak da aklımda.

Back
X