• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem hayatımda kalsın...

deryacik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
7
-19
86
47
Kızlar eşimden ayrılalı on yıl oldu annemle kalıyorum alt kattada abim ve ailesi fakat bilirsiniz gelin kaynana çatışması bitmiyor...kızımın hayatı benim hayatım ve annemin hayatı abimin hayatı oldu artık...ben kızımı alıp taşınmak istiyorum fakat annemin bizle gelmeyeceğini biliyorum...annemi bırakmaya gönlüm elvermiyor ne yapcağımı bilemiyorum...

Kızlar eşimden ayrılalı on yıl oldu annemle kalıyorum alt kattada abim ve ailesi fakat bilirsiniz gelin kaynana çatışması bitmiyor...kızımın hayatı benim hayatım ve annemin hayatı abimin hayatı oldu artık...ben kızımı alıp taşınmak istiyorum fakat annemin bizle gelmeyeceğini biliyorum...annemi bırakmaya gönlüm elvermiyor ne yapcağımı bilemiyorum...
Catismalarin sebebi ne bilmiyorm ama annenizin geliniyle bir denge bulmasina yardimci olablirseniz tasinmaniza ve annenizdn ayrilmaniza gerek kalmayabilir. Ama sorun gerckten gelinde ise annenizi ikna edin bence ve birlikte uzaklasin.bence boyle iliskilerinz daha guzel olur.biraz uzaklik iyidir

Sorunlar hiç bir zaman tek taraflı değildir fakat ben çok Yoruldum arada denge kurmaya çalışmaktan ve kızımla ilgilenememekten

Sorunlar hiç bir zaman tek taraflı değildir fakat ben çok Yoruldum arada denge kurmaya çalışmaktan ve kızımla ilgilenememekten
Annenizi ikna edebilrsnz umarim ama ikna olmaz kalmak isterse bile bence siz ayrilin.cocugunuzun gelecegi mutlulugu bence herseyden onemli

Elbette ki taşının. Ömrünüzü size ait olmayan, bitmek bilmez gelin kv kavgası içinde çürütüp kurutmayın. Çocuğun da sürekli bir tartışma ve sorunlar arasında büyümesinin kişiliğini nasıl etkileyeceği malum değil mi?? Bir an önce taşının hem de. Annenizi ikna etmeye uğraşır,iyice anlatırsınız o evden ayrılmanın oğlundan ayrılmak demek olmadığını, yaşı ilerledikçe bu huzursuzlukların ona sağlık olarak da ağır sonuçlar getireceğini vs. Oysa uzakta gelinsiz! bir hayat kurmanın kendisine de huzur ve sağlık demek olduğunu, yeni ev, yeni çevrenin çok güzel bir mutluluk getireceğini ve onu yürekten seven sizinle ve kızınızla yaşamayı tercih etmesinin üçünüz için de çok gerekli olduğunu da. Hiç bir şekilde ikna olmuyorsa gidin kızınızla kendinize güzel bir hayat kurun. Annenize de güzel bir oda yapın "bak anne bu oda senin istediğin gibi gel, kal. İstediğinde gitme, istediğinde temelli yerleş, nasıl istersen" dersiniz. Olur biter. Tabi her kavga ettiğinde sorunları size taşıyıp getirmesine de izin vermeyin. Ben o huzursuzluğunuzdan kaçtım, sorunları ve da buraya taşımayalım lütfen anne, buradayken unut onları burada huzurla kal istediğin gibi dersiniz Hoppa

Back
X